Lite mys hann man med!

För att fortsätta där jag slutade sist så var lördagen med liveband riktigt skoj! Tjo flöjt! Synd att där inte var mer folk bara men det var kul ändå.

På söndagen var man lagom mör. Jag hade tänkt vara ledig och sova ut men det slutade med möblering och dukläggning. =P
Fast efter fem timmar gav jag upp, stack ner och beställde käk, hämtade Petra och sen begav vi oss hem till Carro. Blev en mysig veckoavslutning. =) Lite social hann man vara.
Tittade på tokiga klipp och sveriges värsta bilförare. Kan folk verkligen vara så korkade!?!!?
Sen blev det till att köra hem.

  PGA
Iiiiiiih!!!!

Osse misarna så klart!!!
 

I måndags var det match. Blaaah blaah bllaaah!
Afterwork på Möllan. Jevla fruntimmer!!! Men hon blev tyst i alla fall! Go Petra!

Igår, tisdag var det jobba jobba och jobb. Först "efterarbete" och sen gick jag av tre timmar innan jag började på O´learys. Sen kväll. Snickesnack på ett bra sätt. Danka gjorde en raplåt till mig om min cesarsallad. =)

Idag var jag helt slut. Vaknade 10 och låg sedan kvar och bara glodde till 2. Helt slut i hela kroppen. OCH knoppen. Iiih!
Masa mig ut på en promenad och nu sitter jag här och sippar på min "burn" innan jag ska cykla till jobb. Fullsatt ikväll på O´learys. Barca-Inter. Jippieeee!
Fast ingenting som inte A-Team fixar. ;)
 Yeeej!

Sen blir det ännu en tuff helg. Jobbar kväll i morgon. Dag + kväll på fredag. Låndag på lördag och långdag på söndag. PLUS att jag blivit erbjuden att komma ut till Arenan också. Varit på några kompisar att säga till där ute men då hände inget. Nu blev jag frågad i söndags om jag kunde tänka mig att komma ut dit och jobba i mågon av barerna. Ja för fan!!! Men hur ska man hinna!?!?
Börjar bli lite tight med tid nu. Aj aj aj, oj oj oj.

Det får bli som det blir. Nu ska jag snart bege mig och jag avslutar med ett roligt klipp som vi skrattade som fan åt hemma hos Carro.
"High reporter". Tror ni han tappar tråden?



Peace out gott med burn-town!

Dubbelmoral!?

Jag är dubbelmoralisk. DELUXÈ!!!
Vill så mycket, men när det kommer till kritan så passar det inte sig.
Blahaa blaahaaa blaaah!

Mycket sånt nu. Knasig veva som sagt. Får hoppas att solen gör sitt.

Blir/är en rätt jobbig helg. Jobbade dag idag på stadion. Rätt mysigt. Så länge man är omkring dom man tål. Har lite problem med lunchen men den erkännde jag idag och då hjälpte Emma mig. Klockren!!!
Cyklade (!!!) hemom för att byta om och chillidilla lite sen började jag på Hilton. Ganska "hektisk" kväll. Men det beror ju på vad man är van vid. Jag hade mina 16 som jag roade mig med medans resten av lokalen nästan var full från och till. Men 40 sitttplatser, vad är det!? Speciellt när man är fyra!!!! =)

Cyklade sen hem för att "blåsa upp och klippa av ett hörn" och nu sitter man här. Funderar på mitt horoskop som envisas, är det så!?!? Nja... inte nuuuuuuu. Men egentligen... varför inte. Näää. Vänta lite...


I morgon blir också halvjobbig. Först dagen på Hilton. Slutar vis sex hoppas jag och sen börkar jag 20.00 på O´Learys. Ska ha liveband och GRAJOR! Fan vad kul det ska bli!
Dom var ju faktiskt lite "fräcka". =) Fast jag hade nog hellre varit gäst. =P

Vad som händer efter jobb i morgon vet jag inte riktigt. TokPetra var på mig om någon fest efteråt. Men jag vååååågar ju inte. Dessutom är jag säkert för trött och tråkig. =P

Ska färsöka vara någerlunda klar på söndag. Först jobba några timmar på sation och räcker tiden till så ska jag en sväng ut till pappsie och eventuellt innom Carro och lämna tårtan. =)

Så mycket vilja, så lite tid. =P


Vi får la seeeeee!
Nu ska jag mysa ner mig till filmen så man kommer upp i morgon.

Hittade en loooolig "serie" som Cicci gjorde för typ HUNDRA år sen. Vilka tider, vilka minnen!!!
Naaaajs! Skalis, den jeeeeeveln!!!!
Han som t.o.m har en sommarhatt!!!



Peace out Skalis-town!

"Tiden"

"Tiden är den mest rättvist fördelade resursen. Alla har 24 timmar till sitt förfogande varje dygn"




Det låter ju busenkelt. 24 timmar för tusan! JO MEN KÖSS MAJ I RÖVEN!!!!
Nä men så kan man inte säga, för det stämmer väl?

Men varför hinner jag ALDRIG.
Varför hinner just JAG aldrig!?

VAd ska jag egentligen hinna?  Jo, saker liksom...
Orka. Flänga. Busa. Hitta poooo!

Knasig veva. Så mycket saker att fundera över.

Äch. Nattaflams.
Är bara så orolig att allt tar slut en dag och då har jag inte ens hunnit....
Ni vet. Iiih.


Överigt som hänt idag...
Fick skoskav på min runda som blödde ner stumpa, sko OCH byxa!!! Starkt jobbat!
Fick två frispel på jobb. Folk kan vara helt jevla fucked up. Småglin! SUG BALLE!
=)


Peace out tiden-town.


Plåster...

Var sätter man plåster när såsen skär sig?

Det är faktiskt en jekligt bra fråga.
Plåster hit och pkåster dit. Vad gör egentligen plåster!? Vad är meningen med plåster!?!?
Vilket ord egentligen.... Plåster, plåster PLÅSTER!!!

Blah blah blaaah.

När ord bara är ord. Är frågorna på riktigt då?
Vem har svaren? Finns det svar eller bara hittepo!?

Helknepigt!

Jajamensan.


"Ju mer man tänker, dessto mer inser man att det inte finns något enkelt svar"


Dop, bowling, fondue osv osv...

Jag ska helt jevla mycket rycka upp mig!
Jag ska ha mer kul!!! Haha =)
Tittade på massa gamla bilder idag och faaakk vad kul man hade en gång. Nu gör man juh nada. Tro fan peepsen gnäller på mig. Upp och hoppa lilla loppa!

Veckan har varit en liten start?
Skvaller med mat och öl på möllan i måndags.

Jobba tisdag, blah blah blah.

Jobba onsdag. Blah blah blah.

Jobba torsdag. Sen hade jag, Petra, Madde och Robin planerat fondue. Elysée. Man lär sig fan aldrig. Vi åt tills vi nästan sprack allihopa. Madde påpekade att vi såg ut som en familj. MammaPetra var ute med sina tre ungar. Roligast var nog vid betalningen hahaha. Deras nätverk var skit så inga kort fungerade och då kläcker Robin ur sig "det är lugnt älskling, jag har pengar" när Petras kort inte heller ville. Gissa om hon som skulle ta betalt såg dum ut hahaha!
Sen stack vi till Entré på lite gratisbowling. =) Första rundan med häger vann jag. Andra rundan med vänster (skitidé!) vann Petra.
Fortsatte ner på Broderstugan för en sista öl och en till. =)
  
=)

På fredagen var jag ute och valla morsan hela förmiddagen. Det skulles till tippen, handlas här och där osv osv. Sen stack jag till jobb vid 4. "Pågens" hade firmafest? Ja fy fan vad roligt jag hade!!!
Skulle egentligen bara vara "nisse" och sen in i baren. Jovisst, helt plösligt står jag med ett och ett halvt bord. Bästa gästerna dock! Skitkul! Sen när Linda bentzing körde igång på scenen hade jag och Petra disco i baren. Kanonkul!
Sen när man väl var hemma så blev det flum för hela slanten. Gick ju inte och la mig före klockan sex...

Lördag.
Mådde kräkdåligt och fick varken i mig vatten eller mat. Som tur var så jobbade jag bara 4 timmar på Hilton. Men man kom igång. Iiiih!
Efteråt stack jag hem om snabbt innan jag körde till Carro. Hämta henne och far ut på en sistaminuten shopping. PRESEEEENT!!!!
Sen köpte vi käk och lagadde lite thaigryta och mös. Sen kollade vi film. Tror den hette något i stil med "the collecter". Skitbra skräckfilm!!! AJ AJ AAAAAAAJ skrek jag hela tiden. Påminde nog lite om "Saw". Bra! Sen provade jag kläder innan jag körde hem. Höll mig vaken hela eftermiddagen vilket är ovanligt nu för tiden när jag väl hinner med att träffa Carro. =)
 Katt I Tratt!!!

Söndag.
Idag/igår var det lilla Linnéas dop. Jag som gudmor/fadder kände pressen. Såg ut som en tårta men gjorde inte bort mig allt för mycket. Då var Linnéa mest pinsam som bara skrek hela tiden. Jag slapp hålla henne. Haha, som jag säger. Mitt i allt ihopa kommer prästen fram och frågar (medans han tittar på mig) "vad har ni valt att döpa er dotter till?" Jag bara tittar på honom och hade inte riktigt lyssnat. Märkte bara att han tittade på mig. Vadfan, det är väl inte jag som bestämmer det. Micke räddade mig där och sa hennes hela namn. Puuuh! Inte jag som valt, fråga inte mig även om jag vet.
När det skulle sjungas så sa Micke till mig "rör bara lite på läpparna" han vet väl att jag hatar att sjunga bara sådär. =P
När allt var klart skulle vi ut ur kyrkan, sen skulle vi fantamig in igen. Skulle tas massa bilder på oss fyra. Jaha, försökte smajla där jag stod och såg ut som en tårta.
Sen körde vi i tåg till lokalen där det var fika och presentöppnande. Så fort detta var klart flydde jag fältet. =P Skulle him på kalas. Släkten och grejor. Iiiih!
    
Ombyte pågår. Sötnöten. Farmor med Linnéa. Far & dotter.

  
Paketöppning. =)

(när jag får dom andra bilderna KANSKE ni får se mig som tårta)
Faaak, hittade en bild nu... okej, skratta inte!!! =P

Oj, vad glaaad man är!?  =)


När sedan Lisa ringde och frågade om en uteserveringsöl var jag IKKE sen att säga ja. Efter både kyrka och släkt behövde jag detta.
Myste till det lite innan vi gäspade oss hemåt. Givetvis träffade vi Leffe en sväng också. Med mor. Hon var nog lite mer klartänkt än han själv tror. Härlig dam som vinkade så glatt när hon gick.
Somnade till slut efter en ganska aktiv dag. Puuuuh!
  
Lisa. Snacks. Leif.

Idag är man ledig som aldrig förr. Borde städa men hamnade med MÄNGDER av gamla bilder. Får väl lägga upp dom anständiga en dag. Är helkass på det får jag höra. Det kommer!
Får väl ta tag i städningen nu så det blir gjort. Blä!!! Vem fasiken uppfann smuts? Trams!

Jobba mycket kväll denna veckan. På O´Learys. Folk är döötönna. Jobbar du där!? På centalen? Entré? NÄÄÄ, jag jobbar på o´learys på stadion, JA det finns där också! =)
Så kom nu dit ;)



Peace out dop-town!

Oh happy day?

Ja för tusan! Oh happy fucking day!

Saker kan tydligen lösa sig till det bättre? Vad fan!?

Var livrädd i förrigår när jag fick höra "det senaste skvallret" om när jag var på tal. Jisses!
Trodde att jag skulle förlora mitt jobb igår. Men nääää, fick löneförhöjning istället. =D
Jag fattar knappt vad som hände.

Önskar nästan att jag hållt flabben där. Men visst, även om jag LÅNGT ifrån tappar humöret lika ofta som jag gjorde förr i tiden så kommer man ibland till en gräns när det bubblar över. Tydligen var det rätt tillfälle haha. Men jag är duktig nu säger mina kära. =) Humörsvägningarna ligger i det förflutna. Nästan helt. =) Nu är jag bara trött och tråkig i stället. Ingen jag kvar. Även jag har blivit ett tomt skal. GRATTIS på maj!


Somnade äckligt tidigt igår och vaknade 4 i morse och kunde ikke somna om. Glodde lite film och tv och när klockan blev 8 gick jag till slut upp för att dricka mitt KAFFE!!!
Strax därpå gick jag ut på värsta långrundan. Helt underbart väder!!! Mysigt.
I pildammsparken blev jag omknallad av två snubbar. Gillade det inte och försökte öka och varva dom tillbaka men med mina små steg ville det sig inte. Där blev jag lite kinkig. =(
Men vad fan, solen skiner, jag har ett jobb och saker är bra? Nja. Men solen skiner som sagt.

Ska försöka bli klar nu och cykla till jobb. Har fortfarande ingen aning om var jag parkerat min bil. Petra kläckte ur sig igår att den kanske är stulen... tänk så är det så? Jag kommer leta tills jag hittar den i alla fall! Ska bara hitta rätt smågata. Så länge får jag använda benen. (för det gör vi inte hela dagarna!?)

Wiiie. I morgon ska jag Petra och Madde ut och äte fondue efter jobb. Blev ju inget sist så vi får väl prova igen. Tjo hooo!


Peace out happy-day-town!

Fartfylld vecka!

Måste gnälla av mig lite först... AAAAAAAJJJJJ fy fan vad ont jag har i ryggen!!! Och mina stackars ben!!!! Aj aj aaaaaaaaj!

Så ja, det var det.

Vilken vecka det har varit. Lite skoj och massa jobbig och än är den inte slut.
Match i tisdag vilket innebar förberedelser i måndags. La laaa laaaaa.

Tisdagen började bra med en lång promenad och shopping (tre par skoooooor!!!). Slutade som en rörig dag på 10 timmar (tror jag) och jag var så jekla slut i knoppen när vi slutade 22.30. När vi sa att vi skulle ta en öl nere på O´Learys så blev allt roligare. Lämna bil och kläder. Nu jevlar!
Jag, Petra och Emma skulle ta EN öl och sen åkte vi vidare till Möllan för att ta EN TILL
eftersom dom stängde på jobb. Jo men visst. Livliga diskussioner, stolar som gick sönder, typer som däckade på toa och helt plötsligt stängde Möllan också. Vad fan!?
Träffade en rolig typ utanför som verkade vilja ha med Peta "hjiem" vilket hon inte fattade. Jisses vad vi skrattade. Han var inte riktigt frisk och förstod nog inte hur hårt dissad han blev. Så kan det gå.

Var liiiite seg i huvudet när Petra kom och hämtade mig på onsdagen. Jag hade ju min bil på jobb. Borstar gaddarna och kikar ut och ser henne komma. Rusar ner och slänger mig i bilen. Tandkräm i hela huvet. Bra! Stark inledning denna dag.
Sen såg vi tydligen glansiga ut i ögonen tyckte "någon" men vad faaaan då!? Vi behövde ha den roliga studen!
Hamnade hos Oscar (maskinen) hela dagen och lekte lärare för dom nya. Ännu värre för rygg och nacke.
Tyckte det skulle bli riktigt skönt att komma hem när vi var färdiga men då frågas det om jag kan hoppa in på O´Learys på kvällen och givetvis sa jag JAAADÅ! Körde hemom för att hämta rätt kläder och försöka göra något åt nyllet som kanske var LITE glansigt. =P
Lugn kväll. Skönt.
När jag väl var hemma vid halv ett kom Micke förbi med dopinbjudan och så stod vi och snickesnackade lite innan han körde igen.

Torsdag... igår! Utbildning på jobb. "Arbetsledar utbildning". Tänk om allt hade varit så lätt som hon fick det att låta. Hon är jekligt bra som vi hade!!! Började dagen med lite lek. Kanon! Jag tog med mig lekarna hem. Mohahaha! Förutom legot, det fick jag köpa eget. Klockan 4 ville hon avsluta och jag hade lätt kunnat stanna längre. Men jag och Petra gick ner till O´learys och tog en liten läskeblaskare innan vi körde hem och sen somnade jag gott! Pang!

Idag. Fredag. (vad hon kan).
Eftersom jag somnade tidigt igår så vaknade jag tidigt idag. Fick i mitt kaffe och begav mig på promenix. Hann hem om tills han med vasken skulle komma. Jeklta tjötande på denna karl. Shit vad han snackade. Men nu har man vask igen i alla fall. 
Ja, sen hamnade jag här. Ska strax göra mig klar och bege mig till jobb.
Hilton ikväll. Blir nog bra. Hoppas Leffe är där för då jevlar ska han få höra om i tisdags. Tjo flöjt!
Sen får man väl hem och nanna.

I morgon äre också jobb. Dagen på Hilton, slutar sex och sen börjar jag på O´Learys klockan sju. Låååångdag! =)
Söndag blir nog en lugnare dag. O´Learys ett par timmar under matchen. Man kanske skulle cykla dit... för då kan man cykla hem... Jajamensan! =)


Nä, nu fåre vara nog! Håret ska plattas och skjortan ska strykas.

Peace out action vecka-town!

Flitig! =)

Jajamensan. Klockan är BARA lite över tio och jag har redan hunnit med en liten promenad, lilla varvet och druckit kaffe och gjort mig klar.
Nu blire shopping innan jag ska hämta PETA vid halv tolv. Tjo faderittan!

Blir det kaos idag? Vi få la se!

En orolig tanke till Micshe som ska till sjukhuset idag. =(

Peace out flitig-town!

Fortsättningen...

Jodå, jag fick i mig mitt kaffe igår. Kom ut på en promenad.
Tittade i kylen ca 46 ggr innan jag bestämde mig för att försöka laga mat. Blev en salig röra som blev underbart perfekt... men som damp ner i papperskorgen. Ville inte riktigt sig. =P

Idag var en likande dag. Kom ut och JOGGADE!!! Insåg att mina ben är olika långa... =/
Hem, ducsha, försök till matlagning. Jo tjena!
Har hittat mig en ny runda nu som blir perfekt. I rask takt tar den 1 timme och 20 minuter. Idag gick det lite snabbare eftersom jag fick lite extra fasrt på slutet. Tjo hej!
Undebart att bara traska på och fantisera. Dagdrömmer något oerhört på mina rundor. Det gör jag visserligen alltid annars också. Därför jag har så svårt för att lyssna ibland. Annat och tänka på. =)


Hur gick det nu i lördags då? Jofan, det gick utmärkt! Dock var jag yngst, med singel mest ny i sällskapet. Löste sig ändå.
Kvällens tema var "nostalgi-shotar" och fram dukades, hot-shot, blå fisken, turkisk peppar (me LOVE!!!!!) gräddkola och någon annan filur som jag kanske är för ung för att känna till. =)
Sen kom det även fram drinkar som blandades av hisoriens sämsta bartender (men hon försökte i alla fall) och ännu mer shotar. En salig röra blev det. Men är det gott så är det!

Litet urval
  
  

Mjodå, ett litet urval. Själv hamnade jag ikke på bild men lika glad var jag för det. Fick ju både vit choklad och turkisk peppar denna afton. Livet blir inte mycket bättre!


Jaha. Tisdag i morgon och så är allt som vanligt igen. Skönt.
Blir väl jobb hela veckan. Skööööönt! =)
Ska försöka mig på lite andra aktiviteter också. Har redan planer för i morgon innan jobb. Börjar man inte från 12 så har man ju halva dan på sig, bara man kommer upp.
Vi får se hur det går, men tanken är bra.

Nu ska jag slänga mig och glo på film och försöka somna TIDIGT! Sova en HEL NATT!!! Hade varit perfekt. =)


Peace out ett kort och ett långt ben-town!


Uj uj uj...

Klockan är snart fem och nu ska jag upp och försöka få i mig lite kaffe.

Trodde visserligen att jag skulle spendera dagen i fosterställning men så illa slutade det inte. Det var nog en jevla tur att vi vände på klacken istan. Hur i heeeesike hade det annars gått!!?!

Nä, måste ha kaffe kaffe och kaffe!!!
Mer sen.



Peace out kaffe-town!

Ibland stämmer det allt!

Ja, jag är jättenördig. Tror på horoskop och dömmer folk efter deras stjärntecken. Moget!
Men lite busig är man och trotsar ibland eftersom egentligen ska jag och Cicci inte komma överrens. Fast ibland dras motsatser tillvarandra?

Dagen horoskop kändes dock klockrent på hur jag känner mig. Hur jag känt mig det senaste halvåret...

Kräftan 21. juni - 21. juli
" Du är säkert känd för att sätta igång fester.
 Det kan vara pressande, när du inte är på humör,
utan hellre vill sitta i ett hörn. "

Jag har blivit så tråkig och osocial. Vet inte hur man uppför sig. Hur man pratar, hur man är när man bara ska vara. Bara denna veckan har X antal personer sagt till mig att "släppa loss". Vad fan jag kan inte? Låt mig sitta i ett hörn och lukta på dom små blommorna? Haha  =)
Nä vi får se i morgon. Ska hem till chefen på kalas. Heter det fortfarande kalas? Födelsefest i alla fall... och där får man inte vara nykter. Fick t.o.m ledigt på söndag så jag kan släppa loss totalt. Ingen press alls nä? Iiiih.

Skulle egentligen på "kalas" i Köpenhamn idag men det blev så jevla struligt med bilar och folk så det får vara så. Visst jag kunde köra men vad faaaan. Ne, blir nog filmkväll i Arlöv i stället så man är utvilad i morgon så man både orkar jobba sen partaja. =)


Fick precis ett samtal från en gammal kollega som numer befinner sig i Norrland. Haha den killen är inte frisk!
Han: GLAAAAAAD PÅSK!!!
Jag: Va? vem är det!?
Han: Glad påsk Carro!!!
Jag: Jaha, hej, glad påsk på dig med.
Han: Jag vill vara bäng!
Jag: Du är bäng...
Han: Har du stora bröst?
Jag: Vad fan är det för fråga?!
Han: Jag bara undrar.
Jag: Ja det har jag.
Han: Ja, det vet jag!
Jag: Varför frågade du då?
Han: Annars får man inget veta.
Jag: Ehhh, är du i Skåne nu då?
Han: Nej jag är i Norrland, jag får komma ner och nypa till dig en dag.
Jag: Jaha, det får du väl göra.
Han: Hejdå! *klick*

Haha, den människan är inte helt hundra men jag måste erkänna att jag saknar honom och den gamla goda tiden på krogen. Nog fan hade vi kul.
Så här rolig kunde norrlands-Tomas vara!

Helt galet och jag minns det som igår. Jag hade stägningen och höll på att plocka undan uteserveringen när jag bara ser någon rusa förbi och skrika något obegripligt.
Tomas hade fått en hof för mycket? =)

Ett annan "tokig" sak han höll på med var även tequila. Dock inte som alla andra dricker den.




Behöver man säga mer!? Haha vilka tider.
Då var minsan allt en fest och roligt konstant. Tjo faderittan. Vad fan hände!?!?!


Nä, en förbätttrning på min front. Man får ju inte glömma att leva. Fast jag vill ju inte, jag jobbar hellre. =P
Mohaha.


Faak it. Dags och försöka komma iväg.

Glad påsk på er!

Peace out påsk-town!

RSS 2.0