Våffelfirande & Skattepengar!

Till och börja med kan jag ju erkänna att jag är helt snurrig på dagarna. Fredag i dag!?! Jaha, det var det jävligaste. Tänkter då inte engagera mig bara för det. Dricka kaffe och titta på antikrundan är mer än vad jag klarar av nu. =P Haha antikrundan... bläddrde precis förbi det på tv. JIPPIE vad spännande! =/
Men visst, det säger man nu sen är man så lättövertalad som man är. Iiiih! Ska faktiskt jobba tidigt i morgon, inte att glömma!!!

Igår var det tydligen VÅFFELDAGEN!!! Hade jag ingen aning om men Carro hade dessto bättre koll. När jag anlände (efter en oroande bilfärd... körde både fel och tokigt) så tog vi hennes bil för att sticka och handa.
Tog oss tillbaka och drack lite kaffe och pratade ut lite. Har varken hunnit eller orkat träffa någon den senaste tiden. Har ju mest jobbat. Självvalt men ändå.

Sen var det dags för våfflorna! Våffla med lite sockeer och glass. MUMSIGT!!!


När smeten var slut och magaarna full så bestämde vi oss för att titta lite på "Most haunted". Jag tyckte det var så pass spännande att jag somnade. Somnar titt som tätt hos Carro nu för tiden när jag är där på besök... men hemma kan man inte sova. Sjukt. Men men, en halvtimmes powernap och sen väckte hon mig med en fråga "vad säger du Carro" kunde inte annat än svara "ja för fan" utan att ha en aning. Haha.
Tittade på några avsnitt till innan jag bestämde mig för att köra hem. Helt slut efter dagens bravader och min medicin ropade hemifrån. =)
Lämnade mitt spöke i skon i Carros sko och så fick det vara bra för idag.

Fastande lite vid datorn innan sängen ropade. Som jag sa till Carro innan, jag är säker på att någon har en voodoo-docka på mig någonstans i världen och retas med mig samma tid varje natt. Helt sjukt egentligen.


Idag när jag gått upp efter ha försökt sova ut kom ett positivt besked. Skattelappen hade kommit idag!!!! Nervös som alltid tittade jag på möget och tog lite djupa andetag innan jag öppnade. Spännande ju för tusan!
Wiiiiiiiie!!!! Jag säger så här... jag fick 13.000 förra året och i år, ÄNNU MER!!!
Kommer bli en bra sommar! ;)
*skrytmåns*


Jaha, vad gör man nu då!? Väntar på att min tusensköna ska höra sig. Passa på att städa för det vet jag inte när det gjordes sist. Är man upptagen så är man. Kommer nog bli en bra hemmafru en dag? NOT!


Avslutar med en mysig happylåt. =)
Min och Carros Gran Canaria-låt samt låten jag INTE får höra när jag kör bil. =O Fråga Cicci...

Just detta klippet är så jevla braaaaa! Så äkta. Gillar bakgrundsmannen som trummar på. =)
Men vilken röst! Grrr!
Det enda jag kan tycka är att han ska ta på sig ett par strumpor... =/


Peace out våffel-town!

The games people play?

"Oh the games people play now
Every night and every day now
Never meaning what they say now
Never saying what they mean... "

Den är så mysig den låten. Sitter och lyssnar lite på gamla godingar medans jag har en främande karl i badrummet. Han sätter nya plattor och dricker inte kaffe. Jag som tänkte erbjuda honom min fina Byggare Bob kopp som jag fått av Carro. =) Men ikke sa nikke. Vad är det för en karl?

Så fort han är klar ska jag försöka ut och köra en sväng. Har inte rört min medicin idag så det ska ju inte vara några problem.

Igår hade jag en massa vilda, vita enhörningar som sprang runt här hemma. Jag fångade en som hette Buster och med honom ska jag rida och hämta Petra på söndag. Som en riddare på en vit springare? =O Fantasi, fantasi. Är så uttråkad så päran löper amok här hemma. Wiiiie!

Mår väl inte riktigt okej heller. Så jekla trist att vara sjuk. Sjukade mig för en gångs skull i måndags. Riktigt illa var det. Men läkaren fixade den biffen.

I tisdags var det hemmapremiär för Malmö och inte läge att stanna hemma. Jag och min vimsighet lyckades överleva dagen ändå. Var kanske inte världens snällaste Carro denna dagen men det fick personalen stå ut med! =P

Har inte fått rätt på datorn än så jag kan inte lägga upp mina foton från matchen. Han dock bara se max en minut sen var det fulle rulle med allt. Tjo faderittan!


Vad fan, att det ska vara så kallt. Visst börjar solen titta ffram och graderna ökar men det är ändå på tok för kallt. Vill ha sommar och sol. VÄRME!!!


Här myser Lee, jag och My på Phi Phi och njuter av den underbara utsikten.
Jag vill tillbaka!!!!

Nä, nu är karlen färdig här så nu ska jag städa upp efter honom och sen bege mig.


Peace out the game people play!

(fan hittade bara den mixen)

Jobbigt. =(

Till sist kom det. Man har gått och krasslat lääänge nu men i lördags smällde det.
Har jobbat som en dåre nu den senaste tiden. Dubbla pass hela förra veckan och många veckan därpå. I lördags blev jag hemskickad. Inte alla ställen man får jobba krasslig på.

Hamnade på partaj i limhamn och när vi skulle hem slutade det på etage. Inge vidare. Aj aj aj.
I fortsättningen håller jag mig till att jobba om helgerna. FY FAN!

Igår fick jag också vara ledig. Fondue med "kärringarna på jobb" var tanken. Mådde riktigt dåligt och ett glas vin blev man inte bättre av. Slutade med att Lisa ikke dök upp och fondue fick vi inte heller. Det blev en svitt planka på Lángelo. Var väl gott och så men inte när man ställt in sig på fondue!!! Petra fick i mig en shot men den funkade inte heller, tror nästan det blev värre. Så jag fick ta mig hem och må dåligt i stället.

Natten var hemsk. Riktigt värdelös. Men nu har jag fått mitt morfin så nu klarar jag mig nog ett tag. Blir det inge bättre ska jag in och kolla mina lungor. Vi får la se.
Nu ska jag ta en nattashot och se vad man orkar i morgon.


Peace out kyss maj i röven town!


Förvirrad deluxé!

Ja jevlar då, som en gratisfylla utan fylla. Tjo faderittan!
Fattar ju ingenting. Vet inte var jag ska vara eller när. Tur man har koll!

Igår lärde jag mig ett nytt ord på Hilton. Jag lärde mig att säga matlagningsgrädde på finska "ROUAKAKÄRMEN" Stavningen vet jag ikke. Vet egentligen inte ens om det betyder så. Men vi får väl vänta tills någon finne dyker upp så man kan fråga. =D

Jaha, idag fick jag sovmorgon. Trodde viserligen att vi skulle köra hela dagen också men det fick vi inte för Petra. Men det blir nog dessto mer att göra ikväll efter som det är fullbokat på O´Learys.
"ÅH MFF!!!!"
Petra ställde ett krav att vi jobbar inte om vi inte får jobba ihopa på vår sida! =D Men vad fan, det är då det funkar som bäst. Vi ska gärna vara lite bakfulla för att få det där extra flytet men det sket sig. Börjar jag dricka nu så blir jag nog inte bakfull... bara full. Så kan vi ju inte ha det!

Jaha, måndag igen. Jobba hela veckan. Najs najs hallonrajs. Ska eventuellt avsluta söndag med att gå ut och äta med Lisa. Om vi hinner och hon inte tycker att det blir för sent. Men slutar jag sex så är sju en lagom middagstid? Jodå!

Nä, nu ska jag ta mig en promenix innan jubb. Fläka upp mina skoskav
ÄNNU MER. Ja vad roligt! =P

Nä för denna går ju inte alls på repeat i köket!?!?!
Riverside maddafakkers!!!



Peace out rouakakkääääärmen-town!

Där fick jag!

Om jag inte minns helt fel så gnällde jag över att jag inte jobbade. KYSS MAJ I RÖVEN!!! =D
Haha. Vilket fall som helst så känns det knappt som jag hänger med nu. Fick en dos jobb över mig.
Får köra en snabbis nu eftersom jag bara är hemma nu en sväng innan jag ska tillbaka till job..

Vad har nu hänt då?!

Var hos Mickeman i tisdags för att hälsa på den lilla. Helt underbar är hon. Visst har jag kaske inte den bästa vanan med småttingar men jag fick hålla och gulla lite sen var jag rätt nöjd. Ville ju inte ha itu henne!
Lämnade också dom söta outfitsen som jag köpte på resan. Tycker dom är såååå söta även om den ena kanske var lite för stor. Hoppas dom kommer till någon nytta =)
  

Här har jag ett seriöst snack med den lille. Hon verkar visserligen inte ta mig på allvar.Dom söta fossingarna och dom tuffa Billabong outfitsen! Yeee!

Efter min lilla fika hos den lille så körde jag hem till Carro för lite kattmys och ännu mera fika. Ja, kaffe är gott!!!
 

Mys med misarna. =)


Sen var det slut på ledighet och mys! Fick komma in och jobba lunchen på O´Learys i tisdag och jissa om det var mycket att göra. Att gå från semester till fett kaos är lite overkligt haha. Men vi sålde rekord så en klapp på axlen för det! Jag och Lisa, vilket team!

Onsdagen gick också åt på O´Learys. Helt slut efter dessa timmar. OVAN!

Torsdagen gick först åt att jobba lunchen på O´Learys och sen börja på Hilton på kvällen. Goa timmar tack. Smärtstillande för ryggen? JA TACK!

Fick sova någon timme och sen var det dags att bege sig till Stadion på fredagen igen, KLOCKAN NIO för tusan!!! Trodde det skulle gå "lagom till" men med en piska på ryggen så dukades det som aldrig förr! Vi blev även filmade av tv4 som gjorde någon visning. SÅG NI DOM KNUBBIGA HÄNDERNA!?!?! DET VAR JAG!!! =D
Sen blev det spontant(?) bestämt att Lisa, Petra och jag skulle ta en öl eller två. Inne eller ute kom vi inte fram till men det började med att vi satt kvar på jobb. (tyr att jag hade cyklat för en gångs skull!!!) Sen blev det Möllan nästa. Skönt att få flabba ut lite även om det kanske både var roliga ämnen och mindre roliga. Trött som man är så var man väl hemma vid 11 kanske, as kalas! Tjo faderittan! En bulle på det sen däckade man som det var första gången man provat alkohol! God natt!!!

Lördag! 100årsfest för MFF på stadion. Ett kalas med ca 900 gäster eller var det 800? Säg det, den som vet. En rätt tråkig kväll på så aätt att det var jobba GLOOOO jobba GLOOO jobba och sen GLOOOO. Segt. Fick iofs käka maten som blev över det är ju alltid ett plus. Sen hoppade jag in i baren när den öppnade och det var faktiskt kul. Kul när det händer något. Halv tre kunde man äntligen köra hem.

Desserten som vi fick nalla på efteråt. MUMS!
Blåbärspannacotta. GOTT!

Söndagen blev riktigt seg. Fick sova ca NADA innan jag skulle börja på Hilton på morgonen. Två fulla sittningar och sen bokat redan inför a a carten. (!?) Jobba jobba jobba och ibland är man inte helt på topp... Gick väl det också, det fick det liksom göra.

Måndag och tisdag denna veckan har också gått åt jobb. Byggarna är i farten igen. Nu ska kioskerna bli klara inför denna säsong och det är mycket som ska göras och förbättras. Jag tycker bara det är kul att borra! =D Wiiiiie!

igår, tisdag (väl!?) så bjöd Lisa hem mig för att se Luftslottet som sprängdes eller vad tusan den sista filmen heter. Vi hängde med sådär INTE ALLS och efter halva gav vi upp. Jag skyller på aporna. (lalalaaaaa) Blev en rolig tjejkväll med bland annat skrattglada ballader inblandade. Dom skojar man inte om!!! BSB, we miss you!!! *fniss*
Lagom go i hatten cyklade jag hem och vid två låg jag nerbäddad och fnissig. Skrattglada ballader var faktiskt riktigt kul.

Idag var det inte lika roligt. Upp klockan SJUUUUU för att bli människa (jo visst) och sen köra till jobb. Borde nog cyklat istället faktiskt men det gick det också. Fick börja dagen med kioskfolket innan Lisa räddade mig och jag fick komma in i värmen på O´Learys. Skönt! Slutade vid fem och så körde jag en runda nu innan jag ska börja där sju igen.

Ja vad fan, är jobba det enda jag gör!? Ja och det funkar fint. Vill ha distans från den vanliga världen och slippa allt vad som finns utanför i verkligheten. Orkar inte med allt negativt där ute.
Det Är en tråkig period men den blir vad man gör den till.

Jag gömmer mig i alla fall! =P

Nu ska jag köra till jobb igen.

Peace out work-town!

LÖV IT! (= repeat)


Såndäääär måndag.

Mmm... sitter här och myser med magitman. Bra grajjor!!! Lyssna själv! ;)

Måndagar är traaadiga.
Varit ute och promenerat en sväng. Gick sedan för att fixa lite "underhåll".
Närmre än vad jag trodde och BÄTTRE!!!
Har även fått ordning på det sista här hemma nu.

Nästa projekt är banken, kan man få ett låååån eller!?
Iofs fått erbjudande om lägenhet. Kräsen som jag är så tackade jag nej. "Ja men det är ju ett fint område, Zlatan bor ju dääääär!!!"
Jaha!? =/ Nej nej, inge för mig detdär.

Men vad fan, kanske skulle ta det så länge? Man vill ju inte sluta som 28 år, efterbliven, arbetslös och fortfarande bosatt hemma. Nöjjen = dela ut folk adresser och telefonnummer till främmande människor. Aj aj aj...


Ne minsan och da!
Läst igenom min blogg lite idag. Kom fram till att jag är ju helt ding i päran. Har ju skrivit så knepiga saker att jag inte ens fattar dom själv! Tazylazy... aj aj aj. Uj uj uj!

Ne men vad fan, var e festen!?


Peace out traaadiga monday-town!


 Färsk mongo? Why not!?

RSS 2.0