Vecka 8 dååååå!

Halvrolig denna veckan har varit då.
Kommit hem, redo med ny energi att ta tag i saker och köra på?! HELL NO!!!
Dels har jag varit pissförkyld (som alltid) och sen var jag inte bered på att stöta på HAN! Inte han med det stora H men "han".
Dök upp som gubben i lådan och jag visste inte vad jag skulle säga... vet jag inte nu en vecka senare i heller. FINNS INTE SYNS INTE!!!

Var och hämtade Bettan i måndags och käkade frukost/lunch hos pappsie. Pratade gamla minnen och släkt. Inte fasiken visste jag att min gammelmorfar hängt sig efter en misslyckad resa i Amerika. =/ Fick reda på en jekla massa saker...
Sen blev det lite bus i snön innan jag skulle köra. Lite läskigt var det. Man blev snurrig i Thailand av deras körande. Men det gick fint. Stannade hos Carro för en fikade som sedan slutade med middag. KÖTTBULLAR MED POTATIS OCH GRÄDDSÅS!!! Som vi suktade efter detta nere i värmen. Jisses, två veckor och man blir köttbulleknäpp... ILLA!
Sen kollade vi lite film innan jag körde hem till världens blåsning. VÄLKOMMEN HEM! Jaja, det löste sig så det är välla ingen fara.

 

Var ju tvungen att mysa lite med misarna. =) PorrBrolle och Micheman.

Efter ha varit aktiv på måndagen blev tisdagen siochså. Ute en runda på morgonen men sen gömde jag mig hemma och glodde film. Försöka kurera sig?

Onsdag. Jubbedag. Få av dessa för tillfället. Tro fasiken man blir dingadong! 100års fest för MFF. Egentligen bara att gratulera! =)
Tjockisen jobbade längst bort som vanligt. Var en lång och halvseg servering och efteråt blev det en liten rush i baren? NOT! Men jag fick jobba med Petra så det var bra ändå. Väntar bara på att man inte kan hålla sig längre och då kommer det. Som en spya kommer det bara spruta ut. Aj aj aj, ska försöka att välja rätt tillfälle eller kanske helst låta bli.... iiiih!


Torsdag blev riktigt slappefis dag. Satt hemma och hade Saw maraton. Så jevla bra filmer!!! Att människan kan vara så sjuk. Det är helt... SJUKT! Grymt bra filmer! Yeeej!
 

Fredes. Hm, började dagen med arbetsledarmöte på stadion. Blir väl att man är kvar i år också. Typ... Körde sen direkt hem till Carro på fika. Körde sen hemom innan jag begav mig tillbaka till Arlöv. Efter lite övertalning så blev det bestämt att vi skulle ta oss till KNASBAS! En fest på Norra. Har inte varit på sånna tillställningar på MINST ett år och kände mig inte riktigt hemma bland alla uv-krigare och hattifnattare! =) Men visst, man har ju själv varit likadan. Gav upp effter nån timme då vi fått dansa av oss lite i alla fall. Så det blev ingen allnighter som förr utan vi stack hem till Carro igen och efterfestade. Eller vi och vi, jag körde ju... så ingen alkohol för min del. Men dessto fler klubbor och krukfunderingar!
Kom hem lagom på morgonen och somnade som ett litet barn. 

  

  

MEGASVÅRT att ta bilder så mycket rök där var. Emellanåt såg man inte ens personen brevid sig så jag och Carro fick hålla i varandra. Vaddå att man blivit gammal!?!


Lördag. Fetslö och efter i tänkandet. Skulle egentligen hem till Micke men det blev inte av så skulle jag hänga med honom till Happy istället och glo på fotboll men jag kom fram till att STANNA HEMMA!!! Bara mysa med bubbelvatten och en dålig film. Funkade lika bra det också. Har blivit helt trött av mig. Var dessutom ute dagen/natten innan. =P


Söndag! 
Fick ett ryck att jag ville hitta på något. Försökte vara spontan med Cicci men det ville sig ikke så det blev istället att jag hämtade henne någon timme senare och så begav vi oss efter mycket funderande till IKEA!!! Ingen av oss skulle ha något men så är det alltid... och så kommer man ut med en jekla massa skit ändå. TYPISKT! Jag blev bjuden på en go köttebullemiddag MED fika och för chokladig kladdkaka innan vi började spatsera runt som förvirrade söndags-svennar.
När vi ändå var i krokarna körde vi inom Rusta och köpte ännu mera onödigt skit. BRA OCH HAAAA!
Sen vad det nock. Man orkar ju inte hur mycket som helst. Blidde ingen Micke och lillen idag heller men på tisdag! Wiiie.
Så det blev en slappekväll här hemma nu.
Babade och skrubbade bort min sista solbränna, inge att spara på! =P

Nyheterna... ja världen kommer gå under, sakta men säkert..

  
 Nä, för vi ska inte ha nåt!!!

Nä, nu fick det vara nog.
Ska mysa ner mig till en dålig film och så får vi se om man kommer igång med träningen i morgon... vi får la seeeee...


  Viva la Diva!

 

Peace out vecka 8-town!


 

Lugnt och fint. =)

Har varit en riktigt mysig och slapp helg. Ingen stress och ingen brådska.
Spenderade hela fredagen med att packa upp, städa och pilla. Skönt att ha saker på plats igen. Ut med det gamla och in med det nya.
På kvälla blev det mys. Först hockeyn och sen film.
Såg Paranormal Activity som jag hört så mycket om.
Satt spänd som aldrig förr och bara väntade på att jag skulle göra på mig själv haha. Den skulle ju vara "SKITÄCKLIG" sa alla. Men jag förväntade mig nog mer och tyckte därför inte att den var SÅ äcklig. Men visst var den lite rälig. Fick tända upp hela lägenheten innan jag vågade gå ut och röka sen. =)

Igår fick jag överväga om jag orkade bege mig ut och härja. Kom fram till att det faktiskt skulle bli trevligt att komma ut lite och träffa folket.
Det var Sammes överrasknings-25års-fest. Haha, så snopen den stackaren såg ut, man kände sig nästan lite ovälkommen ett tag. Men Carro hade gjort ett kanonjobb och det blev en riktigt trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.
När klockan närmade sig 11 (tror jag) så skulle folket bege sig ner i stan till Fagans och jag som kände mig trött och hängig åkte hem och somnade gott innan jag lagt huvudet på kudden.
  

Grattis Samme!!!


Idag provade jag på att jobba lite. =P Var ju hur länge sen som helst känns det som. Blev ett par timmar på O´learys och sen cyklade jag hem. CYKLADE!!! Iskallt!!! Brrr!!!
Nu ska jag bädda ner mig och somna gott. Är trött hela tiden känns det som. =(
Men det är väl bättre det att man går upp tidigt och somnar tidigt. =) RUTIN! =P

I morgon ska jag hämta Bettan!!! Bettan som gick igenom!!! YEEEEEJ! Min fina Bettilettan.
Wiiie!

Uch, jag längtar tillbaka... är det konstigt?

  

Phi Phi Island.
Det absolut vackraste ställe jag varit på!



Peace out-time-to-go-town!


Himma!

Jadå, då var jag och Martin hemma igen. (min snigel som ni kanske minns).

Kom hem i gårkväll och eftersom man försökte gå efter vanliga klockan här hemma så somnade jag gott efter ett vaket dygn av resande.

Hann få med mig en förkylning sista dagen så man är rätt sleten. Får slänga in bilder sen när jag fått dom andra tösernas också. Nu ska jag bara lulla runt och hitta rätt här hemma.
Fy fan vad kallt!!!

Hursomhelst, har hunnit med både det ena och andra i Thailand. ÄLSKAR Bankok!!! Jippie!!!

HEJ JANNE!!! Nu ska jag dricka kaffe!




Peace out no-more thailand-town! =(

Reunion!

Nymasserad. Sa gytt. Oilmassage ar mycket trevligare an den brutala thaimassagen. Iiiih!
Len och fin som en liten barnrumpa nu. Me likie!

Igar plockade vi upp Lee som kom flygande fran Bali, tror jag. Helt sjukt att traffa henne har. Blev en liten kalaskvall igar sa nu ar det fardigfestat pa denna resan! Inga detaljer, dom skippar vi!

Nu ska vi snart upp och slappa lite sen blir det val ut och kaka innan vi drar hem och packar. Aker till Bankok i morgon. Ska till tigertemplet och nattmarknad. Sen efter tva natter flyger vi tillbaka for att eventuellt bosatta oss pa Phi Phi Island. Kan inte bli battre!

Solbrannan ar borta, tappade allt idag. Jevla fan att man ska fjalla.

Glomde skriva sist att nar vi var uppe vid Buddha sa blev vi valsignande av en munk och fick varsitt tjusigt armband. Ska ALDRIG ta av det.
Sen hjalpte jag och Caro till att finansiera den stora stora byggnaden. Go Buddha!!!

Na, nu far det vara nog.

Peace out reunion-town (cp-tangentbord!!!)

Reunion!

Nymasserad. Sa gytt. Oilmassage ar mycket trevligare an den brutala thaimassagen. Iiiih!
Len och fin som en liten barnrumpa nu. Me likie!

Igar plockade vi upp Lee som kom flygande fran Bali, tror jag. Helt sjukt att traffa henne har. Blev en liten kalaskvall igar sa nu ar det fardigfestat pa denna resan! Inga detaljer, dom skippar vi!

Nu ska vi snart upp och slappa lite sen blir det val ut och kaka innan vi drar hem och packar. Aker till Bankok i morgon. Ska till tigertemplet och nattmarknad. Sen efter tva natter flyger vi tillbaka for att eventuellt bosatta oss pa Phi Phi Island. Kan inte bli battre!

Solbrannan ar borta, tappade allt idag. Jevla fan att man ska fjalla.

Glomde skriva sist att nar vi var uppe vid Buddha sa blev vi valsignande av en munk och fick varsitt tjusigt armband. Ska ALDRIG ta av det.
Sen hjalpte jag och Caro till att finansiera den stora stora byggnaden. Go Buddha!!!

Na, nu far det vara nog.

Peace out reunion-town (cp-tangentbord!!!)

Fart och flang!

Vilken dag vi haft idag!

Borjade dagen med en fyra timmars utflykt. Forst tittade vi pa den stora buddhan, sen akte vi till ett tempel for att titta lite narmre, och pilla s[ klart.
Nar vi kom hem var vi lagom sloa och dackade efter lunchen vid poolen.
Nar vi vaknat till liv sa bestamde vi oss for att testa thaimassagen och gissa om det var skont samtidigt som det gjorde asont!!! Men det var det vart. Far prova en gang TILL SEN =)

nU SITTER VI OCH KOLLAR FLYGG TILL bANKOK EFTERSOM VI SKA DIT PA FREDAG, MITT I DET KINESISKA NYARET. sA TOKIGT!!!

Oj, lite caps dar, fattar inte riktigt tangentborden har.
Nu ska vi boka klart och fa ordning pa allt, ska hinna mota upp Lee ocksa som kommer i morgon tydligen! Jippieeeee!!!!

Sen maaaat! 23 kr for en middag och dryck. LAGOM!
Fortfarande inga bilder eftersom kameran fatt varmeslag wiiiiie!

Hej och ivej!

Thailandshalsningar!

Hej Sverige!

Sitter nu har i ackligt klibiga Patong (PANTALONG!)
Man ska iofs inte klaga for man kunde ju varit hemma.

Akte hit med Thomas Cook, det var kul. =0
Laaaang resa... SNUS!
Bodde forsta natten i bergen och nu har vi flyttat ner till stranden. Brande oss satan idag. Typiskt skandinavier.
Ska bo pa vart lilla lyxhotell ett par natter till. Kan inte bli battre! Hejja Tony Resort!

Vart hotell!

Min kamera har fatt varmeslag sa inga bilder far bli senare.
Martin har det ocksa bra, han saknar dock Magnus.

Thaifolket kommer porta oss!


Billig mat, sooool och massa billig ol. Man vill ju knappt hem aven om lite kyla inte hade skadat idag.

Nu ska vi knalla vidare. SHOPPING!

Peace out hot-town!


Thailand!

Om en timme bär det av!

Jag som bara öppnat resväskan... iiiiih! Fattar väl inte att det är dags. ;)

Hinner jag så uppdaterar jag, annars ses vi i dimman.
Carro, Carro och My i thailand... hur ska detta gå? =)


(vaddå på Breeze missinassa!?)


Peace out Malmö-town!


Resfeber?

Inte direkt, har inte kommit så långt, har varit rätt mycket dom senaste dagarna.

Äntligen sitter jag hemma i lugn och ro. Har tagit mig ett glas vin och myser.
Blir dock bara så förbannad när jag tänker på det. Hur fan kan man vara så jävla korkad som Maria!? Boka en resa utan pengar!? Skylla på att man har sina pengar på sin brors konto men att banken strular. ALLT stular när det gäller henne. Men det ska bli skönt att slippa henne. Det var det första jag sa till Carro "fy fan vad skönt att slippa den **** *******!!!"
Snacka skit är hon bra på i alla fall. Hon hade ju fixat med sin "Johan" (om han nu finns) och han skulle hämta oss och vi skulle bo hos honom och bla bla blaaa. Hon ville iväg och titta på apor, det var hennes förslag. Var fan får man allt ifrån!? Reeetaaaard! Som sagt, jag tycker det är skönt att slippa henne och hennes skitsnack. Alltid när man träffar henne så pratar hon illa om någon hon känner, vilket hon ANTAGLIGEN gjort om oss också. Feg som hon är så kan hon inte stå för det. I dom lugnaste vatten...
Men men, karma baby! ;)

Vet att du läser detta och tro mig Maria, du har fortfarande en del att stå till svars för sen. NÅGON gång måste du ta itu med konsekvenserna. Hur man kan gå från "vän" till att hugga någon i ryggen så... När man helt enkelt bara kan säga "NEJ, jag har inte fixat pengar"!?!?! Du skällde på mig i Arlövsavfarten för att jag ens frågat dig om du hade råd!!! Fy fan!
Hur i helvete kan du göra så mot Carro efter allt hon gjort för dig!? Du är fan sjuk i huvudet!!!
Skulle spelat in dina samtal som jag sagt tidigare. Men då hade du väl skyllt på katten? Som du gjorde när du kissade i Carros soffa ;) Ha ha ha!

Nä, faak that!
No more and me likie!


Tog sprutan i tordags. Skrek håll käften till damen och fick en röd klubba och ett discoplåster. Såg tydligen "fejsen" ut. Tror fan det!!! Kan inte sprutor... iiih!
Sen käkade vi middag och mös och snackade mysterium. Busigt!
 
Discoplåster! Marioparty! (Carro, Jag, Calle & Bosse)

Fredagen gick åt planering, flängande och småshopping. Försökte somna tidigt men det gick väl sådär efter allt kaos från idioten. Helt jävla ställd.

Lördag. Jobbade första gången på nya jobbet. Hilton! :D
Gick väl si och så. Carina sa att det var okej men kände mig väl inte riktigt nöjd med min insats. Kanske inte lika fin som stället kräver? Men det var kul och tiden gick snabbt. Var helt slut när jag kom hem och somnade gott. Annars hade jag hängt med dig Danne det VET du! Men i februari någon dag, jag LOVAR!!!

Söndag.
Även denna dag på Hilton.
Gick snabbt. Dubbla sittningar. Tackade för mig och gick hem. Trött.
 Hilton! =)

Måndag.
Avslutade en flängd måndag med jubbetöserna. (efter ha varit med och öppnat "syndburken")
Jag cyklade (försökte) ner till Nobel för att möta upp Petra. Sen knallade vi bort till en pub för att käka middag och ta en öl (två, tre...) Lisa slöt upp något senare. Snack snack och snaaaaack. Fler som inte var så jätteglada på "fröken efter". KONSTIGT!?
Men men, hindrade oss från att traska dit, onödig när man druckit lite.
Sen snackade vi pååågar. Eller vi och vi. Jag är tyst. Inget och nada. Jag söööörjer hahaha. =P
Sen dök fantamig en påg upp och sen var det dags att avrunda. Jag cyklade hem (typ) och försökte däcka.
  
Syndburken!
Ölbilderna dyker väl upp på facebook om jag känner Lisa =P
Citat: "hipp, happ, depp och breeze, alla ställen heter likadant i malmö"
= Hipp, Happy, Deep & Breeze. Braaa Petra! =D

 Trion!
Jag i Lisas MEN mina rökeskor, gympaLisa och damPetra!
Hade fått 1000 kr om jag gått ut i dom, han hade ingen aning vem han "dealade" med. ;)

Tisdag, IDAG JUH!
Gick upp hyffsat tidigt och började med KAFFE! Sen ringde Micke och vi bestämde att jag skulle komma och hälsa på. Hälsa på lilla Linnea. Fick bara titta på henne genom glasdörren. Hon var så söt den lilla spjuvern så jag ville bara lyfta upp henne och pussa henne, men jag kunde inte. =(
Mitt lilla gudbarn. =)
Sen körde jag ut till far på landet. Lämna Bettan. Vilken ruskig väg!!! Fy fan vad halt det var! Eftersom jag var helt ensam tänkte jag busa till det lite och tvärbromsar för skojs skull. FÖRLÅÅÅÅÅT skriker jag medans Bettan slajdar som aldrig förr. Puuuh! Lyckades hålla mig på vägen och körde vidare. Klappade henne och lovade att inte göra om det, även om jag blev lite sugen igen. Lite kul var det faktiskt!
Men eftersom min bilkörning är så tvivelaktig som den är så kanske det var bäst att jag lät bli. =/
Fikade och fick i mig frukost hos pappsie. Lärde honom den moderna väldens teknik, DIGITALKAMERA!
Sen körde vi till Agneta för mer fika. Hann busa lite med Casper också, han ger sig ikke trots väder och vind.
Sen bar det av mot Malmö igen och vädret blev inge bättre. Hem om, ner till stan, hämta pengar, fixa dona och småshoppa onödiga saker. För det har dom inte i Thailand? Typiskt!
Sen kom jag äntligen hem och nu satt jag här med mitt vinglas som snart är slut vilket innebär att det är dags att nanna! =)

 

Är dom inte fina!? Mina små Martinssons. =)

  
Bettan håller hastigheten. Läskig landsväg.
Om man nu är så kass bilförare så kanske man skulle koncentrera sig på att köra!? Jag ska tänka på saken. ;)

  Bus-Casper!


Ja jeklar. Nu har man pratat av sig lite. Som alltid. Gyttans! ;)


Peace out from the face behind the words!
  


Som jag säger, eftersom JAG alltid tar fotona måste jag ta på mig själv också så jag vet att jag var där! ;) Från i fredags, igår och söndags.

Men shit, får väl gå och lägga mig, måste upp och packa i morgon, ALLTID i sista minuten.
När jag skulle till Australien så slutade jag jobba 01, hade fästemannen med mig hem (som somnade) medans jag packade och vid 04 skulle vi bege oss. Jag är värdelös på att packa!

Peace out soon time-town!


RSS 2.0