Sniiiiigel-fart!

Det är Sniiiigel!
Jaaaa, fast dom senaste dagarna har varit allt utom Snigelaktiga på något sätt ÄVEN om allt har med Sniiiigel att göra!
Snigel!? Tänker folk,.. JAPP!
Något internt mellan mig och Cicci och lite Tim. Får berätta mer sen... nu kör jag på där jag slutade sist!

Sist var väl måndags antar jag... när jag och Cicci hade skvaller och tacos mys. Girltalk deluxé!

Tisdagen var en vanlig dag, träna på förmiddagen och sen jobba. Jag och Carro var inne på Coop för att fixa tillskott till vår reskassa, INTE ILLA om jag får säga det själv.
Blev en dryg kväll och kändes lite mysko... typ. Jag skämdes i alla fall =(
Men men, sen körde Dennis oss hem efter att vi suttit uppe hos Jill en stund och "after workat".
Blev en låååång kväll med massa telefonerande och vin. Sympatiska jag =)
Ingen rolig kväll eller rättare sagt, inget roligt ämne som var på tal. Fortfarande förvånad. Jävla mögunge! *muttrar och svär lite*
Hejja Cicci!
Slutade i alla fall med att jag däckade till slut redo med telefonen vid kudden!

Onsdag. Var ute och gick en runda och sen ringde jag Henke. Bestämde att jag och Cicci skulle följa med honom ut tills hans hus i Skanör för lite sol mys och komma ifrån. Själv skulle token upp på taket och jag fick aldrig prova högtrycket på riktigt :(
Solen sken kanske inte så pass mycket som vi ville så det blev på med kläderna igen och lite badminton för att få upp värmen. Blåste satan och istället för att spela så jagade vi mest fjädern som blåste iväg.
Så vi bestämde oss för att cykla en runda, eller Henke gav det förslaget. Så vi lånade varsin cykel och en tröja och skulle precis bege oss ut i Skanör när Henke ropar från taket "Vet ni nu var ni ska?"
"NÄÄÄÄE" ropar jag och Cicci i kör och tänkte fortsätta men då ropar han att vi ska ta andra hållet så vi vänder och kör på det hållet i stället.
Slutade att vi körde ner till havet, till båthamnen där Badhytten ligger (sugit ställe!!!) och tog en promenad på bryggan. Blåste som faaaan gjorde det. Så efter en snabb tur ut så vände vi hem igen. Blåste hem i alla fall, i minst 170! Tjo flöjt! Sen blev det fika med paj och saft! Mmmm!
Eller för mig blev det sås med lite paj till. Såååå gottigt! Sen diska och plocka ihopa och lite pianospel från Henkan (den människan slutar aldrig att förvåna!). Spelar säkert harpa om han får en sån haha.
Sen körde vi hem med ett jävla bråkande i bilen om vad vi skulle lyssna på. Justin vann inte. Fast egentligen gjorde det inte allt för mycket, SMÅTT jobbigt med vissa Justin eller Nelly låtar haha.
Men men, hem kom man och då satte jag mig med ett glas vin och gitaplong. Tjo flöjt i gitarren! Börjar nog allt likna något nu! =P
Vad säger man om denna dag? Jo:
Det var en gång en gång, och den var kall, men den blev rätt rolig!

     
Fika! Henke på taket. Speleman. Cykelredo! Svanarna. PAJ ÄR GOTT!

Torsdag.
 Solning och träning om jag inte minns fel och för att mysa extra mycket i det underbara vädret så stack jag och Cicci ner till Möllan för att ta en öl.
Tjuriga gubbajävlar som också fått denna tanke, samt nästan hela resterande Malmö, tokigt mycket folk överallt! Tog ett tag innan vi ÄNTLIGEN fick tag på ett bord som vi då fick dela med två töser. Efter ett tag hittade vi ett eget då vi väntade på att även Petra skulle dyka upp en runda.
Öl och skitsnack, najs njas! Sen cyklade vi hem och somnade snusfint efter lite tjurande
på allmänheten. BLÄ!

Fredag.
Fyyy fan! Gå upp klockan sju för och hinna dricka kaffe innan jobb. På tok för tidigt med tanke på kvällen innan, men vad fan, det var det värt! =P
Fick tag på Cicci efter nån timme och efter ett sista cpryck på lagret så var jag klar för att sticka hem. Eller hem till Cicci i alla fall. Hann inte mer än att komma dit sen åkte kläderna av och ölen fram!
Råkade nog bli lite toppad sådär vid 3-4 men vad fan, it´s naaaajs! =)
Sen stack jag hem om för att rusa ner till värsta kön på systemet för att sedan sticka hem om och göra mig i ordning.
Tillbaka till Cicci för tacos och förfest och en liten på soffan en. SÅÅÅÅ trött och mätt!
Körde lite kortspel och det var under finns i sjöng som Sniiiigel bara ploppade upp! kanske inte ur sjön men under spelets gång i alla fall. Man måste låta som Björne när man säger Sniiiigel och allt är Sniiiiigel nu. Snailcrew! Yeah! Kvällen fortsatte och sedan fick vi med en Jocke och en Tim för att mötas på Möllan där vi satte oss på Azaley (stavning) och där satt vi tills vi flyttade in och sen för att kila vidare.
Stack bort till KB för att gå tillbaka till Möllan, Jocke gick dock på sitt håll här och sen satte vi oss på Nyhavn tills dom stängde. Vid stängning fick vi nån flyer till Club Deep där det skulle vara "Electro och 80-något"
Yeah, electro tänkte vi och stack dit med Tim som bjöd. *tacka fint* MEN, när vi kommer in så ser vi vad det är för folk där. Abolsut inget menat men inte alls vad vi förväntade oss. Gaynight! Haha så ball.
Dock blev det lite för bra för min del, ångest som fan. Blääää på minnen, heeeedåååe!
Det enda positiva var nog vakten som jag och Cicci stod och dregglade till samtidigt som vi tappade all kontakt med resterande liv och rörelse. Men efter en sista blick och ett sista bloss blev det hemfärd. Upp tidigt på lördagen juh.

 Sniiiiigelfest på trappan!

Lördag.
Upp och bli klar och sen var det dags att promenixa med Andy, som så snällt tog med ett äpple till mig! Hejja hejja! Var så toksugen! Sen blev det lite seriöst snack och shit under färden. *tänka på*
Mat och samling och humöret på topp. Inte nog med det, hur underbar var inte matchen liksom. Fy faaan vad bra Malmö spelade! Kors i taket säger jag bara och tre välförtjänade poäng! Tack och hej.
Hur lugn match sm helst också, i alla fall på Norra där jag befann mig, rakt framför Gonza som stod och verkade vara på topp. Haaaarlit! Lite värre på Södra hörde jag, men vad fan, dom ska väl också få något att göra ibland! =P Tyvärr var ju dock bara tråkigheter. =(
Sen körde Johnny oss hem och full rulle för att bli klar.
Skulle träffa Cicci på bussen (som vi flyttade fram ett par tider) och när jag väl hoppar på bussen kommer jag på att jag glömt dra ut kontakten till strykjärnet så vi får hoppa av på nästa, promenera hem till mig och dra ut sladdafan. Sen tog vi oss ett glas vin och lugnade dom stressiga nerverna och sen taxi till platsen.
Var bjuden på lite party hos en kollega och fått lov till att ta med mig Cicci om hon uppförde sig som folk, vilket hon gjorde! Duuuutti Sniiiiiiigel! =P
Mycket trevlig tillställning med massor av dippa och grönsaker som blev min middag. Sen blev det musikleken. Jag och Cicci blev näst sist första rundan (men samtidigt hade vi inte samma erfarenhet som alla andra!!!) *skylla på* Och när det var dags för en rematch och lagbyten så vann mitt lag och fick varsin konjak, ja, ett glas då haha. Mmm päron!
Efter klockan lagom mycket var det dags att röra på sig, jag och Cicci skulle sluta upp med Micke och Anders för att svänga dom lurviga på HeartBreake. Men, när vi nästan är framme ringer Micke och säger där är ENORM kö, som aldrig förr. Men vi tar oss dit och ser denna kö, som faktiskt var tokig. Micke och Anders bestämmer sig för att kila och jag traskar fram till Andreas för att prata lite och då säger han att om vi ska gå in så gå nu. Bara sådär före =) Slutar med att vi kallar tillbaka grabbarna och kilar glatt in före alla =)
Micke står för kalaset och vi traskar upp med bestämda steg. Helt plötsligt står vi alla med en öl i handen och nästa projekt blir att hitta dansgolvet. FÖR mycket folk faktiskt. Alla ska puttas och ha sig, och tro mig, putta inte på oss för fan!
Till slut kinkar jag ihop helt och slänger av mig, en lins på dansgolvet och en i trappan på vägen ut och vill inte mer. Efter en stund på bänken utanför (med en gla PP förbicyklandes) så hämtar vi våra saker och kilar hem.
Kaos i bygget oh jag vette fan vad jag pysslar med när jag kommer hem. Jo, fyllesamtalar med Cicci en stund i alla fall. PÅ ballkongen som var kall =( Sen hopp i bingen och fetdäcka! Najs!

Säöndag, idag... slappedag deluxe!
Vaknade lagom för att ta en promenad, handla, diska och städa en runda. Sen hämtade jag mamma för en stund sen och fick lite godsaker av henne. En Xanté som var höjdpunkten! Hejja hejja!
Sen har det inte hänt så mycket mer förutom att babbla i telefon så örat slatt lock.
Planer inför morgondagen är i alla fall spikade. Vad som händer då får ni läsa i nästa kapitel!

Trevlig valborg!




Carro-nuffi-taco-kopp med lite tutt!

Shit maaaaan! Och woman! =P
Säger liksom inte rubriken det mesta! =)

Var slutade vi sist... i tisdag, vad hände sen?

Onsdag, skulle träna men slutade med solning på ballkongen hos Cicci, efter ha tjurat i bikini lagom länge så dök faktiskt solen (Solar) upp till slut och vi mös på trots byggarbetarna utanför!
Vid avslutad solning blev det färd hem, eller hem om och sedan middag hos Henkan. Naaaajs!
Sen körde han mig hem och gitarren som jag ska låna och träna flitigt på. Jaaadå! Sen såg jag Petras bil vid mig och antog att hon satt på Campus så jag kilade in där en sväng för att prata en stund med henne och Annelie sen gick jag upp och tog mig ett glas vin och spelade satan! Me rock! (not)

Torsdag blev det träning, lite i alla fall. Sen tog vi oss en vända i stan för att ladda upp inför helgen plus att vi var hemma hos Anders för att hämta min kamera och saknade Martin. =) Sen hände något på kvällen som jag inte riktigt har koll på... får återkomma.

Martins Londonresa: (ja, han är med på ALLA bilderna!)
                


Fredag tränade vi en snabbis och sen stack jag hem om för att bli klar innan Carro och Sofie kom och hämtade mig. Jobb nästa.
Blev en låååång kväll och när det var slut så var vi redo att sticka direkt nästan. Ut och ta "en öl"... mm.... visst.
Vi stack hem till mig för att göra oss klara och bråka om badrummet sen blev det ett par rundor Mix-Max och sen stack vi ner till Möllan där vi faktiskt bara tog en öl... och en shoot... sen kom Cicci och pågarna. Familjefesten!
Hur förklarar man, alla med alla fast ändå den andre som ville ha den tredje? Två gäng som tydligen går ihopa VÄLDIGT fin fint haha =D
Efter en stund på Möllan och lite tjaffsande om var vi skulle så blev det taxi till Escape. Jävla taxisnubbe btw, han ringde typ hundra gånger den natten. MOGET!
Carros slag i backen var något värt att minnas, hon skulle hoppa upp på en snubbe som helsäkert var beredd när hon frågade, så hon tar sats och han vänder sig om och börjar snacka med oss och missar henne totalt och hon bara studdsar rakt bak. Knäpptyst blev det innan alla hoppar på henne och undrar hur det gick. -Bara fint säger hon och fortsätter kvällen. SHIIIT!
Men men, sen... jag och Carro paxade samtidigt och det slutade med kaos, visserligen vann vi båda men HALLÅ!? Moget liksom.
Jag tror vi var ett gäng på 10 st ungefär och efter den tid vi spenderat på Escape skulle vi vidare när dom stängde. HeartBreake nästa!
Jag tjurade och skulle helsäkert INTE in men sen slutade med att, trots att ingen ville in där, så gick vi in. 
Familjefesten fortsatte! Jävligt smidigt för jag fick inte reda på saker och ting från EFTERÅT och då var det liksom rätt kört. Så jag och Carro var lite kinkiga på varandra ett tag, dock inte länge än nödvändigt.
När HB stängde så blev det konfrontation utanför. KAOS!  Jag som ett fett frågetecken och Carro arg som ett bi. Med läppsylrökande fast det var tändare-rökning!? Klå det!  
Säker på vinst och redo för hemfärd var det som sagt tjaffs som slutade med McDonalds för vidare diskussion. Jag hade min egen på toaletten. =) Hade glömt vad allt handlade om i detta svaga ögonblick. Vem faller inte för guld och gröna skogar =P
Sen tjaffsades det lite till och sen gick jag och Carro på vårt håll. Antog att vi skiljdes på Gustav. =/
Upp till mig för att hämta saker och sen blev det hopp i sängen. Rolig färd hem dock... HÖGER, VÄNSTER, HÖGER IGEN, VÄNSTER IGEN... Yeah, Carro kan!
Carro malde på om tråkigheten och jag ville bara komma hem med båda benen. IKKE stabilt! =P Skulle nästan ringt Henkan där för lite släpande haha.

Lördag efter ca 4 timmars sömn måste jag TVUNGET gå upp för att gå på kalas. ROLIGT! Sen såg man ju ut som man gjorde och det var inte uppskattat av släkten. Men men... Typiskt nog var det snapps till maten och jag som inte vågare säga nejtack sedan någon jul tillbaka fick kämpa ner min.
Till slut var det dags att göra sig klar för grill/spel-kväll hos Henkan. Inge skoj att kämpa med fejjan som inte var det vackraste. Kom till slut i väg och kom fram till en Henrik och Peter som satt i solen och spelade kort. Skitgubbe blev det tills Anderas och Andrea (tror jag) dök upp som sista väntade.
Ner till grillen för att få sprätt på möget och sen grillades det för fulla muggar. Sen kom Richard med McDonaldsmat och underhöll resten med gitarrspel.
När maten var klar och nere begav vi oss inom med alla saker för att sedan dra ut på solsidan för lite kubb. Jävla skitspel! Eller jävla Richard och Kasslerfanskap! Dom vann båda rundor så vi sket på det =P
Gick in igen för att skruva upp festandet lite. Inväntandet av den försenade Cicci fortsatte och efter hundra om och men dök äntligen bästa upp med lita vin och Twister. Cicci-nuffi-tutt-pop!(corn)
Och Henriks dille denna kväll, ta av och sätta på öronhängen, hela örat är helt ömt idag haha, men kul hade han =/
Mummel om utgång som slutade med att folk försvann en efter en för hemfärd men DÅ, DÅ bestämmer vi 3 sista (jag, cicci och henke) för att ta fram twister! Fy fan vad kul det var och vilka rundor det blev! Två tummar upp med lagom mycket snurr!
Totalt utmattade satte vi på Nemo tills jag höll på att somna och då cyklade jag och Cicci hem i stället.
Närmre 4 tiden. MOGET!

Söndag: Sova länge? Neeeeeejdå, upp och bli klar för avfärd mot Trellehåla. Fotboll... jävla pisseskit. Ja, Malmö förtjänade att förlora så som dom spelade. Men det hade varit så najs om dom vunnit där. Solsting och pinsamhetfaktor; HÖG och sen äntligen på väg hem igen. Väl hemma stack jag och Petra och käkade sen. Hinner inte mer än innanför dörren så Cicciluring ringer.
-Heeeej... ska du med och spela biljard!?
Ursäkta sa jag och trodde hon slått sig eller något. När Cicci frågar om biljard så är något fel och det sa jag också till henne. Visst stämmde det inte helt utan det var nästan mer något utav dubbeldejting delux, väl planerad av alla ikke inblandade. Men visst, jag hade trevligt i fredes så why not? Lite och reda ut!? Hahaha =P
Ny tröja och på skutt direkt. Efter lite blängande på Petra inne på Campus =P
Väl nere i biljardhallen blev det öl och samtalande. Vem förstod att det nu var någon som jobbade där nere, inte jag i alla fall, jag trodde bara vi skulle spela en timme, men nej nej, visst spelade vi! Jag vann faktiskt några gånger, rätt mycket av misstag men ändå! Sen blev det mer och mer öl och umgänge. Lite privatlektion också hehe. 
Sen slutade det med två privata fester som också slutade med två efterfester efter stängning.

Var hemma vid 13-14 idag och hinner precis duscha innan Cicci kommer förbi och hämtar upp mig på vägen. Eftersom Andy vägrat mig tacos ställde Cicci upp som en riktig kompis så vi gick hem till henne för mat och dubbla utfrågningar. OCH, KAFFE!!!
Tänk vad töser kan sladdra egentligen! Anders blev lite nyfiken och ville också höra lite när han ringde men där kammade han noll!
Efter ett tag kändes det som tid för att kila hemåt. Träffade Anders en snabbis på vägen hem och sen var man äntligen hemma för dagen. Sen har jag knappt rört mig sen dess. 
En helg som slutade i en dag extra utan sömn är inte vana och det känns =P
Men man ska inte klaga, jag har haft en kalashelg, föööör kalasig men ändå med tummarna uppåt!

Bilder? Givetvis!!!

  
Grillning! McDonalnds, mmm! LÖK! Le food! Kubb, vinnarlaget.
    
Miiintuuuskål. Liveshow. Grabbar + mobil =!!! Richard posar i min jacka =/ Ufo!

    
Cicci vs Henke. Cicci & Henke filurar. Cicci håller koll på min byxa. Me vs Henrik. Henrik i dödligt läge. =P

Buselibus!

Jaha, här satt man och satt... sitter hemma hos Henkan och "passar lägenheten".
Har varit två snubbar här inne och meckat med sladdar och mög. Mellan 8-10 skulle dom komma och givetvis kom dom 8, då hade jag typ precis somnat efter att Henke gått.
Men men det var bara till att gå upp och försöka se trevlig ut. Mycket trevliga snubbar, i alla fall den ena. Snackade satan och jag som inte har världens bästa morgonhumör blev faktiskt på gott hurmör efter det. Även om jag nog mest var i vägen och inte ens kunde svara på deras frågor haha.
Men men, nu har dom gått i alla fall och eftersom det inte är lönt att sova så tänkte jag passa på att skriva lite. Har liksom redan hunnit bäddat, diskat, plonka lite gitarr och varit allmännt snäll här hemma. Ska snart ringa och väcka Cicci och traska hem till henne, jag vill fan ha kaffe!!!
Smart nog gjorde jag kaffe här och skulle hälla ner det i en termos, så långt funkade det... men sen när jag ville fylla på så fick jag fan inte upp korken och jag ger upp! Jävla mögtermos! Men men då är här i alla fall kaffe till Henrik när han kommer hem.
Jaha, utan kaffe och med goldfinger som musik så satt jag här, fortfarande... vad har hänt sen sist!? Jo, en jävla massa haha... here we go! =)

Vi tar det från torsdag, eller kvällen/natten i alla fall. Var nere en sväng på Campus och snackade med Petla. 
Sen, i väntan på att Carro skulle höra av sig så blev det film och sen gjorde jag mig redo för natten. När jag sen tänkte gå och lägga mig ringde hon, då var hon och Sofie på väg, SÅÅÅ, på med allt igen och sen stack vi. På det tredje stället vi stannade på efter ha gått in och tittat och sen ut igen så hamnade vi på Midhem för att fika. Tror dock killen som jobbade där fick damp på oss mohaha. Vi satt väl där en timme så när dom stängde vid två så stack vi. Körde en runda och hade ingen aning om vad vi skulle hitta på. Slutade med att vi körde tillbaka till Midhem och köpte ägg, toalettpapper och Yes, resten kan ni säkert lista ut själva... thihi. Men innan vi kom iväg med vårt nyinköpta så träffade vi "Angela" på midhem. Helt väck brutta som faktiskt var väldigt trevlig. Eller vad man säger =/
Hon frågade om vi ville följa med henne till hennes arbetsplats och då frågade Sofie: vad jobbar du med? Då svarar hon: jag är prostituerad! Och sen lägger hon av världens asgarv. SHIIIT asså! Men hon berättade lite om dittan och dattan och visst hade vi förstått vad hon pysslade med, gick inte att undvika då hon faktiskt arbetade... men men, till slut ringde någon polisen och vi väntade tills dom kom och hämtade henne.
Sen fortsatte den planerade färden som var först Jägersro och sen triangeln. Såg ni vad som borde ses så vet ni! =P Var nere en sväng om Etagé för att lämna en lapp på Petras bil men i samma ögonblick som Carro skulle "tutta" (ja, tutta!?) bilen så dyker gänget upp, blev inget med den aken där haha.
Sen var det fan dags för hemfärd! Klockan var väl närmre sex och jag skulle upp på fredgen.

Fredag, efter ha sovit INTE många timmar så vaknade jag (tydligen av att anders ringde på hos mig, om inget annat) så det blev till att kila upp och göra sig klar för avfärd.
Anders som skulle till London skulle låna min kamera och ha med Martin. Sjukt orolig är jag! Känns helt tomt utan Martin som jag kommit att bli så fäst vid, men då Martin blivit internationell så borde han absolut inte förnekas London, jag hoppas ni har det trevlig där nere!
Sen kilade jag en sväng i stan och handlade lite.
På kvällen var det filmklubben hemma hos Henke.
Satt först och drack lite rödvin och fyllde i lite komvuxpapper, ska kanske börja plugga lite, vad och varför vet jag inte men jag behöver fixa lite betyg!
Sen spelade vi lite Mix-Max och dippade grönsaker och efter det såg vi två filmer efter en kort promenad.  Lagom sent och sedan cykelfärd hem.

Hoppsan, nu ringde Cicci, skulle tydligen ringa och väcka henne 10 och jag trodde det var 11, vilket klockan är exakt nu =P
Så nu blire inte mer skriver här utan nu ska jag bege mig till kaffe och solsken.
Resten kommer ikväll. Tjo flöjt!



Så, några timmar snenare. Hemma, sliten och så sjuuukt trött!
Fortsättning:

Lördag: Träna med Cicci och sen hem för att bli klar för äventyr! Skulle bege mig hela vägen till andra trappen för att gå på fest hos grannarna. Helt klart krypavstång hem! =)
En trevlig kväll med tacos och föööör mycket vin. Rätt lugnt med samtal om dittan och dattan och när det blev tal om utgång så gick jag hem om för att byta om men det slutade med att, onykter som man var, däckade! Ha!

Söndag var en mysepyse dag. Först var jag ute en runda själv och handlade lite smått och gott och njöt av denna ovanliga aprilmånad. Sen pratade jag med Henke och vi kom fram att vi skulle fika i stan vilket som slutade med en kaffe på Donken och en låååång promenad i Kungsparken. Fest som det var snack om på kvällen blev inte av, eller mjo, för mig själv blev det lite kalas =)

Måndag, solsken och mys hos Cicci med den berömda blåbärspajen och sol och sen fotboll.
Återigen var väl matchen lite si och så. Satt faktiskt mest och funderade på annat, halft där typ. Men vinst i alla fall, alltid något! =)
Hem och packa och fixa inför mogorndagen.

Tisdag. Jävla Carrojävla, eller Timjävla får det nog allt bli, ringer sju på morgonen PRECIS när jag somnat... av misstag, men ändå! Så gör man väl för fan inte. Först svarade jag juh och sen la jag på fort som fan, och som sagt så har jag inte bärsta mogonhumöret så jag ringer upp direkt och skäller ut Carro efter noter och slänger sen på luren igen. Haha! Trevligt trevlig. Sen var det inte lönt att somna om, eller försöka sova, skulle nästan upp direkt igen. Typiskt. Varit en tuff vecka det här med sömnen eller ikke sömnen =(

Hem till Cicci och träna och sen för att bli klar inför jobb. Carro dök upp något senare och så begav vi oss. Flams och trams på jobb med massa besök. Cicci och Samme kom en sväng och sen kom Henke (dock aldrig in men för att lämna nycklarna) och även Dennis och flickvänn. Tiden gick snabbt och det var en kort dag. Najs!
Flippade nog ut något i slutet men sånt är livet! ;)
Sen var Dennis snäll och körde mig till Henke. Jag kämpar för fullt för att smyga in men där satt den token i soffan och kokaluade. Haha, tur det för jag är nog inte den smygande typen precis! Efter ha gjort sig nattaklar och spelat lite gitaplong så blev det natti natt för honom, själv skulle jag tvunget se tv fört, i massor!
Så när jag också var nöjd så blev det bingen där en Henrik som lovat inte snarka faktiskt INTE snarkade =)
Sen var jag där jag började =P

Blir inga bilder idag då Anders har min kamera och jag inte har några. Så är det ibland, eller mjo!
Jag VET att jag är beroende av kaffe... detta är kanske något för mig...


Hell yeah!

Fartfyllt!

Jaaaa... vad händer!? Varför? Jag veeeeet inte. Men får jag för mig att bugga så ring Carro så kommer hon och ger mig på huvet! Smaaaakaaathoreee!
Så sinnestrött! Helgerna är totalt förstörnade. Orka? Ne, men kör ändå.
Mix... max... fnax och spatt.

Veckorna segar sig fram, det enda positiva är att solen börjar titta fram och ge en lite mer positiv syn på saken. Snart sommar... snart falsterbo... snaaaaaart!
Bränboll, stranden, grilla... ja!

Förra veckan traskade på bra, jobbade extra en del och det kändes av! Fredagen slutade med att jag och Carro sprang runt med påskfjädrar i huvet och tog i sönder en kyl (glaset) när vi smällde upp den på av an uteplatserna. Men tro fan man var trött, alla jävla 30liters öltunnor som skulle ut och iväg. Man är fan bara mänsklig!
Sen slapp vi göra mer haha.
Hem och ta ett välbehövt bad och några drickor som vi fått på jobb. Somnade som ett barn vid 22.
Lördag var heldag på jobb och full rulle. Folk gav upp efter en timme och ganska snart var vi 2 minus. Men med mitt bästa crew lyckades vi ändå sälja för nästan 10.000 mer än förra året. We rock!
Hemma vid 8 och samling hos mig vid 21-22 för en drink och lite spelande.
Jag, Cicci, Carro och Sophia skulle sedan bege oss till ClubJoel (www.clubjoel.se) men då det skulle stannas och ätas på vägen hann vi aldrig till förfesten på Davidshall utan vi kilade direkt ner till Escape för vänta in dom andra. Blev en trevlig kväll... lite mycket av det goda... eller lagom mycket. Dans och skutt.
När Escape stängde var det tal om efterfest med nån nyträffad snubbe men efter först sagt ja så tvärångrade jag mig och Carro & Carro traskade hemåt i sin egna takt. Hittade några tidningar på vägen =)
Väntade in Carros buss och sen kilade jag upp och somnade rätt snart. Det enda bra med helgerna.... somnar/däckar som ett barn =)

Denna veckan har också varit rätt packad. En del extrajobbande, fikande med Danne, spel och film hos Henke och ränna, ränna, ränna ärrenden. Träna då vi hinner. Slappos!
Tiden går när man har att göra. Hann t.o.m shoppa en dag och sitta och sola hos Cicci en dag. Som gav resultat haha. Nästan lika brun nu som när jag kom hem från  G C *lol*

Helg IGEN!
Cicci som fyllt år skulle givetvis firas och detordentligt!
Fredag var dagen och platsen var hemma hos henne. Jag och Carro var på plats lite tidigare för att käka middag och fixa och dona. Tacos!!! Hungriga som vi var fick vi knappt ner något, dålig prestation.
Diska och fiska sen vänta in folket. Blev en lagom och lugn samling.
Spel, tårta och lekar. Den årliga prinsesstårtan och som vanligt gav jag bort min marsipanafan, hejdå!
Mer spel och lita fylle blev det... för mig! Jag hade sagt att eftersom jag skulle upp tidigt dagen därpå så skulle jag faaaan bli full och glad för att jag skulle följa med ut... och det fick jag äta upp sen för jag blev så full att jag till slut fick gå hem. Eller gå och gå, stackars Henke hade släpat hem mig och han sa att det hade varit som att dra en trasdocka. Massa snett och saker ivägen för min framfart! =/
Hade klarat 1-2 timmar på Slagt där vi  dragit. Henkan som började bjuda på spetasade shoots gjorde inte min kalasfylla bättre den token. Hadde raggat lite till Carro och sedan slängt öl på henne och av någon andledning hittat på värsta hisorien till henne som hon skulle köra som raggningstil. Sen hade jag hoppat på nån snubbe i baren och försökt fixa ihopa dom, stackars gummsan... Sorry!
Sen efter ha frågat Cicci ett ANTAL gånger om jag fick gå hem så blev det så... det var bäst, men jag ville ju inte lämna henne på hennes kväll. = (
Men hem bar det. Det tog tydligen sin lilla tid med all skit som jag haft för mig på vägen. Skulle stanna lite överallt och sen träffade vi någon kompis där jag erkännt min fylla, på riktig =/ Haaarlit, 22 bast och noll koll. Skärpning!

Lördag morgon... ingen bra!
Petra ringde och väckte mig som lovat och jag hade INGEN aning om var jag var! =/ Hade ca en timme på mig att blir klar innan hon skulle hämta mig. Lullade runt här hemma och gjorde allt så besvärligt för mig själv. Hann ner och blir upphämtad och sen bar det av mot samlingen.
Klockan 10 bar det av mot Borås och jag fick sitta längt bak och vara tyst haha. Shiiiit, vad det snurrade!
Sen under dom ca 30milen satt jag med mitt vatten och smink och försökte bli människa. Lyckades nog rätt bra =)
Allsvensk premiär... vad säger man!? Skönt att det har kommit igån men matchen i sig mot Borås var väl ingen superhöjdare. Visst, ingen förlust men ändå. Domaren var ingen höjdare han heller. Som toppen på allt så började det fan att snöa där uppe. TREVLIGT! Klarblå himmel... borta! Kallt och blött, skit!
Dagens höjdpunk, bortlovad till någon trevlig publikare haha.

Sen var det hemfärd. Lagom trött var man och Micke som ville hem snabbt hade bråttom så det fick bära av kvickt. Trots allt var vi hemma vid 22.30 och jag som funderade på att dra på fest sket i det och gick hem för att se film och nanna. Helt slut i nöttan.

Söndags blev en slappedag. Orkade inte gå på påskmiddag så jag stannade hemma så kom Cicci en sväng och så körde vi en filmkväll. 2 filmer =) Dock hyrde vi 3. Class of 76, Hard Candy och Stay Alive. Helt okej för en seg söndag.

I måndags var det film hos Henkan. Vår filmklubb kom till världen! (min, ciccis och henkes)
Vi ska snacka viktigheter och kolla upp saker tills nästa filmkväll... saker som "måste man ha gröna kläder på sig om man är läkare och vill dricka öl!?" "är det riktiga kroppar som används i unrest!?" som det tydligen står... lite sånt smått och gott. El nördos stämplad i pannan tack!
Blev lagom sent och jag fick med mig 10 nya filmer som jag ska gå igenom, jag börjar komma ikapp nu! =)

Tisdag och en vanlig dag igen... jobba, jobba och jobba.
Carro och Sofie kom hit på en fika och så blev det en massa semestersnack... jag vill åka NU!!!
Sen körde Sofie oss till jobb...
Efter jobb tog vi en öl och därefter när jag väl kom hem så stack jag dirket in och snackade med Petra en stund som satt på Campus.

Onsdag idag... Henke kom och hämtade mig och sen tog vi en promenad i Bokskogen. Massa jävla skitdjur överallt. Sen stack vi till BoO1 för en glass som slutade med middag på La Empanada i stället och nu sitter man här hemma igen. Egentligen inte gjort ett skit men trött som fan ändå. Åldern igen antagligen haha =P
uch nä, nu sket jag på detta och gick och tog disken i stället!


          

Cider är gott! =), Trötta Tazy,  Årliga prinsesstårtan, Sjunga lite happy b-day, Henkan i Bokskogen.


RSS 2.0