Festival, Landet & SPILA!

Trötta mig!
Actionfylld dag.
Ute och promenerade med Henke i Bokskogen. Lite joggande också =P
Sen körde vi runt och yrade och hann till och med in en sväng på IKEA! Nu jävlar ska jag leka Byggare Bob i morgon! =) (leka och leka, jag ÄR ju Byggare Bob!)
Bra att gå och handla på IKEA utan plånbok, det är billigt! =) Då är det bra med en Henke som hämtar sin plånka i bilen. =) Bästo! *smack* Billigt och bra! =P
Vaddå panik när jag skulle betala haha.

Helgen var rätt fartfylld också. Precis som det ska vara.

Fredag.
Sprang hemma och lullade för mig själv innan pappa ringer och berättar att han och syster är i stan. Full rulle och jag fixar sista putsen innan jag far ner till Gränden där dom sitter vid ett bord.
Halvgod mat och smått pladder och dittan och dattan. Saknar min syster yster som jag träffar allt för sällan. :(
Sen hade jag blivit lovat en mask så vi springer ända ner till dom första stånden där han hängde och väntade. My Baby! (inte riktigt döpt än dock)
Kilar upp till Anders och lämnar honom där medans jag drar med Anders på vägen. Sen kilar vi tillbaka till Gustav där jag skulle möta Micke och då försvann syster och far på sitt håll. Tack och hej! Dom skulle se The Ark och jag skulle promt till donsebanan!
Sen kilar vi runt för att Micke ska eada och medans han köar till maten kilar jag och Anders på öl-jakt. Vad det blev för öl är en hemlighet mellan mig och Anders. Schyyy! =)
Micke kränger för fulla muggar och Cicci hinner dyka upp med mer öl, riktiga saker!
Sen kilar vi upp mot Stortorget på jakt på Mickes andra rätt.
Som han lurade mig! Smaka, det är lite starkt!
Jaja, tänkte jag och smakade. Var ju ingenting! Så tar han upp en röd liten sak och säger att jag ska smaka igen. Jaja... och ¨så smakar jag. Det var ju inte så... *host host* Haha vilken grej asså! Superstark sak för tusan. Lite FÖR starkt! =)
Sen ska vi möta upp Calle och promenerar till Tingsrätten där vi bara spatserar förbi honom, haha stackars Calle. Sen kilar vi gemensamt bort mot dansbanan, givetvis VÄRSTA omvägen. Under färden gnäller Micke på Ciccis skånska och som vanligt på att jag ska fixa till håret haha. VEM BRYR SIG!?

   
Redo för Gränden, Micke äter, Anders på festivalen och i Kungsparken

Kommer fram till slut och baren direkt.
Sen hinner vi inte ens sätta oss innan en gubbe lyckas lura upp mig på dansbanan. SHIT vad han skuttade, blev för fan helt varm i pannan! Gubbstrutt! Sen tackade jag fint för dansen och kilade snabbt tillbaka och satte mig.
Tjo och tjim och allt var toppen. Träffade lite folk till höger och vänster. Sen... SHIT säger jag bara, vad toppade oldisarna var. När jag och Cicci kommer tillbaka med andra rundan öl har en riktigt gammal gubbe tatt vår plats. Visserligen ramlade han av och försvann till slut men ÄNDÅ! Sen var där en tanta som stod på huvet bakom oss. Hon bara skrattade den token.

Anders och Calle försvann efter en stund, blev inget buggande =P Och efter ett tag säger jag och Cicci tack och hej till Mickeman för att mingla lite. Gick på toaletten och där blev det kramkalas med en gammal klasskompis mamma. =) Kul kul!
Sen fick vi tag på mer öl och hamnade på ett bord med några trevliga tanter. Då började allvaret och jag och Cicci tog oss ett fyllesnack haha.
Sen kilade vi upp på banan för att svänga loss. Då känner jag hur någon smäller till mig i huvet. SKITKUL! Men så vänder jag mig om och så var det pappan till samma klasskompis... snällt haha.
Sen dansar vi vidare och stöter på en gubbe som galer något på spanska. Hola på dig med liksom.
Sen frågar han något om "tu hable spanjol?" No, får jag fram. Då tittar han lite och säger... "Inte jag heller" Haha.

Sen dansar vi alla tre och jag säger bara JÄVLAR vad han snurrade oss. Blev helt yr i hatten. Så efter dansen med honom tackar vi och sätter oss med ännu en öl.
Knepig typ som tjatar på Cicci om att dansa. Bli gärna nobbad flera gånger liksom. Så kommer nån och vill dansa med mig men jag är bestämt upptagen med min öl så han gick igen men han stod och smög lite längre bort.
Sen dyker Carro, Sofie, någon MongoMaggan och Boffe upp och det blev ett jäkla liv. Sen lurar jag iväg Carro med snurrgubben som tvunget skulle hänga med oss. Han ville dansa mer haha.
När min öl är slut dyker snubben upp igen och vill dansa och jag ger med mig.
En dans som blev tre =/ Och han drar sin historia och denna Glen,Jimmie, Per eller vad han nu hette var tydligen lika gammal som mig, bilförsäljare och bosatt i Svedala. JAHA!? Kul för dig? Haha!
Sen säger jag att jag måste kila och tackar snällt men drar snabbt! Hade vinkat lite diskret åt Cicci som satt och kollade på oss att hon skulle hjälpa mig, men hon vinkade glatt tillbaka och fattade nog inte piken där, men samtidigt hade hon fullt upp med två äldre, mycket äldre män som hängde efter henne.
SEN... sen spelade dom Dagny! Gissa om jag for i taket och blev happy a la massor! Helt tos-taco! (som Henke säger)
Sen var det slut och då beger vi oss så smått och hittar någon kul typ på vägen som inte var så kul. Han fyller 20 på tisdag och ska ha fest på fredag, jag och Cicci fick komma. Jag tror inte! Men han skulle ringa. Heeedåååe! Mo ha ha!
Sen lunkade vi så smått hem och var väl lite salongade och glada. Man blir det ibland! =)
Efter ett sista äventyr så var det slut för denna dagen men fy fan vilken kul kväll!
Jag och Cicci kom fram till att man nog är lite gammal om man väljer dansbanan före Stortorget, men vi är nog lite sånna av oss ;) Pallar inte annat nu för tiden.

    
Dansbanan, Micke gör? Anders & Calle, En kul typ som Micke fastnade för. (notera stilen)
   
Cicci & maj, Sten & Stanley (som pekade på oss) Jag & Snurrgubben (en kul typ) Jag dansar med sista typen.

Lördag.
Hade bestämt med Micke att jag skulle följa med honom ut på landet och pilla med bilen. Rättare sagt, vi skulle till hans farmor i Lilla Harrie (?) och installera hans låda. =)
Lagom jättebakis var jag uppe klockan sju för att fetdäcka 20 minuter senare och klockan 10 när han hämtade mig så begav vi oss.
Först hämta upp ännu en på Kirseberg och frukost på nån Statoil. Mmmm.
När vi kom fram tröttnade jag rätt snabbt på att vara assistent och begav mig på en egen utflykt. Var iväg i lite mer i en timme och fotograferade lite och hade stirrtävling med en ko, han vann. Mo! (typiskt)
Sen kilade jag tillbaka och satt mest och njöt av av att bara sitta och glo medans andra höll på =P
Lite pillande och utfrågning hann jag också med. Lite mer fotograferande och sedan när allt var klart vid 4 så begav vi oss hemoch gissa om jag satt och hoppade bak i baksätet! MOGET! Karlar och deras prylar asså! *suck* =)

    
Grabbarna fixar och trixar och resultatet är inne!

   
   
   
   
   
Mitt äventyr med kameran ;) (jaaa, jag vill ha en ny kamera!)

Blev en lugn kvälla med lite mys och flumm.
 Henke ville ha filmkväll men jag sa att som jag mår idag så är det "hämta-lämna-och-underhålla-reglen" som gäller och eftersom han skulle bira så fick han vara utan mitt sällskap. =P
Lite smsande med Andy som snackade om att man skulle dra till Etagé och supa bort sina synder. Jag kom fram till att jag överlevde UTAN... faktiskt =P
Kom fram till fantastiska slutsatser efter att ÄNTLIGEN ha sett hela Pulp Fiction! =)

Söndag.
Visste inte riktigt vad jag skulle pyssla med men så ringde Carro och frågade om jag var sugen på att komma och spela lite, och visste kunde jag det.
Begav mig ut mot Arlöv för en kväll av massa flams trams och skratt i massor.
Fick hjälp att färga håret också, nya tider, nya färger =P
Sen tog vi en runda tjejsnack! =) Sååå länge sen jag spelade det spelet! Massa tokigheter och trams. Carro fick måla sig som en clown haha.
Slutade med att jag vann och fick läsa ur framtidsboken, den avslöjade att jag ska på nästa fest jag går på spy framför alla mitt på golvet. Det var ju trevligt att få veta. =/
Sen tog vi oss en runda party där jag också vann! =) Me and the mushroom!  (Toad)
Sen kom Jösse med maod och sen tog vi oss ännu en runda.
Därefter fixade jag in lite klipp på datorn så jag äntligen kunde bränna dom. Shit vilka klipp! Helt tokigt roliga!
Vissa kanske man vågar lägga ut, andra inte! =)
Sen kilade jag hem mitt i natta och så fick det vara bra!

   




Så mycket snack, så lite action.
Måste förstå att man tröttnar.
Vad tror du liksom?

Back to school?

Uch, hemska tanke.
Det var verkligen som förr.

Först möte i Aulan och av gammal vana så satte vi oss längst bak. När tantan började pladdra så (precis som jag anat) så tappade jag koncentrationen snabbt och började klottra och fnissa med Henke. INTE populärt!
Efter mötet där (som jag hoppas Henke var med LITE på i alla fall) så hade vi en halvtimme på oss innan nästa möte. Stack och fikade på något Italiensk fik med superskabbit kaffe! Blääää!
Sen tillbaka och in i klassrummet och träffa läraren. Längst bak givetvis ;)
Mer klotter och flams och sen panik haha. Helt svettig och kall. Shit, skola är ju ångest!!!
Efter mötet träffade jag Lennart en sväng, stöter på henne överallt nu haha. Ska kanske ta en mongoklass tillsammans =)
Sen, helt matt och förstörd stack vi och käkade och träffade Elin och Fredrik en sväng. Bara sådär haha =)

Sen stack vi hem till mig för jag skulle byta om. Medans jag ränner runt så gick Henke in och satte sig hos morsan och pladdrade med henne. Mitt i allt hör jag världens brak! Rusar ut med rumpan bar och bara gapar innan jag brister ut i asgarv. Henke hade ramlat igenom pallen som man inte få sitta på!
Haha skrattar bara av tanken på det nu, såg helt kul ut! =)

Sen gick vi hem till honom och skulle kolla film vilket som blev ett misslyckat projekt. Försökte med två stycken men det blev för mycket pladder och jag blev glad i hatten. Stark öl är farlig öl!
Sen körde han hem mig innan han stack till jobb. Då hade jag lajbans hemma i min ensamhet. =)
Somnade gott i alla fall!

Vad händer idag? Inte helt hundra än, typ käka middag på Gränden (eller vad stället heter) och sen blir det väl en sväng i stan. Ska få en bamseträmask av pappa! =)
Sen kanske träffa Micke, vet inte vad vi kom fram till riktigt...
Möte upp Cicci och kanske senare hinna med en sväng med Anders och Calle.
Anders vill att vi ska bugga en sväng på donsebanan men det vette fan, jag får ju inte lov att bugga längre... med tanke på vad som hände på Gran Canaria... haha. Det var då ingen rolig historia...
Så vi får se hur det blir med den saken.



Bekäftelse.
Inte tillräcklig men bekväm för stunden.
Så man håller ut ett tag till?
Alltid något i alla fall.
Nöjja sig?
Hell no!

Häng-i-brallan-Alban vs. Slips-Johan

Ja vad säger man, man lär sig något nytt varje dag!

Var nere på festivalen med Micke i tisdags och käkade middag.  Micke skulle testa ALLT samtidigt, själv nöjde jag mig med något tacos aktigt (som vanligt)
Började med att han kom och hämtade mig och givetvis PRECIS när vi ska gå ut så börjar det regna. Så vi körde upp i stan i stället och väntande. Hann få världens tråkigaste samtal under tiden, JAG VILL INTE!!!!
Tog oss en promenad och kikade lite smått. Inte allt för intressant.
Han började med nån chinabox och jag får smaka jordnötssåsen och utbrister : Meeehn, det smakar ju jordnöt.
Knast!
Då snackade vi om kavajsnubbar och då säger Micke "sånna Slips-Johan" haha så ball! Det är sånna typer med slips, kostym och hela köret!
Sen körde vi hem och sen var det dags att kila till jobb.
Sinneslång dag med 14 lopp och med tre överstressade och flamsiga töser. Slutade i flams som alltid och eftersom dom skulle filma oss igen kommer dom in och beordrar oss att fixa håret som vi hade det förra veckan. Jaha, vem minns det liksom. =/
Sen sa en kund "hade man inte känt er så hade man blivit rädd för att beställa här" Haha =) Vi är nog lite livliga! ;) Speciellt när Carro kör mynttrick och jag kör såna bartenderknep med senapen! =) Tokigt!
Sen hade vi ett slisk i publiken också. Jävla snubbe asså!!! Han satt och fotograferade mig, Cicci och Louise under bordet, och vi skulle inte märka!? Jävla äckel!!! Efter ha blängt på honom gick vi in och snackade med Carro och då tog hon sin mobil och gick ut och plåtade tillbaka, rakt i plytet! Mo haha!
Slutade med att han tydligen blev utsläng.

Äntligen klara men kom inte ifrån fråns vid närmre ett och då var man ju helt slut i nöttan.

Onsdag.
Skulle egentligen till festivalen med Henke och se Peps men han kom aldrig iväg så det blev en fläng med Cicci. Som äkta malmöbor så gick vi UTANFÖR festivalen för att komma dit vi skulle. Skulle ner till Mölleplatsen. Alla skulle tydligen dit och eftersom vi såg viktiga ut så skulle ALLA fråga oss om saker. ;)
Kom dit vi skulle och slog oss ner men fick resa oss igen eftersom alla måste ju trampa just där.
Sen körde Peps igång, lite segt var det allt och man kunde ju önskat fler gamla godingar. Men det var najs ändå. Då hittade Cicci en "hämng-i-brallan-Alban" Det är en typ som har lite häng och gungar med i reagge-musiken och ser ut som Dr Alban (så tolkade jag det i alla fall)
Efter extranummret (där jag ÄNTLIGEN fick höra "Styr den opp" så kilade vi ner för att käka något och givetvis började det regna då så vi hittade en ledig trapp där vi satt.
Sen när det slutade passade vi på att kila hemåt (givetvis UTANFÖR) och sen tog jag mig en filmkväll. Helt najs.

Idag, kom hem från jobb för en stund sen. Givetvis lurad på tid idag igen.
GUMMAN INTE MIG!!!
Jösse kom förbi och höll mig sällskap en stund och sen kom Anderas förbi en sväng. Trevligt när tiden går lite. Sen fick jag ride hem av pappa där vi hade världens ballaste samtal. Jag frågade lite tokiga saker och fick givetvis lite tokiga svar. Helball!

Väntar på att jag ska träffa Henke nu. Vi ska till skolan haha. =)
Något möte eller något. Hoppas Henke lyssnar och så för känner jag mig själv rätt så kommer jag tappa koncentrationen rätt snabbt och syssla med allt annat och sen bara "VA!?"
Yeah!


Samma sak nu, jag såg!
Jag veeeet inte.
Jag känner liksom, fast bara smått och jag vet inte riktigt vad.
Vill fast vill inte vika.
Fick känna på lite fast det var inte allt samma sak.
Gaaaah!



Carro & Carro på Festivalen!

Jo men visst. Jag och Carro tog oss en helkväll på festivalafan med alla tillbehör!
Första och sista fredagen är två dagar som jag föredrar att låta bli att springa runt där nere, men med min tur så får jag ju absolut inte som jag vill detta året.
Att lulla runt en dag och pilla lite och käka funkar fint, men det räcker där. För mycket folk. Blä!

Carro kom hit och av okänd andledning fick vi ride upp i stan. Första målet var givetvis tivolit! =)
Jaaaa, jag vet.... men vi var bara tvungna! Först en halvsnurrig runda i Virvelvinden och sen ett åk i SuperFly eller vad den heter. (som jag är lite tveksam mot efter Liseberg där jag helt säkert trodde jag skulle dö då jag inte satt fast)
Lagom halvnöjda så bestämde vi oss för att passa på att åka Booster innan alla andra skulle göra det och innan dom höjde priserna.
Haha vilken resa! Vi skrek och skrattade så vi grät! Den var så rolig så vi fick åka den en gång til lite senare! =)

Sen kilade vi bort och kollade en runda vid maten, upp en sväng på Stortorget och sen tillbaka ner för att käka.
Jag bestämmde mig för någon kycklingsak och när jag fått min mat så ska jag rota runt och inspektera och då SMACK! Rakt i pannan!
Jag hann inte ens se vad det var och utbrister till en asgarvande Carro : Vad faaan vad det!?
Det var en rosa delfin som smackade mig rakt i pannan med nosen. Snacka om att jag blev snopen. Kunde inte Carro varnat mig liksom, men neeeeej!
Efter hon fått sitt thai så satte vi oss och käkade. Glöm inte klickan i pannan! Jag skyller på delfinen!

Sen ska Carro tvunget ha en munk och eftersom hon vet att jag också ville fast ändå lät bli så skulle hon jävlas genom att ta en daim bara för att hon vet att jag älskar daim (inte lika mycket som plopp, men ändå. Prova att få smaka mitt plopp någon gång mohaha)
Så där gick jag brevid som en hund och tittade medans hon åt. Ingen riktig kompis!

Sen kilade vi neråt prylarna och jag köpte en ny mask!!!  Så massa happy jag blev! Fick ett halsband av killen som sålde masken, en gåva. Ännu trevligare!  =)
Eftersom jag döper alla mina masker (asså trämasker) så var jag ju tvungen att komma på något till denna också.  Stod helt still i pannan och Carro försökte lura på mig ett namn som Greta eller Gudrun (men hon är ju tappad den) så det blev Unknown... alltså Okänd och därför heter han O.K nu för Okänd. Helt underbar är han!

Sen shoppade vi loss totalt och på vägen upp igen gick vi ner om till 60-talstältet för att visa hur man gör men där var ingen som spelade just då så vi gick.

Satte oss en sväng utanför bibblan och då släppte allt, vi blev jätteflamsiga och fnissiga.
MATIS GRAT! Sånt letade jag efter förra året haha.
Sen gick vi hem och tyckte att det fick vara bra för idag.

Bildade en klubb på vägen hem. Jag menar, kan man ha en sån klubb som vi stötte på, på vägen hem så kan nog fan vi!
Det var så roligt så vi skrattade ännu en gång så vi nästan grät!

Sen var det bra för denna dagen.
 Delfin i pannan och en nyinköpt mask PLUS en gåva, inte allt för tokigt! =)


Kan inte låta bli att fundera på det...
När TILL OCH MED DU kan... varför skulle inte jag kunna?
Avundsjuk? Neee... Men jag förstår inte vad jag gör för fel.
Jag vill också... fast skillnaden är väl att jag inte klarar av det. =/

Faaak dat!


Galet & Vridet (och smått skruvat)

"Carro, du har så äckligt blå ögon!"
Är det något bra eller dåligt?! Typ tack? =/

Jag: Men hallå, han kör som han snott bussen!
Carro: Men du går som du snott dina skor!  HAHA =)

Och fyllesamtalet jag fick igår. Jag har fortfarande inte kommit över det! Du är mig en knepig snubbe du! ;) Haha =) Tolka? Nä, bäst och låta bli. =O


Vilken helg! Wiiiiiiiie!

Söndag idag och helt jevla slut i nöttan.
Alltid trött nu för tiden. Jag var aldrig trött innan. Orkaaa inthe merrrh!

Brostamp i fredes. Första festen som jag verkligen kände att jag ville hem från. Visst, najs musik och massa folk. Dock massa nytt folk och en hel del knepiga typer. Ingen lust alls och var ändå super på G.

Började förfesta hemma hos mig. Först kom Carro och så blev det spel och tjoff. När min nivå var på topp och Carros inte alls så kom Cicci och så körde vi ett par rundor till.
Mitt i allt ringer Dennis och undrar om vi vill komma på förfest. Jag och Cicci är helt på men Carro tjurar och vill absolut ut på festivalen och käka. Så vi satt och blängde på varandra och jag lovade Dennis att återkomma när vi kommit fram till något. 
Slutar med att vi springer (enligt Carro) så hon får sin Langosfan (inte hos "pappa-langos") och eftersom hon lovat att bjuda på en så får hon fan göra det också. Sen fösvann Cicci på Munkrunda och sen kilar vi tillbaka för att sticka upp om mig och sen promenixa till Dennis som nu bara bor en bit från mig.
Stackars Carro som hade fått för mycket av det goda kanske!? Bestämmer sig för att åka hem då humöret inte alls var på topp sen läääänge tillbaka.
Vid 12 stack vi ner mot bron och medans vi väntade på att Chrille skulle hämta bilen blev vi superpolare med en gubbe som satt på krogen under Dennis. Vi fick lova honom att inte göra något som han inte skulle göra =)

Körde ner och parkerade först på ett lite hemligt ställe och efter en vilseledande promenad ner till någon sjö eller något körde vi tillbaka och ställde oss på den vanliga parkeringen.

Det första som händer är att vi blir stoppade av poliserna (givetvis) och Cicci, som alltid bara glider förbi, hamnade på andra sidan och där stod jag med världens utfrågning och koll. Ingen trevlig typ som snackade med mig och efter ha lovat både dittan och dattan så fick jag komma in och jag som tyckte han var otrevlig blev sur och sa "är du helt säker på att jag får lov och dricka mina öl i påsen eller ska du kolla dom också!?"
Då blev han ännu o-gladare och frågade en sista gång om jag var säker på att jag inte tagit något. Jisses!

Sen kilade vi äntligen in och parkerar oss på ett mindre blåsigt ställe. Sen blev det var det hej hej och donsedons och sen satt vi oss ner igen. Fick privat-show av "Sensuella Morfar" och något med en förvirrad Blekingebo. Trevlig dock.

Andra rundan uppe och dansade kommer en kille fram till mig
Han: Dom kommer snart!
Jag: Jaja (som alltid när jag inte lyssnar)
Killen tar tag i mig
Han: Men dom kommer snart!
Jag: Jaha, asså vilka då? (och vad kan jag göra liksom!?)
Han: Chupachubs.
Jag: Okej.
Han: Dom kommer snart!!!
Jag: Okej, jag ska vara försiktig!
Han: Det är bra, dom kommer snart!
Sen gick han. Nu efter ha pratat med Anders så kom vi fram till att han snackade om klubborna. Vilken drog har man tagit för att känna sig jagad av en klubba? Man kan ju bara ana hahaha. Knast!

Mot slutet fick jag heldamp och bara stod och hoppade och gav mig sen på Cicci och knuffades. 
Sen, helt galet!
Vi bara backade från varandra och sen stod vi och tittade och sen bara sprang vi på varandra med värsta farten så båda flög på vasitt håll. Vilken jävla smäll! Folk bara tittade och trodde fan att "bumbibjörnarna hade fått fnatt"
Vi hade på oss öronen som Carro hade haft med sig till oss =) Alltså var vi Bumbibjörnar!

Sen donsade vi en sväng till och ÄNTLIGEN skulle vi köra hem sen. Hallelujah!
Chrille lämnade mig och Cicci hos mig och då går vi in och köper bullar!
Eftersom våra bullar inte  fanns kvar så skällde jag lite på allt pack som åkte in i stan och åt upp våra bullar. Bullkillen sa att det var helt okej att jag tyckte så, man får lov! True! PACK!

Sen försvann Cicci och efter lite synkat smsande och pyjamasletande (som Cicci fixade genom att berätta var den fanns) så blev det natten hatt!

      
FörfestarCarrro X 2. Dj Dennis. Carro, Cicci & Chrille. Ciccis strumpa som ALLTID hänger på tork.

  
På väg i bilen. Vi där bak! Closeup Dennis. Chaffis Chrille

   
@ Bron

     
Sensuella Morfar =) Grym som fan!

Några bilder som jag snott eftersom jag var lite dålig på att fotografera själv =P
           


Lördag.
Sinneseg när jag vaknade. Trötta mig!!!
Göra sig småklar och sen dök Carro upp. Packa väskan och så begav vi oss till jobb.
Bussen körde som en jävla tok och jag förstår han, vem fan vill hålla till i stan denna veckan. =/
Då sa jag men hallåe, han kör som han snott bussen!
Då kollade Carro på mig och sa lite surt. Mjo, men när du går så går du som du snott dina skor.
Det lät helt ball =)

Sen hann vi inte mer än in på jobb och då börjar telefonen ringa, vilket den gör konstant när man är där.
Bygga upp och fylla på och städa och fixa. Sen blev det käk och flams. Kökschefen är för jävla rolig! Haha och Zoran hade varit med i något slag i Jugoslavien och snott ringar =/ Ja, jag fattade inte heller.

Sen donade vi det sista och öppnade. Asså fyllefolk, jag tänker likadant varje gång, som dom ser ut!!! (när man själv kan stå på dom båda) Förstår inte hur Carro orkar med oss nu (då hon inte kan dricka).
Jag fick hjälpa en fjortis som ramlade och slog i huvet, men hon var helt okej och skulle in och festa vidare.
Sen fick en kille på huvet för han hade varit på någons tjej.
Trevligast denna kväll var nog han söte killen som stod och småflörtade lite =) Jaaadå! Thihi.

Jag & Carro hade det lite najs då vi fick stå ute idag där vi hade liveband. Vi sjöng och dansade och hade oss, det var populärt =) Speciellt för dricksen haha =)
När vi stängt där ute skulle vi in på själva discot och vara där. Vilket liv på dom "unga" asså. Tjo flöjt!

Sen hade vi jävla Andreas (som jag inte förstår varför alla tycker är så söt, det är nog bara jag och Cicci som INTE gör det haha). Jävla kille asså. Han var lagom full och glad och ville ha kärlek. Jaja men ge fan i mig. Så hoppar den jävlen på mig och kramar mig samtidigt som han fastnar med sin kavaj i mitt öronhänge. Tror ni man har ont idag. Sen fick man lite kärlek till och sen fick det räcka tyckte jag. Hejdå!
Sen fick både jag och Carro oss en svängom med en av tränarna, JÄVLAR vad han snurrade oss. Helt jävla yr när han försvann.

Sen hade vi en dam som absolut INTE var full, hon brukade bara sjunga för sig själv (och vingla tydligen) Hon hade blivit av med sina nycklar (som låg i tröjan). Shit asså. Men kul hade vi.
Sen städade vi det sista när folket gått och på vägen hem letade vi igenom alla kylar efter mat. Vi alla fick nöjja oss med bröd och vatten (ciabatta och ramlösa) Carro ska gå till facket med detta =P

Sen åkte alla hem och jag och Carro satte oss i tältet och tände en gasolare och tog oss en afterworkare innan vi åkte hem.
Vilken dag!

   
     
Vilken kväll!


Sjukaste!
Jag kunde asså nu... Att jag inte visste innan! Tänk om jag gjort det. FAAAAN! =(
Om jag bara hade vetat .Så bra allt hade kunnat vara...
Om...


Moviestar!

Oh yeah! Jag och Carro är filmstjärnor!!! Baaaah ha ha ha ha!
Men men...

Var och "tränade" i måndags, gick inge vidare. Helt på tok för varmt. Men ett litet pass är är bättre än inget! ;)
Sen la jag och Cicci oss i gräset och snackade skit.
Så skulle jag berätta en historia och fick väl inte riktigt rätt på det och då börjar Cicci asgarva så hon gråter och medans jag sitter förtvivlad och tittar på henne utbrister min bästaste kompis i helaste världen, min bättre hälft:
DU ÄR SÅ KORKAD CARRO!!! Och skrattar vidare... Haha, man tackar! =P
Men det ÄR skillnad på land och sjukdommar. =/

Tisdag
Tränade smått och sen skulle jag ner på skolan och registrera mig. El korko ska börja plugga haha. Allt på grund av lite rödvin. =/ Inte nog med det, jag fyllde mest i ansökan på skoj oh skrev inte ens under papperna. Men eftersom papperna låg hemma hos Henke så fixade han min underskrift så gott han kunde och så kom jag in. MOGET! =)
Eftersom jag pratat med Sophia på förmiddagen så skulle jag träffa henne en snabbis när jag ändå var uppe i stan.
Tog oss en kort promenad och sen försökte hon lura mig att trampa båt med henne men eftersom jag skulle till jobb fick det bli en annan gång. Så åkte jag till jobb.
Tog en tur på inne på Jägersro Center innan jag stack ner och satte mig med Ronny en stund. Han tyckte jag var smart som började plugga igen, eller så pikade han mig bara att det behövdes nog haha.
Sen kilade jag upp och började så smått innan Vevve och Carro kom.
Vi kilar in för att förbereda och då dykter kamerateamet upp. 4 pers till som ska trängas inne hos oss med fetekameran och myggan och allt vad det heter.
En av killarna sätter mikrofon på oss. Ner i tröjan och pilla. =) Dagens höjdpunkt sa jag till honom, men det tyckte nog inte han. =/
Sen skäller dom på Vevve hela tiden att hon ska flytta sig ur bild, hon fick absolut inte vara med haha.
Sen slänger jag skållhet vatten på Dennis (den andra kameramannen) och då blir han jättekinkig och vill inte vara i närheten haha.
Sen var dom överallt hela tiden, och NÄRA! Sprang fan rakt i den ena kameran en gång, SMACK I PANNAN!
Sen skulle dom pausa en stund så dom kilade. Då började vi snacka satan och Carro som är lite småsugen på Dennis pratade snusk i mikrofonen. Antar att dom hörde eftersom Dennis såg lite glad/generad ut när dom kom tillbaka haha. =)
Sen ber dom oss att prata om lite av var och eftersom jag inte fattade att dom sagt till Carro att dra upp Valborg så blir jag småkinkig eftersom det vill jag absolut INTE prata om. Äch, sen var dom klara och försvann och då blev det liv i luckan!
Mot slutet av kvällen började vi varva ner och efter tog vi oss en afterwork. SMACK!

Sen åkte vi hem och jag som var hemma vid tolv (efter ha mutat min ride hem med nötter) var hemma om innan Anders kom rullande en snabb sväng för en minipromenad?! =)
Sen var jag glad. =/
Blev en låååång natt. Sova? Haha! 

Onsdag.
Upp TIDIGT =( inte möhe sömn sen gå och lägga sig igen och sen upp igen. Driv med morgonhumöret bara!
Sen var jag ute och cyklade, helt kuligt. 
Trötta morgonaktiviteter och sen småprat och ännu en cykelfärd. 
Haha mitt tuggummi, stackars katt!!! 

Hem för att snacka med töserna om kvällens aktiviteter. Slutade att Carro och Vevve lurade mig till Arlöv med tacos och med löfte om att hämta mig. 
Jag och Sophia hade sagt att vi skulle sitta i parken om vädret tillät vilket det inte gjorde så vi skulle spela spel i Arlöv i stället. Jag gick och la mig en stund och blev sen hämtad som lovat. 
Muoooa! Jadå, muoa hade fått sitt.

Sen käkade vi och spelade och när Vevve och Patrik stack så satte jag och Carro igång flamset på allvar.
- TITTA NU!!! Titta nu vad du gör! Se här!
- ÄR det GOTT med Ramlösa?
- VÄNTA!!! Jag måste fimpa först...
- Skicka iväg möget, po med ett frimärke *smack* och skicka möget på posten!

En runda Mario Party, lite musikbyte och sen kilade jag hem.

    
Arlöv X 2. Maod. Lag Vevve & Patrik. Lag Knastarna.

Torsdag.
El Henko ringer typ supertidigt (som alltid) och vi bestämmer playdate. 
Upp och dona och eftersom det inte blev träning så gör jag mig klar och beger mig.
El sakno!!! Har saknat min lilla lus som faaaaan. Inte träffats eller snackat så mycket sen vi bråkade i Falsterbo. VÄRSTA! Men det är väl löst nu. =)  El bästo!
Så blev det film. Först såg vi  "Nr 23" med Jim Carrey, rätt bra faktiskt! Sen stack vi och käkade i stan och sen åkte vi tillbaka och såg en film till. "Lola Rennt" En tysk halvbra men superflummig film. Småkass men även småbra!
På kvälla begav jag mig hem, I REGNET givetvis ;)

Fredag idag! Jevla malmöfestival!
Brostamp, yeah!

Heeeeeedåååååe!


Hell yeah!

Klockren!

Eat shit and die motherfu**er!!!



Det slår ju ALDRIG fel!

Sån typiskt jäkla otur! Jevla väder!
Varenda gång jag har tid och är ledig så ska det tvunget vara tråkigt väder MEN när jag jobbar... DÅ ska solen skina som aldrig förr.

Skulle hinna sola innan jobb i tidags, gick ju SKITBRA! Redo och klar så blir jag uppringd och frågad om jag kan komma in tidigare. Typiskt.... MOOO!
"Det blir inte mycket och göra idag" 
Nä näää! Eller hur =P Full kaos, men inget som inte Carro och Carro fixar! ;)

Sen körde Louise mig direkt till fotbollen. Stod mest och hängde med Andy och Petra och bet på naglarna. 
Vill inte ens disskutera fotbollen. 
Sen Sofia, jävla ägg. 
"Är du på matchen" undrade hon. Nja, jag kommer snart svarade jag.
Då skriver hon "jag har något blått på mig och solglasögon" JAHA!? Ska jag hitta dig då eftersom du skiljer dig från alla andra!? Haha, fast visst hittade jag henne ;)
Sen stod vi och messa hela matchen. Lite smått bråkande om vems som var vem och då tyckte jag att hon kunde gå hem haha. 
Det enda positiva idag, jag fick se min barndomskärlek igen. Henrik Larsson haha! :D
Sen åkte jag hem snarast möjligen med Johnny. Tack för idag!

Onsdag, lovat helt okej väder. Jag och Cicci packar ner allt och lite till för en heldag på stranden. Allt är frid och fröjd tills vi legat ner i fem minuter och molnen börjar dyka upp. Men men, vi väntar tänkte vi. Och vi väntade... och väntade... och sen började det dugga. VI VÄNTAR!!! Sen började det åska och regna och då väntade vi inte längre utan rusade upp och sökte lä under några träd för att vänta lite till. Sen gav vi upp och drog hem till mig på kaffe och mer väntande. Sen gick vi ner och meckade med hennes cykel och skruvade och höll på. Så nu har Cicci sin fina cykelkorg på =)
Sen stack vi och handlade och efter det stod jag och småflinade åt Cicci som vinglade hem på en överpackad cykel. det såg kuuuuul ut! 

 
Stackars krabba & Ribban

På kvällen var det middag och film. Som alltid när jag har en fråga som kräver svar så frågar jag Anders eftersom han har svar på allt.

Jag: Om du vill ha ett choklad med daim, säger du att du vill ha ett choklad med daim eller säger du att du vill ha ett choklad med mandelkrokant?
Anders: Jag säger att jag vill ha ett daimchoklad.
Jag: Vet du var the lost world tog vägen?
Anders: Den stack och gömde sig på ett nytt mycket bättre ställe.

Svar på allt! (visserligen fanns the lost world under tvn men ändå) =)
Småkul: Cicci tappade fattningen... asså den man fattar med! =)

Torsdag. 
Solsken javisst! Det innebär att jag måste jobba, JADÅ!
Skulle ha lunchen. 3 lopp. ELLER HUR!!! 9 lopp tack och sen fanns där inte ens käk till alla. Kul! 
Skulle egentligen träna med Cicci efteråt men eftersom jag blev grundlurad på tiden så hann vi inte. MOGET!

Fredag.
Ledig... mulet. 
Bestämde med Anders att vi skulle sticka ut i parken och mata fåglarna.
Vilka ägg vi är.
Jag satte mig nedanför Anders och väntade eftersom vi skulle ses där. Sen pillar jag med något i väskan antagligen och då måste han ha smitit ut och satt sig typ precis framför. Sen när nästan 10 minuter har gått börjar jag bli kinkig och skriver till honom. Så där satt vi 3 meter ifrån varandra och undrade var tusan vi tog vägen. Haha, att man inte hörde när telefonerna pep haha!

Så vi kilade ner till Kungsparken och gick en runda där men eftersom fåglarna var lagom tråkiga (förutom Anders Urban, INTE Uno). Så vi kilade bort till Pildammsparken och tog en runda där. Sen hittade perfekta klätterträd som vi bara var tvugna att klättra i. Helt skojigt, även om man kanske inte direkt hade klätterkläder på sig! Visserligen blev det massa klättrande idag... statyer, lekplatser OCH träd! =)

Jo, vi letade efter våra utlagda föremål också som vi placerat ut i parken för över ett år sen på lite olika ställen, hittade inte ett enda av dom, så vi la ut nya! =)
Sen fick det vara bra för denna dagen och så kilade vi hemåt.
Sen var det inte mycket mer action för den slanten. Heeeeeedåååååe

         
Ankmatning och klätter!

Lördag.
Vakna med nackspärr, aj som faaaan! Visst var det lite sol idag också, det betyder att man ska jobba!
Som jag nämnt tidigare så har man bäst ont när man umgås med Carro! Den stackaren hade legat på akuten med sin rygg. Men men, tacka fint.
Så det blev en helflummig dag! Visserligen tjaffsade alla med alla om allt och inget och jag vimsade mest runt. 
Den enda jag tjaffsade lite med var Ronny, lagerkillen. (gubben) Kunde inte låta bli. Det första jag sa till han på morgonen var
 "Asså Ronnyman, du hade fan behövt dig ett nyp!"Då muttrade han något och försvann en stund. =/ 
Sen började jag och Carro tog hand om vårt vanliga först. Viktigast att få rätt på. 
Sen ringde Zoran och frågade om nån kunde komma och hjälpa honom med en vagn. Jaja säger jag. Så jag skickade Ronny på det och två minuter senare ringer Zoran igen. - Var är ni? Ja jag och Carro är och fixar i hallen och så skickade jag Ronny för att hjälpa dig, var är du förresten? Då var han på lagret som vi nyss lämnat haha. Stackars Ronny. 
Sen gick jag förbi Ronny när han stod och hade fullt upp med något.
-Är det jobbigt Ronny?
- Jaa, svarar han.
-Jaja. Sa jag och gick bara förbi. Snällt!?

Just det, Ronny kallade mig "inte första kvällen" innan (för det som hände på Kanarieöarna) Vilket han också har berättat för ALLA sina vänner tydligen, fast idag fick jag nya smeket "dopp i grytan" "doppet" haha, han är inte helt frisk den mannen! Moooua!

Vi fick i alla fall rätt på allt och tog oss en afterwork sen, i alla fall jag och Ronny. Det var det sämsta man kunde göra faktiskt i det läget =/
Hem och bada och sen somnade jag heltidigt. Slocknade så att säga.

Söndag.
Hattderby och fina folk i mängder.
Jag skulle egentligen stått ute med Louise och sålt skumpa och snittar men jag ville inte lämna gänget så det fick bli så. "Tjejmaffian" håller ihopa i vått och torrt! Även om vi tjaffsar som fan om det mesta så säljer vi som faaan. Bråka måste man, speciellt när man är 5 viljestarka typer på ett litet område. Efteråt så satte vi oss utanför och lekte fina i kanten. Vi kan osse! =)
Sen afterworkade vi och innan vi lämnade området så afterworkade vi  lite till.
Sen var Sofia jätterolig, speciellt när hon imiterade Cicci haha. Sen kämpade hon med att spela in mig när jag skrattade eftersom hon vill ha det som ringsignal. Hur lätt är det att INTE skratta när man är jätteskrattig?!
Sen åkte vi hem, och jag träffade Anders en jättesnabbis innan jag sprang hem som blixen. Sofia lurade i mig att jag behövde kissa, jaaadå!
Sen ännu en natt slocknade vi som ett ljus, helt underbart!

 
Lite finare & "tjejmaffian"

Idag.. vänta in Cicci eller upp i alla fall.
Ett träningspass och sen snabbt hem om och sen åka till Halmstad. Inte det minsta sugen alls.
Skulle egentligen åka upp med Dennis och se matchen men efter allt klydd så sket jag på det. Nu ska jag bara försöka få upp min närvaro lite. Bra att haaa!

Peace out, sniiigeltown! 

 


 


Tingalingaling?

 



Tingalingaling? =)

Tott (fast inte utan Knoll!)

Knoll och Tott, det är vi det. "Carro och Carro, jobbigast tillsammans!" =)
Carro (Tazy) - Snubbla ofta!  vs.
Carro (Fidelee) - Trill i trappan!
Det är vi!

Knoll & Tott är tydligen vad chefterna kallar oss uppe på kontoret (där alla chefterna för dom olika områdena sitter). Allmännt känt nu. =P Fast Humle & Dumle kallas vi också, mest av lagerkillen Ronny. För haarlig gubbe. Inte första kvällen Ronny!!!

Har varit intensiva dagar på jobb nu. Jobbat 8 dagar i rad (10 av 9 dagar) då tisdagen var en dag på 16 helvetiska timmar. Såååå skönt nu när det är över.
Semester igen =) Nöjjer mig nu med mina tre dagar i veckan. Lagom.

Sjukaste av alla dagarna var helt klart tisdags, jobbade som sagt över 16 timmar.
Började dagen på lagret och bossade runt och sen på eftermiddagen var det dags att dra upp i kiosken och öppna. 4 överspeedade brudar. HELL YEAH!
Härligt när man får välja sin egen personal =) Sen hade vi två nya. Dock något äldre än vad dom brukar vara.
Sammanlagt var vi alltså 6 stycken, tjejmaffian plus 2 nya.

    En vanlig dag på jobb ;)

Nu kanske jag ska byta permanent. Stå i en av utebarerna men ändå ha kvar kiosken... Jag vill inte, trivs ju med mina stammisar. =)

Vad har mer hänt.
Fredags blev full rulle. Middag och spel hos Carro, lite förfestande. Just det, blonderade ju Jösse =)
Jävla Caerro, skrämde skiten ur mig varje gång jag kom ut från toaletten. Ena gången blev jag så rädd så jag grävde in mina naglar i handen på henne haha. Jag vet inte hur många gånger jag denna veckan hoppat i luften och skrikit dödskrik. Värst på jobb när Zorran skrämde mig så jag hoppade 10 meter i luften skrikandes som en liten flicka haha. Typiskt!(ala ko style)

Men men, sen kilade jag och Petra in i stan, skulle egentligen till CubaCafé men det slutade med en timme på Crown (där det hände grejjor utanför, skott mot nån polis eller vad det var)
Sen körde vi bort till Stortorget och avslutade med några timmar på HeartBreake. Donselidons.
Sen kilade vi in en sväng inom Mackedonkan och hälsade på.
Hemma vid 6, ganska lagom.

       
Maod, färgning, wii och lite make up.
 
Lördagen var en mysedag hemma. *smaaaajl*

Söndag, igår...
Var hemma hos Dennis och hollade hans nya lägenhet. Massa najs, eller denblir säkert när den är klar. sen flyttade vi kylskåp och drack öl och sen gick jag hem.
 På kvälla var vi nere på CubaCafé och donsade lite salsa. Jag och Petra. Hittade Anna och Jessica där och sen lurade vi dit Micke. Efter lagom för mycket så körde Micke mig hem, från Folkets park, JÄTTELÖNT!!!
Sen somnade man fetgott!

 

Idag var jag och Cicci på vift i stan. Shoppa el grande! Nytt, nytt nytt!
Sen köpte vi trisslotter, måste vinna pengar nu när vi ska utoch resa =)
Cicci vann 20 spänn och jag 205, inte illa! :D
Fortsätter vi  på detta sättet så blir det nog en lyckad månad när vi reser =)

Sen kilade vi hem till henne och solade och käkade tacos. Alltid tacos hos Cicci.
Sen fick det bli hemfärd.
Jobba tidigare i morgon och nu är et snack om att kanske sticka ut till Lomma ett par timmar innan för sol och bad =)

Peace out!


Kvinnomakt!

Haha nu sitter Petra och ser ut som lilla My här i Arlöv och nu ska vi övertala Jösse att färga sitt hår blont eftersom han ändå ska klippa sig i morgon. Pooo han!
Han vill inte... men vi vill! ;D
Undrar vem som vinner kampen, jag, Carro och Petra mot Jösse den stackaren. Mohaha!


Tacos, gott men mättande... bläää! Petra massera mig maaaoe, helt mysigt fast tacoshoppande!

YEEEAH! Jösses skägg ska bli blont haha! Hell yeah! Kvinnor kan!
"jävla fruntimmer" skrek Jösse precis! Haaaa!
Nästa blir spel och sen blir det salsa ikväll... hade inte mycket att säga till om där... faaak. Stanna här och gömma sig med runka balle? (eddie)
Mo hahaha! Nu köööör vi!
Nu ska jag färga resten på Jösse hahaha!


Heeedååååe


 


Vet du?

Vad är det som är så viktigt att snacka om? Jag förstår verkligen inte.
Minst nu =)
Prata ska man väl göra ändå. Vad fan, var så goda. Ta två!

Haha nötter, braaaa!
Ta två!

Nä, asså jag förstår mig verkligen inte på vad det nu är som är så viktigt att prata om. Fastnat där, på ikkeförståelsen. Har nog missat något. Vaddå igen!? Skit i det, kör utan! Asså igenet då.

Nu snackar dom satan, undrar om vad, gå ner och fråga?

Oj vad där var grejjor under, får nog kolla på det i morgon.

Undrar vem som vinner denna, antagligen inte jag. Ringen på telefon... (hjälp)

Sen fick det vara bra.
 Ingen salsa idaaaa!



RSS 2.0