I´m Becoming Insane!

För sent som vissa säger!? Neeee...

Fick Infected Mushrooms nyaste album av Stampe för ett tag sen. "Vicious Delicious" Hann inte ens lyssna igenom det innan jag fastnade för Becoming Insane. Sjukt bra!
Snubblade över musikvideon (!!!) på youtube... relatera? Jaaaadåååå! (som man säger i hörby) Easy easy! (rondeller)
Tillbaka till verkligheten, lite B video men kan man annat än älska den? Inte riktigt samma mix som den som är med på skivan dock.... Enjoy ...

 

Nån annan låt som också går rätt mycket runt här hemma är reggeatonmixen på Miss Fatty. Mycket skillnad?
Neee men så jävla bra!!!
 


 


Snurra med mig!

Oj, lite dålig på att uppdatera. Men det är för mycket att berätta! Och sitta vid datorn när solen skiner är ingen höjdare.

Men vi kör på där vi slutade sist.


 SNURRA MED MIG!

 

Tisdagen blev en dryg dag. Gå upp vid 4 på natten/morgonen och sen vara vaken hela dagen och sen gå till jobb. Inte nog med det, efteråt (jävla Sofia) så blev det rolig åktur. Dock handlade den mest om hon var en ballögd chihuahua eller inte. =/

 

Onsdag.

Hade bestämt playdate med Lee så det blev till att traska dit på förmiddagen. Kaffe, skitsnack och spel. Fast det var något ?Mario Sunshine? Det enda Mariospelet som jag INTE gillar så jag satt mest och roade mig med katten. Så söt, så knäpp!

Därefter tog vi en sväng på Caroli för lite shopping och sen fick jag traska hem. Traffa Carro en snabbis och sen sätta fart inför kvällens tokigheter.


  
Micha anfaller i kodakmoment. Micha äter kameran under kodakmoment. Lee spelar.
 

Kvällen till ära så hade jag och Cicci bestämt oss för att traska ner till KB och donsa lite till Vibrasphere. Efter massa regn och en evighet så kom Cicci hit och så blev det ?hitte-poo? spel. Ett spel som vi byggde av en kortlek då vi inte hade Mix-Max hemma.

Sen blev det paus på balkongen och sen blev allt roligt =) Balkongen var glad!

 

Sen in igen för lite mer spelande och allmänt korkat samtalande.

 

Carro: Det är inte lätt att tänka rätt!

Cicci: Det är inte svårt att tänka fel!

 

Carro: FUSKAR DU!? *lagom sur*

Cicci: JAPP!!

Carro: Du får lov...

Cicci: Naaaaw.

 

Cicci: Jag har inte så många ruter!

Carro: *bara tittar*

Cicci: Joooo, det har jag!

Carro: *fnissar*


    
Dealer Cicci. Soffmys. Nyss inkomna. Glad Dennis? Ciccnin, Lalan och Aooon.
 

Så ball! Svårt att förklara men vi hade kul i alla fall! Aight!?

Sen var det i alla fall dags att kila ner till KB. Fram med ett paraply och sen begav vi oss.

Hinner inte mer än komma in så hoppar dom på oss och ska ta foto. VISST! =) Komaz, dom har koll dom! Sen yrade vi våra rundor, hälsade på folket och gick till baren. Redbull vodka tack, sexor! ;) Var fan var redbullen!? Men men, vi fick mer än vad vi betalat för så klaga inte!

Sen intog vi golvet efter lite blivit fotade lite här och var. Blixtrade fan ÖVERALLT! Tokigt!

 

När kvällen började närma sig sitt slut och kvällen sina mest skruvade toner blev det snack om efterfest? Så av fem kom ett svar men då var det inte skoj. När vi ska kilar och har bestämt date med Herr B så kommer Axel fram och vill efterfesta, men då vill vi inte längre haha. Slutade med att vi satt i trappen och flamsade. =)

 

Torsdag blev en hemmadag då man mest sprang runt och lullade. Lite, sådär, ?dagen efter? =P Liten promenad blev det allt, men ingen höjdare var det. Var så snurrig i myssen på vägen hem så jag fick hålla i min jacka för att inte snubbla. Ha!

 

Fredag.

Upp massa tidigt för att åka och förbereda inför storhelgen på jobb. Jag och 4 boys skulle asa, bära och dra fram ALLT! Var väl lite si och så när tre av dom aldrig gjort det där förr. Men det gick och till slut när alla jävla ölfat på 30 liter gjort sitt på den klena kroppen gav jag upp och åkte hem för att hinna med en powernap tänkte jag. Den slutade med massa telefonerande (vilket som var tur) men till sist sa jag till Cicci: Nä, nu har jag 3 minuter kvar, låt mig sova! Blev ingen sömn. Upp och göra sig klar och vänta in Cicci för några öl innan vi skulle bege oss. Restaurang Dionosys var målet. Jag hade kollat på nätet som sagt åt mig att det var nere vid Centralen men som tur var så pratade jag med Hank och Richard som sa att det var vid mig typ.Typiskt!
Tänk så hade vi gått dit haha. Men, vi kom dit där folket var. Hade bestämt med några kollegor att gå ut och ta en öl och umgås lite. Blev att Cicci fick följa med. Så där satt vi och pratade och hade det trevligt.Jag, Cicci, Linda och Thomas. Efter nån öl där så bestämde vi oss för att kila ner till Möllan  där vi satte oss på Asaley (jag blängde ska ni veta) och där träffade vi övercoola cowboy-morfar som var ute i sina "blåwklawder" som vi försökte luska ut hur han kissade i, men den hade knappar. Annars hade man fått fråga, vilket som var tänkt. När det var stängning så kilade jag och Cicci mot ännu en date med Herr B och sen blev det hopp i sängen. Jag hade börjat bli på G och ville nästan ut, nej nej på mig. Håll i mig!

 

Lördag

Superduper cpdag på jobb. Kom lunkandes med mitt kaffe på morgonen till mötet och var nog minst engagerad av alla. Ner och förbereda med Dan the Man som skulle jobba med oss denna dag. Mycket trevlig! Bästa crew sen länge med mig, Carro, Sofia, Cicci och Dan. Faaak vad vi rockade! Rekord, joooodå! Sen när vi stängt, börjat bli roliga på vår pepsimuggar och satt utanför och blossade blev det krig med chefen. Oooopps! Värsta bråket och inget behöver tas upp igen. Men vi var roliga en stund till och när vi var klara blev det hemfärd och Sofias sparade. =) På kvällen skulle jag hängt med Sofia och Bahar till Möllan men då Bahar tvunget skulle sy sin kjol och jag suttit och väntat, färdig (!) på tok för länge så gick jag och la mig i stället!

 

Söndag.

Kaos i bygget! Får reda på morgonmötet att varken Carro eller Sofia tänker komma (beror på bråket!?) Så jag, Louise, Cicci och en ny tjej fick fixa biffen själva vilket som var lite si och så. Fick dock ner en snubbe från köket att hjälpa till vilket som var uppskattat men stackars Palle var väl inte van vid sånt. Stressigt värre tyckte han haha.

Rekord ändå och efteråt blev det pepsifest! =)

När vi väl är färdiga och överflamsiga så säger vi att vi kan hjälpa till och det slutade med att vi fick köra tillbaka alla dessa jävla ölfat. Vi körde rally rakt in i en av karusellerna. Ojdå! Kuligt värre! Sen hem och nanna tidigt. Var trött och öm och helt slut i både den ena och andra delen.

 

Måndag.

Skulle egentligen träffat Cicci i stan men det sket sig som fan. Där satt jag och ugglade en halvtimme och sen gick jag hem för att sola. Pratade sen med Henke och då blev det promenad på Ribban och glass i stället. Hann leka lite på lekplatsen också. Jävla Hank som satt på gungan och hoppade så jag fick blåmärken längs hela benfanet! MOGET!

Efteråt åkte vi (i den nya bilen) för att köpa med oss tacos hem och se film. Blev en mysig kväll med maod, film, gitarr och flams! Skojigt värre! Skrattade åt ett klipp från Lille Julafton så jag tror att jag dels kissade på mig och skrattade så sminket rann åt alla håll. Ska se om jag kan lägg ut det här sen haah. Galet kul!


  
Henke & jag. Hank. Ribban.
 

Tisdag.

Skumt att vara hemma en tisdag, första lediga på år och dar haha. Var ute och gick två timmar för att rensa lite huvud. Träffade Malaika i stan och snackade lite med henne, som jag saknat den tösen. Saft och bullar nästa! Sen stötte jag på "Lennart" också, hon kom skuttandes vid konserthuset, lika glad som alltid. (ja, Lennart är en hon)

Hem om för lite gnäll på Hank som sen kom för att följa med på ännu en tur. Gick i stan, ner till Centralen, Stannade för fika på Stortorget. Tror ingen hade så kul som vi hade. Folk pratar, vi asgarvar åt det mesta. Vi har kul! Sen gick vi vidare ner mot Ribban för att sen gå hem via Kungsparken. Hur najs som helst och både kropp och knopp mådde finfint!

 

Onsdag.

Idag ju! Haha, äntligen ikapp!

Idag ja... skulle till sjukhuset i morse. Uppe redan långt innan åtta. Som tur var så var jag ute i tid för jag vimsade runt i en halvtimme och hittade INTE dit jag skulle. 2 minuter över kom jag dit. Bla bla blaaaaaaa. Lönt och snacka SKIT!!! Lönt och dra upp saker! Jävla fanskap. Nä, ge mig receptet och HEJDÅ! Det enda bra med infon som jag fick är att jag ska få jämnare humör, inte illa! Något positivt.

Tog en halvtimme och sen var jag på vift igen. Var så tjurig så jag tog mig en tur i parken och där kom B.J springandes. Hundra år sen sist! B.J! Hm, min första pojkvän, första kyss haha. Vilken puddig! Men som man säger, det man inte har i huvudet får man ha i benen. Jag minns så väl den gamla tiden. Efter en stunds samtalande så fortsatte han på sitt håll och jag på mitt.

En och en halv timme, inte illa promenixat. Var hemma om hos Anders för att lämna Martin som ska åka till London igen. Sen hem om för att sitta och bli generad på msn och sen efter massa om och men så bestämde jag och Hank oss för att åka till IKEA!!! (jag bestämde, han fick ta det). Men snäll som han är så kom han och hämtade mig och så begav vi oss.

Pilla, klämma och titta på ALLT och så bara sådär så köpte jag en ny säng, och en jävla massa annat. Glas, champagneglas, ljus, korg, osv osv. Henke fick osse välja något som han ville ha eftersom han fyller år i morgon. Blev grillknivar... bra och haaaa!
Till slut fick Hank säga till mig, nu är det nog! 
Vaddå att jag vill börja jobba på IKEA, vilken kille! Blev så nervös när jag skulle fråga om hjälp så jag stod mest och sa "va!?" hela tiden. Men han var nog van så han hjälpte så gott han kunde, vilket som faktiskt löste allt. Sen ut till bilen?

 

*Carro står och röker*

Henke: Asså är det okej om jag äter här när du röker?

Carro: Jadå, för all del!

Haha så baaaaall! =) Man skulle nog varit med.

 

Sen körde vi hem till mig för att lasta av och bygga upp och ner. Sen när allt äntligen var klart så skulle alla testa den förutom jag som knappt fick. Fast jag får sova på golvet i en vecka nu. Inga ben ju. Skulle inte komma från nästa vecka och killen som hjälpte mig :Ring nästa vecka så kan vi kolla. Jag: Jaaaa *dreggel* jag ringer dig nästa vecka. =)  Skärpning tack!

 

Sen när sängen var klar så fixade jag sallad, grekisk sallad till oss och så satt vi på balkongen och åt och mös till solnedgången med lite gitarr och flams. =)

Sen när vi skulle ner och slänga den gamla sängen (stålramen) så tar Henke dom långa sidorna och vänder på sig nere i källaren så jag får den rakt i päran. Jag bara viker mig dubbel och skakar. Dock skakade jag av skrattattack men Henke trodde nog jag grät. Det hade varit en så hård smäll så han trodde han slagit i väggen med dom. Tack för den! Men som han sa så fanns där inte så mycket att skada! =P

Efter detta är nu klockan mycket och jag sitter här och fyller i mina sista dagar med mitt jordgubbsvin som faktiskt inte var någon höjdare medans jag lyssnar på 1200 Micrograms nya album "Magic Numbers" som faktiskt är massa najs. OCH pratar resa med Petra. Kanske blir en tur i år igen. Hell yeah!


 
Mitt i maten, mohaha. Nya sängen =) PÅ GOLVET!


Ska väl snart hoppa i nya sängen, PÅ GOLVET för att orka med allt i morn.

Och nu... NU har jag absolut INGET att förlora. Bring it on! Snurra med mig så är jag med på det mesta! Utan vilkor, galet och i mängder!

  Snurra med mig!


Peace out snigeltown! SNURRA MED MIG!


KOOOMPIIIIS!

Jovisst, gå gärna upp klockan 4 :( Har varit vaken nu en timme och är på skitkasst humör.Som alla andra mornar =P
Färgade håret igår. Hon på bilden hade jättefint brunt hår. Jaaa! Tänkte jag, men hur blev det? Fortfarande rött? Lila? Svart? Jag veeet inte, men jag ser då inte ut som hon gjorde =/ Typiskt.
Sen blev det snack om Möllan igår kväll men flamflyttat till Torsdag då kanske det passa alla bättre. Finns en del bland gängen att berätta och Sophia vet inget än. =O

Uch ja. Skickade ut en sån typ jobbig grej för ett tag sen där faktiskt några svarade. Tänkte lägga upp en sammanställning av hur pass bra polarna känner mig, rätt skoj!


Fråga:CicciHenkePetraMicke
Var möttes vi första gången?I stalletLorensborgs krogenSkolanMöte för MFF
Vad tror du mitt andranamn är?Ullrika (Varsegod Micke!!!)Eva-Lena hahaBirgitta?Ullrika
Hur länge har du känt mig?Sen vi var 12, borde vara 10års jubleium i år4 år8 år2-3 år
Hur väl känner du mig?Ja eftersom att du är min andra hälft så...Ibland skitbra, ibland inte allsBra hoppas jaginte så sjukt väl men vet det jag behöver veta
Röker jag?JeppSom fanJA!!!!! Tyvärr!Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tror jag på Gud?NeppNej
Första intryck när du såg mig?Snorunge =PNu ska jag ragga o bjuda på läbbig drink!HippieFina ögon o jävlar vilka tudor =)
Hårfärg?Rött för tillfälletOlika varje veckaRöttRött nu
Ögonfärg?Blå så blåååBlååååååBlå, ibland grönaOftast blå, kan vara gröna vid tillfällen då linser används
Syskon?Ah Nelson (och Fredrik RIP)Ja, det har duJa, tvåJa
Har du varit kär i mig?Nä fast jag härtar dig ändå!.............!Ja ALLTID *cencur*
Favoritsysselsättning?Leka med Cicci =PDricka öl, kolla film med sin kompisFesta, fotboll och hästarRöga bong :P
Något av det första jag sa till dig?Eh vilken är din favvohäst kanske?"jaha, ska jag ha den? ok tack hej."Kan jag sitta här?Nää...var säkert inget viktigt
Vad lyssnar jag helst på för musik?Trance, RnB, Reagge, Rock, Ballader allt ;)Rave o sånt, r n b kanske, rappTechno, housePsy trance
Min bästa sida? Du finns alltid där för mig.Ballhets sidanSnäll, go, äventyrligOmtänksam
Är jag blyg eller framåt?Swooooosh här kommer Carro. Sån är jao!Beror påBlyg iblandFRAMÅÅÅÅÅT
Skulle du kalla mig rolig?Som fankens!Hehe jaABSOLUTJa verkligen ... (OSSE)
Är jag en rebell eller följer jag alla regler?Snarare busigDu följer inga regler allsRebell!Rebell gånger 10 haha
Några speciella talanger?Sjukt bra social kompetens och kan hålla hundra bollar i luften samtidigt!Schnygg i jeans!Får en alltid på gott humörKan härma en pingvin sjukt bra hehe
Min favoritfärg?Blå? Himmelsblå?Vad som, bara de e i neon som lyser som fankenBlåLjusblått
Ditt bästa minne med mig?Åh det är så många! Falsterbo, hästarna, resorna eller bara mysiga kvällar med en vinare eller två ;)Ribban med div tillbehör eller när vi glodde jackass hos dig när vi var bakfullaResornaUtanför Lorensborg
Vilka tre ord beskriver mig bäst?Busig, självständig och aldeles, aldeles underbar!Sjuk, ball, alltid glimten i ögat!Snäll, rolig, äventyrligOmtänksam, förvirrad, partyglad


                                                                     


Ha! Trevligt, några svar stämmer väl men vissa är på tok för roliga! Det tackar vi för! =P
Men ändå. Ni är dom! Pelarna...

Ja just det, fick en förfrågan om gamla foton, kolla cpspace jag "lekte" med innan:
http://tazy1984.spaces.live.com/   massa bilder, gärna dåliga! =P

Jobbtokerier och schlager!

Sen sist, hm? Onsdag! Blev ingen träning men en runda i stan med Cicci och köpa present inför kalaset. Nere på marknaden osse en sväng. =)

Dagens uttryck av mig: "Jag vet inte hur gammal man är i den åldern!?"

Sen lyckades jag klämma in en pinsam mening i butiken där Cicci (som vanligt) utbrister: "Men Carro! Så säger man inte!" Det är klassiskt att hon rättar mig. Alltid ett äventyr när vi är ute någonstans, fast visst, när det kommer till Cicci brukar jag få klämma till med: "Men Cicci!!! Så gör man inte!"

Sen hem om och sen kila iväg på kalas. Vuxenkalas men snaps och god mat, mmm. Visserligen kilade jag hem först, inge alls sugen och huvudvärk som bråkade.

 

I torsdags blev det träning, på riktigt! Det var najs. Överskottsenergi och tankar som behövde sig en redig omgång. Naaaaajs! Hände något på kvällen? Ingen som minns! =P

Jo, fick ett erbjudande om att jobba som fotograf för The Tunnel, Club Palma eller Najsfest i Malmö men liksom, nej tack. Vill inte fotografera sånt. Mingelfolk, vem bryr sig!? =P

 

Fredag:

Vaknade pissetidigt efter knepig natt men knepiga drömmar.

Pratade med Henkan och bestämde mig för att följa med honom till Mobila för lite spontan shopping. Mamma trodde vi skulle ut med hans nya bil men så blev det ikke.

Han har köpt ny bil och jag får inte busköra =( Dumma! 
Fast jag saknar den gamla, den var rolig med ögonlock, gamla Toyota i miss you! Fack Skoda!

Ner på mobilia med jobbebilen och sen systemet först. Gör som jag, åk ner till Systembolaget och köp nästan alkoholfritt! =/ Blev byte innan vi betalade. Men ÄNDÅ! Jag var så sugen på jordgubbschampagne men där fanns bara utan alkohol så det blev nått nytt vin i stället med smak av jordgubbar och hallon. Spännande!

Sen gick vi in och shoppade i mataffären. Jag ville bara köra vagnen. Min shopping slutade i varma koppen, lime och Sprite! Tjo flöjt. Sen var där en knapp där inne som man kunde trycka på, och som ALLA vet så kunde jag givetvis inte låta bli och så börjar en KO(!!!) mua och snurra och ha sig, faaan vad pinsamt. Mu på dig själv förfan!

 

Hem om med kaffepåfyllning och bli klar för jobb. Carro kom och tillsammans åkte vi till jobb som visade sig bli årets jobbedag! Mohaha!

När vi väl öppnade så började jag och Carro dagen med lite champagne som dom bjöd på, vafan, man säger ju inte nej heller! Sen efter en dag som faktiskt gick rätt fort (hade lite damp och inte-stå-still-dag) så när vi väl var klara så blev det tjo och tjim. Vi sprang runt med våra Pepsi-muggar (som pappa höll på att dricka upp den token, apsi bapsi!) och roade oss som aldrig förr.

Sen var där en vägg som dök upp från absolut ingenstans och jag råkade först frontalkrocka med den och inte mycket senare så river jag upp hela armen där. =/ Var faaan kom den ifrån! Sen var den liksom borta... *vissla* Sen råkade jag bränna mig också, hooooppsan! Åh, typiskt. ;)
Senare när Cicci kommer in glad i hatten med värsta smajlet står vi och är exakt likadana! När vi stängde stack vi från barerna och kiosken bort till efterfesten. Exakt ALLA var lika roliga (konstig nog?) Jag, Carro, Tessan och nån ny tjej sprang bort och började dansa till Flamingo Kvintetten (!!!) och hade hur lajbans som helst i våra förkläden och namnbrickor. En snubbe som faktiskt var rätt okej (carros dock) tyckte det var kul att se oss i "ett annat sammanhang" Vadå liksom, det är ju fredag!

Bugg för hela slanten (vilket jag bara gör när Carro håller reda på mig) och sen från ingenstans dök chefen upp och då blev det fart på oss. Alla rusade tillbaka till sina ställen och tog itu med det sista. När vi nästan var färdiga kommer Cicci tillbaka med sista rundan. Sen satt vi inne hos oss tills det var dags att åka hem. Mysig hemfärd med för många pers i bilen.

Dennis och hans två kompisar som hämtade oss. Lammkött!
Tokigt! Vi har det bra, vi här bak i bilen!!!

 

Väl hemma blev det flams och trams och tresamtal innan vi allihopa däckade på våra håll. Carro snackade om fest utanför Skurup men då sa vi, dit kan du åka själv! Men det blev inget med det. Ny dag i morgon! Natten fnatt!

 

Lördag: Oj, oj oooooj!

Lagom yr och förvirrad vaknade jag ganska tidigt för en liten promenad. Sen var det dags att ta itu med kvällens aktivitetsplanering.

Medans jag springer runt halvt färdig dyker Anders upp här hemma och får nöja sig med att sitta och spela lite Super Mario medans jag springer runt och tokar. Men där satt han snällt och fint och spelade och jag hann bli klar och spela INTE gitarr för honom innan Ciccis mamma kommer och hämtar oss.


 Anders spela, Carro stressa!

Skulle ses hemma hos Carro vid ca 18 för grilla och eventuellt se sista perioden i hockeyn men då Carro bestämt sa: Ingen sport på min tv! Fick vi nöja oss med att grilla i regnet.

Missade tydligen inget ändå, Sverigejävla!

Som sagt, grill i regnet och en sån med hallon! Måste jag osse skaffa! Fast medans jag och Anders höll på hallon så tyckte Cicci det smakade körsbär och Carro lingon. HALLÅ liksom!

Mmm maaaaaod. Plötsligt blev alla tokhungriga och eftersom grillen inte ville bli färdig så sket vi i vilket och började grilla ändå så det kunde bli klart! Så vi traskade upp allihopa med maten och då Carro och Anders fimpade grillen så dukade jag och Cicci, sen lät vi maten tysta mun haha. Gott!


      
Blommor i håret (?) Väntan på maod. El grillo. Regn!? Maaaod! Anders märker glas.

I väntan på dom andra sen så kilade vi inåt för ta en runda Mario Party. Sen dök Tim upp och sist men inte minst Rille.

Sen var det dags för schlager! Ganska utdraget men vi skulle faaan se det ändå. När det var dags för Sverige så gick töserna in i köket och fixade skumpa som vi skulle skåla med. Eller jag och Carro fixade, Cicci kom när hon hörde korken hahaha. =)  Sen skålade vi och hade flabbnojja och då kom vi på att jag hade köpt med mig sånna blås-saker så då åkte dom fram och så roade vi oss med dom i en evighet.


     
Åh vad roligt? Rille. Skumpa! Martin kollar schlager. Martin och Magnus röstar.

    
BLÅS!

Efter Sverige så satt vi mest på balkongen och flamsade, det var liksom där allt hände. Fast jag och Carro (och lite Rille) var dom enda som röstade på riktigt. Rille hade inget val och Anders satte bara ettor på alla medans Tim och Cicci missade typ allt. Rille fyllde nog mest i för att vi tvingade honom haha.


      
Slagsmål! Tim & jag. Människokaos. Mer kaos. Folietanten 2. Ha gärna folie i håret!

Men men, Serbien vann och vem kunde tro det!? Sen fortsatte vi en stund, Anders och Tim stack. Efter massa tjaffs så stack jag, Cicci och Rille också.


Väl hemma bestämde jag mig för att jag inte ville ge upp redan. Helt tokigt glad och så, ja ni vet, rolig. Så jag bestämde mig för att terra Fredrik. =) Stackarn.

Då han jobbade fick jag roa mig själv så länge och det gjorde jag, med Sophia, den knasten! Haha. Sen blev jag terrad av någon som jag skulle försöka få att ringa henne och så blev allt jättejobbigt. Jag ringde från mitt nummer och sen när han ringer upp så fattar jag absolut inte vem han är och varför han har mitt nummer. MOGET!

Sen är det dags för morgonäventyr. Jag tycks mig minnas något om :Slutar om 20 minuter var klar om 10? WOOOT!?

Men tio minuter senare blev det avfärd från mig. Gult är fult!!! *tvungen* =O

Ja, vad hände egentligen. Blev en morgonpromenad i Klagshamn och sen lite snack i bilen och en runda runt Malmö.
Vi hittade en håv och jag tänkte ställa den upp så fiskarna kunde hoppa i. Kanske ska ner och kolla om man fått nån! =P Och SEN ibland, ganska ofta är man KORKAD! Jag är korkad!!! 

Skogsmulle Fredrik berättade om fåglarna, Carolina lyssnar snopet! Det sägs att man lär sig nåt nytt varje dag. Fast vad som fastnade... det minns jag ikke =P

Massa som sades sen. Hm... Något i stil med;

Kaninerna tog sönder min jacka. Men vem smutsade ner min tröja?

Där är hål i golvet där man kör (eller vad det var)

Där kan man gömma sig! (rapsen)
Något om en väg som kändes som en evighet fast eftersom vi körde fel 25 meter och fick backa så är det 50 meter plus i onödan. =/ Jaaadå! 

Var man trött i huvet kanske? Jag tror!
Trevligt morgonäventyr i alla fall!

 Klagshamn by morning. 
 

Sen när man väl var hemma blev det natti natt.

Eller nästan, mot niotiden.

 

Söndag:

Uppe och hoppade vid 11 och kände sig lagom sleten.

Blev en hemmadag med endast slapp och massa telefonerande. Alla sov och ingen ville leka, sen äntligen vaknade Cicci  till liv efter jag suttit och terrat Micke som stolt berättade om sin helg.


Cicci och jag kom fram till att April & Mars 2007 är två månader vi alltid kommer att minnas på äldre dar. Alltid när den ena har något att berätta så kontrar den andra. Typiskt, aldrig som planerat!

 

Idag, måndag. Händer för spännande!?

Väcka Cicci, promenixa, färga håret och kränga tacos? Yeah!
Fröken rödtott är tillbaka efter sommaren!

  

Nu får det vara nock! Händer så mycket och allt kan inte återberättas. Orka också liksom!

Hej svaj!


Skogstomtarna!

Jo men visst, dags igen! Hänt något nytt? Alltid!

 

Onsdag:

Sol hos Cicci och sen träning? Nja, LITE träning i alla fall. Sen vette tusan hur det gick till men det blev fest satan här hemma! Tjo flöjt i pianot! Hur och varför vet jag inte men tokigt värre! Sen somnade jag fiiiiiiin fint efter långt samtal med Carro och ett med Cicci.

 

Torsdag:

Sol och ?träning? hos Cicci och sen hade jag och Carro bestämt en spelkväll.

Blev lite klädprovning och jag kom hem med en del nya saker =) *skutta hopp* Sen satt vi och lirade två rundor Mario Party och drack lite bärs. Blev lagom sent.

 

Fredag:

Sol och öl och träning (nästan på riktigt) och sen bara massa meck och mög. Vi kom inte fram till hur vi skulle göra. Dom 3 C:na hade nämligen bestämt sig för att sticka till BaseCamp, årets första utefest! =)

Efter strulat klart och meck på andra håll så släppte problemen och stämningen steg från 0-100 på under 2 sekunder! Kalas!!! Eller Sniiiigelkalas!

Eftersom festen skulle vara någonstans i skogen ute vid Sturup så ville vi ha klart för oss hur vi skulle komma dit och hem. Men som chansning med hemfärden så fick vi i alla fall åka ut med Tim och hans pappa. Jag och Carro blev hämtade hos mig vid 19.30 då Tim skulle ut så tidigt som möjligt för att sätta upp sina backdrops. Inte nog med detta, tack vare hans grymma backdrops så fick vi  komma in gratis och drickan var tydligen också free! Jag och Cicci hade vårt på det torra så det var då inget problem! 

    
Ciccis favvo, min favvo, Carros favvo och ännu en =) Massa najs Tim!
 

Då vi var där så tidigt så passade vi på att bygga upp Tims tält (då han skulle stanna där) medans han själv sprang runt med sitt. Sen tog vi kaffe och salladen som Carro hade med sig och satte oss en bit utanför för att få i oss lite middag innan kvällen startade.

När folket började dyka upp, med eller utan tält så flyttade vi inåt och placerade oss tryggt bakom några högtalare där vi i alla fall kunde prata med varandra. Volymen på topp, minst sagt! Sen får vi inte glömma Spritstubben, Herr Sprittstubbe som jag hittade lämpligt nog till att passa och ta hand om vår dricka! ;)


        
Tältbygge. Tim i skogen. Vild diskussion. Trion, Solnedgång, "Det pågår en rökelse i min sko" Herr Spritstubbe. "Håll min öl!" Jag och Herr Spritstubbe.
 

Där satt vi och checkade in folket och mös till musiken som dunkade på härligt. Tim kom och gick lite hur som haver men vi höll ihopa rätt stabilt.

Till slut ryckte det så pass i benen på oss att vi var tvungna att gå upp och lätta lite. Tjohooo!

Påklädda till max och humöret på topp! Var rätt kyligt men vem fan bryr sig, på med lite mer kläder bara. Trots kylan som smög sig på allt mer och mer så var det en underbar natt. Vilket ställe dom hittat!


   
Tim i skogen. Donse dons. Tempo?
 

När tempot åkte ner lite gick vi och satte oss igen för lite påfyllnad. Då kom Tim med godispåsen han köpt med sig? NU passade godiset som alla nobbat lite tidigare. Dock var det nästintill slagsmål om dom ätbara sakerna men tanken i sig var fin!

Sen blev det lite bängobilder och skogstrams och flams och givetvis en MASSA Sniiiigel. Lite sång också, eller vad man ska kallad det =/ Trevligt trevligt!


    
Pulnoja! Gaaaah! Tomtarna!  Mysepys med rökelser. Wooord!

Mot morgontimmarna kände vi att det var dags, Cicci fixade ride genom André som snällt nog körde till Sturup miss i nassen. Så efter en livsfarlig promenad över stock och sten hittade vi till flygplatsen där han stod. Så efter ett stopp i Arlöv och McDonalds nästa så var man hemma. Mmm, maaaaod! Kränga som fan och sen hopp i sängen. Innan sömnen var allt perfekt men SEN? Sen när man vaknade? OJ OJ OJ!!!

Som man mådde och som man såg ut!

Blev en 4 timmars sömn och när jag vaknar så känner jag bara hur hela ryggen är helt bäng. Sen sätter jag mig upp och då hittar jag rivsår och blåmärken överallt. Bula i pannan, ja visst! Gå gärna in i träd som står i vägen och som grädden hittade jag en innebrännare i storlek med Köpenhamn. =(
Och alla satans myggor, ser alltid ut som en polarbröd när dom är färdiga med mig, men det var det fan värt. Vilken natt!


Hittade några bilder som jag snodde för att ge ännu större uppfattning för er som missade! =P
  Chillen
    Donsebanan, main.
      
Farbror blå på besök. Branta backefan, tänk dig att heta Carro och gå där i mörker!!! Totem.
 



Lördag:

Vaknade och var lite avslagen efter natten, så i med lite tjo flöjt och sen kom värsta rycket. Städade garderoben, sprang runt och dammsugade i mina nya klackar som jag försöker ta kontrollen över, går inte så bra haha. Sen diska, mer städa och till slut åkte öven moppen fram. Vilket cpryck!

Sen kom Cicci med maod. Eller vi stack ner till Coop och kompletterade vad som saknades sen blev det tacos (igen) och vin. Sen satt vi hos mig och tog det lugnt och avdankat innan vi kom fram till om vi skulle bege oss ut eller inte. Slutade med att vi hyrde film, An American Haunting. Någon som sett den och fattar!? Tell me! Visst var den bra, men vad handlade den om!? Hahaha.

 

Söndag:

Ja vad hände denna dag? jag minns inte haha. Det var söndag i alla fall. Jo, var ute och gick, tre gånger? allt jag minns. =/

 

Måndag:

Hemmadag med sistaminuten försök att komma ikapp.

 

Tisdag:

Hordag deluxé! Knappt sovit på natten, upp vid sju och iväg. Vad fan hjälpte det äventyret, INTE ETT SKIT!

Kan man bli mer deprimerad klockan tidigt på dagen? NÄ!  (fast jag hejjar på Cicci!!! GRATTIS!)

Hem och krackelera totalt. Nu blev det fest! Jag har då inte svårt för roa mig själv!  =)

Dock något skeptisk över att få besök men efter lite om och men så blev det så ändå. Men jag hade ingen garanti för att jag skulle vara trevlig! =P

Vilket fall som helst så kom en Fredrik på besök för lita vad ska man säga? sällskap?
Trots allt så var det faktiskt trevligt med lite sällskap då jag helst hade velat vara själv och sura. Blev väl lite gladare och inte LIKA nere. =P Sen kom Carro också. Snack om ditt och datt och sen blev det väldigt roligt det mesta.

Sen när det manliga herrskapet lämnade byggnaden satt vi kvar. Jag och spöket Carro.

Shit gumman! Haha =) Fast jag kunde inte låta bli att flabba åt henne där hon satt och såg bedrövlig ut. Helt käääärt ju! (hur nu det går ihopa)

Efter en stund var det dags för oss att åka till jobb och med Carro under armen traskade vi ner till bussen för en bussfärd som varade i en evighet. Mannen som stod bakom oss tittade lite undrande på oss när han hörde vår konversation men sånt får man ta när det är två Carro i en smäll som sällan snackar om samma sak. 


Vilken pissedag på jobb, sinnesmycket folk och stress som fan. Inte en passande dag precis.

Fast rätt skoj, kranen var helt mysko. Hade ingen verksamhet och ändå skulle den vara på, ofta! =/

Men men, Cicci som också var där ute denna dag sprang och skuttade mellan oss och hennes vinförsäljning. Trevligt! Sen sprang jag bort en sväng till henne för vinprovning. Snubben brevid försökte bjuda på något skumt som man skulle ta till dessertvinet men när jag frågade var det var och han sa :Bla bla blaaa och mögelost!

Behåll den sa jag och gav tillbaka saken. Vad tror han liksom!? Ha!

Sen ringde Henkan mitt i allt så Cicci fick snacka med honom.
Sen passade jag på att ringa upp under min paus.
Henkan, du är bra, du gör mig glaaaa! Han sa massa bra saker OCH skällde lite men sen bra saker igen. 
I L U plutt! *happy*

Sen kom den från ingenstans, huvudvärken! Som en blixt från ovan. Ögonen vägrade se och allting bara bombaderades av dunk.  Nä, detta ledde till att jag gav upp. Sket totalt i allt och ville bara hem. Upp med kassan och fuck resten. Heeejdååå!

Sofie körde oss hem och då bara slängde jag av väskan in snabbt i duschen sen gick jag och lade mig och väntade på att huvudvärken skulle försvinna. Det gjorde den =)


 

Onsdag idag, vad händer då?

Väntar på Cicciluring ska vakna nu och sen blir det nog ett träningspass och en tur på marknaden. SEN är det tydligen kalas i kväll. Hade jag glömt helt. Hjärnkontoret har stäng totalt nu tills vidare!

Nä, nu ska jag ringa och väcka farbror Cicci! På återseende!  


Valborg och brevbärare!

Joooodå! Valborg är nu över och som grädden på moset så blev det kanske inte alls som planerat.
Det finns kanske gränser för hur mycket man orkar. =/ You tell me, men man är inte 14 längre... denna åldersnojja asså! Tokigheter! *hmph*

Blev den lugnaste valborg på länge. Skulle egentligen grilla hos Micke och förfesta där lite men då vädret inte riktigt var som vi ville på förmiddagen så ändrade vi planerna till att bara sitta och förfesta.
Mycket blev ändrat denna kväll...

Men men, dom tre C:na möts upp hemma hos mig på ett glas vin och sedan gemensam färd till Högaholm. Efter lite chansande så hoppade vi på en buss som faktiskt visade sig vara rätt, HUR OFTA händer liksom det!? Skepp o´hoj!
Sen kom vi fram och på uteplatsen sitter mamsen Rita med väninna (bor på samma gård) och myser. Kramkalas och vi slår oss ner för vilda diskussioner om semestrar och dylikt. Glömmer helt bort att hälsa på Micke som kommer ut och hojtar till haha.
Så där sitter vi och förfestar på uteplatsen, alla fem damer och jag har fin ögonskugga! =)
Sen ska Rita och väninna bege sig till casinot och lämnar oss ensamma med löften om att städa upp haha! =P
DÅÅÅÅ kallar vi ut Micke och kommer ihåg att han är där liksom. Snälla gänget.
Där sitter vi och pratar om dittan och dattan tills det faktiskt blir lite kyligt och vi bestämmer oss för att traska in och fortsätta där inne.
In med flaket i kylen och låt kortleken göra sitt.
Haha just det, jag går på toaletten och kommer ut när Micke har ballaste bältet på sig, ett snappsbälte haha! Kärt!
Jo, sen blir det lite vattenfall och flubber och då kommer vi på att vi har missat Svenska Akademin som skulle spela på Tallriken... JÄVLA MÖG!!! Jag som ville... som fan! Faaak!
Till och med brasan missade vi, men DET är inget ovanligt . =P
Men men, vi sitter kvar en stund och tar sedan en taxi till Lilla Torg för en öl som slutade dock i en öl och ett JÄÄÄVLA LIV!
Vi dricker upp, lämnar Carro och sen efter en kort stunds trapphäng så bestämmer jag och Cicci oss för att dra hem. Micke försvann på sitt håll =/
Så vi promenixar glatt genom stan och är väl hyffsat nöjda med hemfärden, trots att klockan var två haha.
Sen blev det onyktra bullar och trams och hopp i sängen.
Skönt att ÄNTLIGEN få sova ut!
Jo, det här med brevbärandet... jag är härmed brevbärare nu på fyllan!
Stod och väntade på hissen när jag kom hem och då jag tyckte den tog på tok för lång tid så hittade jag rekalm i trappen som jag började dela ut till alla i huset! Visst kan man vara trevlig när man vill! ;)

Tisdag... första året på länge som jag vaknar INNAN tåget kommer skrikandes och spelande. Blev ju nästan lite sur när dom aldrig kom haha.
Men eftersom jag pratade med Anders så sa han att nu var dom på väg, dom var nedanför honom då...
Varför jag tvunget skulle kolla vet jag inte men där stod jag i fönstret och muttrade. Gå hem och lägg er i stället för tusan! :P
Sen när tåget mot Folkets Park var förbi så kommer där ett tåg till längs Bergsgatan med massa ungdommar. Vad fan, nu får ni ge er!
Så tisdag var en riktig slappedag! Helt underbart men till slut så uttåkande. Vad fan, aj need action!
Ångrade mig nästan att jag inte följde med och kollade på Mff, men men.
Bilder? Alltid!

    

Mysa uteplats. Dj Cicci. Snappsa lugnt. 3 bänga C. Ibland spiller man... speciellt i vattenfall!

RSS 2.0