Rutiner är faktiskt okey!

Det är faktiskt okey att gå upp innan klockan 9 även om är ledig. Behöver knappt klockan längre (alla 6 larmen då).
Riktigt skönt att komma upp och använda hela dagen till ovettiga saker. Så är man piggare också. Konstigt nog. Beror kanske iofs lite på solen också. Man blir ju bara så happy! Men men. Får se hur länge detta håller.

Håll bara flabben så löser det sig till slut!

Helgen var underbar! Fest i fredags som slutade med hemgång trots alla försök till övertalning om utgång. ANEJ sa hon och åkte snällt hem med sin karl. Eller hem till sig i alla fall.
Kvällen för töserna verkade sluta rätt kul. (om man får skratta nu efterhand). Började med en vurpa (som man inte kunde missa) och slutade med ja GUD vette vad. *fniss*

Lite tråkigt att man segade så pass länge på lördagen (vinhuvudvärk ni veeeet) men sen på eftermiddagen blev det italiensk glass på Bo01 i solnedgången och sedan svensk filmvisning på bortaplan. Somnade gott när jag blivit lämnad hemma. Som ett barn! *mmm*

Söndagen blev en rätt mixed dag på jobb, i alla fall känslomässigt. Bättre men ÄNDÅ.
12 timmar och jag ville till sist bara slita mitt hår och i värsta fall gömma mig på en toalett. Men med lite hjälp så fick jag avklarat det sista och som tack för hjälpen bjöd jag på "middag" på No1. Minsta man kunde göra. Jevla jevla!!!

Måndagen var också en jobbedag. Fixa IGEN och tack och lov så hade jag glömt min telefon hemma och VÄGRADE hämta den. Jävla mög ringer ju konstant på jobb. Iiiih!
Efter jobb hinner jag hem om och byta strumpor innan Maria kom körandes för avfärd till Arlöv. Carrosen bjöd på jordgubbar och gott sällskap. Årets första bobobaaar. UNDERBART!
Mysig tösakväll.
Avslutades på Stippes med VÄRLENS märkligaste typer.
Lipsyl-Lisa som fastnat i någonkonstig trans och vägrade sluta måla läpparna. Sen skulle hon tydligen åka taxi (vilket jag inte tror hon förstod)
"var ska du då?" "HEM!" Haha.
Dj-smygdrickar-David som spelade musik på jukeboxen och groggade i smyg med hemligt innehåll från innerfickan.
Hemliga-Helge som slickade chokladpapper och smällde påsar i sin ensamhet. Hade även lite beslutsamhestångest över var han skulle ha sin påse. Hur många gånger han än tittade i den så verkade den INTE vara magisk.
Ne, tack för oss sa vi och fnissade hemåt miss i nasen.

Tisdag.
Blev en solig fika med min gamla barndomsbästis. Hamnade på ett svindyrt ställe där vi satt tills solen försvann och då förflyttade även vi oss ner till trapporna vi kanalen. Pratade av oss om en jävla massa. Även efter alla dessa år så är vi så tighta. Så jevla mycket gemensamt. Inställningar, känslor, tankar och framtidsplaner. Helt lovley!
Så var denna dagen slut.

Idag.
Skulle egentligen till Lund men mina nerver är inte jättestabila inför sjukhus. Trots operationen var lyckad så har jag så jekla svårt för sånt. Får ta mig i kragen när det gäller den biten. *ryser*
Nu inväntar jag mor som jag lovat att jag ska "valla" på IKEA. Eller i alla fall köra och bära åt.
Hinner kanske också träffa min surfis lite senare. Jaaaaa!

Nu bär det av! Tjoo hooo!

Vad kan man mer göra när man väl är ledig? Prata i telefon med sina kollegor? Jo men visst!

Peace out hejja kuliga stippestyper-town

Ooooh, så mysig. Senaste favoriten eller nåt? =P
POWER!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja vi hade en rolig månda men det är alltid kul med mina töser :)

2009-04-23 @ 13:54:13
URL: http://amtt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0