Kalla mig Yam Yam!

Heltossigt! Carro sa att hon hittat en figur som var som jag. Ja ja, tänkte jag men sen fick jag se honom/henne. Mig på pricken hahaha, speciellt med knapparna!
Alla som känner mig vet att jag måste pilla och trycka på ALLA knappar. Det kan vara i bilar, på maskiner, cdspelare och datorer. Alla knappar ÖVERALLT! En gång smällde jag en gubbe på handen på bussen för han försökte plinga (visserligen trodde jag att det var Carro jag smällde till men det var det inte) =/
Men men, kalla mig Yam Yam! =) Det enda tråkiga är att jag är gul =( Gult är fult! Faaak!

( " Yam Yam är alltid glad och ibland lite väl livlig. Hon bara studsar och studsar, och då kan det lätt hända en olycka. Yam Yam kommer alltid med en bra/heltokig idé när det behövs! " )

http://www.boblins.com/se/Videos/YamYam_Video2_QT.html
http://www.boblins.com/se/Videos/YamYam_Video3_QT.html

Två klockrena klipp på Yam Yam dvs mig =P Både knapparna och skrattet/flinet. Så ball! (quicktime)

Hemsidan:
http://www.boblins.com/se/mainchar-intro.php

Vi ska stanna uppe hela fredag natt för att se dom på lördagsmorgon! Hell yeah!

Jaha, and theeen?

Måndags.
Var i Göteborg och såg matchen. Det var kallt, det ösregnade och lite kaos och våld.
Dagens minus - Jag uppskattar inte när folk med DÅLIG andedräkt slickar mig i ansiktet, jag tycker inte ens om när folk med bra andedräkt gör det! Inte ens om det är lite kinkymoment. UCH! Big nono!

Hände för spännande i tisdags? Mjo!
Jag skickade brevet! Fick ett brev (ja brev) av någon viss i februari... har varken orkat eller haft lust till at svara men i tisdags så gjorde jag faktiskt det. Kände absolut inget när jag skrev, lite värre när jag stod vid brevlådan och skulle posta. Är det värt det!? Kommer gammalt dras upp? Kommer jag åka på en fler nitar? Absolut, för sån är jag! Men denna gång tänker jag IKKE ge efter. Så det så! Sen får vi se hur detta äventyret slutar. Är ju ett tag till tills vi kan ses igen så allt kan hända! ;)

På jobb. Haha, kommer in och ser att sakerna står huller om buller. VAD FAN liksom!?
Sen ser jag vår gubbe (egenbyggd av Henkan sista han var där) Frankey. Han har en skylt. Vad glaaaaad jag blev och då föll bitarna på plats. Henke och Göran (antar jag) hade varit där och sotat och spelat oss ett lite spratt. Så tokigt då! Haha!
Kvällen rullade på och jag gjorde tydligen en "äldre herres" dag.
Han kommer fram till mig sur som en jag vet inte vad och säger buttert "en stor stark"
Trevlig kan man väl vara liksom!? Så jag säger till han något i stil med "aaah, det vette fan, har du legitimation?" DÅ spricker hans nylle upp och han blir skitglad, och jag fick verkligen se att han hade legimitation. Han var nog "öl-myndig" lång innan mina föräldrar ens var påtänkta. Men glad blev han haha. Yeah!
Sen var allt som vanligt, lite mycket att göra bara men då går tiden =)

 Lappen jag hittade =) *skutta hopp*
Så lite kan göra så mycket! =P

Onsdag.
Hade planerat in en hel-tjej-dag med Cicci. Snacka ut lite, färga alla möjliga kroppshår, käka tacos och umgås.
Har väl varit lite off sen midsommar? Väldigt lång period sen dess. Knäppt.
Men vi fick väl ut en del och sen klippte hon mig och hjälpte mig att färga. Brunett nu!? Neeee, men lite mörkare i alla fall. Denna gången blir jag ju ALDRIG av med det röda. Typiskt!
Sen gav vi oss på att färga ögonfransarna också. Vilket jävla projekt och SHIT säger jag bara. Helt plötsligt börjar ögonen rinna som faaaan. Vilken grejj! Svida? JADÅÅÅÅÅ!
Sen blev det lite maod och inte långt därefter kilade jag hem.
På vägen hem hittade jag Louise i en jordgubbe så jag stod och snackade en stund med henne innan jag fortsatte hem för att skrubba pannan som var bruuuuun!

Torsdag.
Skulle egentligen träna på förmiddagen och rulla med Anders på eftermiddagen men det blev inge av det. Jävla pisseväder. Hur kan det ens regna så mycket!?
Neee, så jag sprang runt hemma och städade som aldrig förr. Sen gick jag och hämtade ut mitt paket på posten, snopen blev jag för jag hade ju inte beställt något haha. Sen blev allt glatt! Skutt och hopp. Avklarat. Såååå skönt!
Hemma igen och väntade bara att få gå och lägga mig. Sova bort den tråkiga dagen. Bläää!
Vaknade dock mitt i natten och kollade en film, Ice Age. Yeah. sen slocknade jag igen.

Idag, fredag.
Vad händer!? Ja, inte dricka i alla fall =P
Ska jobba nu vid 1 och sen åker vi direkt hem till Carro för en natts flummande hos henne. Spel och flum, DET är vi bra på! Sen får vi se om vi okar ända tills det är dags för Boblins i morgon bitti. =)

Sen tror jag att Dennis ville ha hjälp att flytta, eller jag skulle få vakta släpet sa han. Får se hur man mår då helt enkelt =P Helgen är låååång.

Nu ska jag ringa och se om Carro är vaken.
Peace out Sniiigeltown!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0