Fullspäckad helg!

Måste inleda med följande:
Låg och vilade och småzappade runt. Det finns ett program på TV1 som heter "Klass  9A" som handlar om Johannesskolan. Hur det ligger bland landets sämsta skolor eller något i den stilen. Haha JAG gick i 9A på Johannes när jag gick där. Gick där årskurs 3,4,5, 7-9 (6an fick jag gå på en annan skola på grund av ett bråk, men sen skickade dom dit mig igen hahah. Det jag ville komma fram till... ÄR DET KONSTIGT att man är så korkad när man gått på en så pass oengagerad skola!?

Men men, ska snart sätta fart och bege mig. Ska jobba på Glasklart i kväll/natt. Någon fest för TV4 tyckte jag dom sa. Leta kändisar? =)
Eftersom jag slutar 4 så ska jag CYKLA!!! Hur fasiken kommer detta sluta? Vi får se.

Sen får jag bara sova till max 11 för sen ska vi hämta syster. Jag ska köra rally med pappsen nya bil! =) Eller försöka i alla fall. Han sa till mig för länge sen när vi var ute och körde "jag tror nog fan att det skulle vara du till lyckad med att få fortkörningböter utan att ens ha körkort". Vaddå liksom!?

Sen ska vi ut i huset och mysa och fira Nellie med lite mat och myskväll. In och gratta Herta som lyckats fylla 90. Imponerande!!! Men när hon var ung och hade varit på dans så blev hon stoppad av polisen när hon vinglade hem. =) Vi lever alla på våra minnen!

Söndag mogon SKA jag se Let´s Dance, reprisen eftersom jag missar det idag. Jevla skit!!!
Sen ska vi bege oss in till Malmö för att se Cats. Har faktiskt sett den en gång i skolan när vi blev bjudna till Danmark för att se den på Kungliga Teater, DET var skitcoolt!!! Men kul att se den på Svenska också. "miiiidniiiight" *sjunger*

Efter teater och avslut så ska jag och Cicci ta oss hem till Ola och fira honom lite. 26 år? Tror jag eller!? Jag skulle köpa med gifflar som han ska bjuda på haha.
Sen får det bli till att rusa hem och stryka skjortan, leta fram slipsafan och fixa skåpet eftersom snickaren kommer på måndag.

Måndag är dagen D? Vi får la se, men ska i alla fall jobba på Amiralen då.

För att bjuda på något gott under helgen så tänkte jag slänga in ett klipp från 2004-2005 under min misslyckade period som "slingad blondin" eller något. Det första jag skek när jag fönat håret var: "men vad fan jag ser ju ut som en moffats". Lite lipande? Japp!
Inga mer slingor till mig. Lärde jag mig inte när jag testade att blondera/avfärga mig!? Neeee!

  
Ni ser, lika som bär, kunde varit tvillingar och inte bättre blev det när man satte upp det. Såg ut som en skunk. =( Detta var ingen rolig hårperiod fast nu skrattar vi bara. =)

Som sagt 2004-2005 jag och Petra är på väg hem från en shoppingtur i Danmark (den gamla goda tiden) och lycktas sätta oss i tysta cupén där vi nyss blivit utskällda. I TYSTA CUPÈN HÅLLER MAN FLABBEN!
Jag är ju inte riktigt med på att Petra filmar först... typiskt!



HAPPY WEEKEND!
Peace out happy wekeend town?

SITTA FILM NU!

Igår var en trevlig kväll. Började dock med lite buttert & bittert rännande i stan.
Jag och Cicci är inte speciellt folkglada när vi är ute... men vi jobbar på det.

Sen blev det planer på en CCC kväll eftersom Carro fått komma hem från sjukhuset och kanske inte var alls på sitt bästa humör. =(
Lite is shit, SÅ SLUTA ENGAGERA ER I DET!!!! *sucka*

Men bitter och butter ilade runt så blev det smått hit och dit och present till syster. Sen rännde vi ner en snabb tur till marknaden där vi mest blev irriterade och kinkiga. Shit vad sne jag blev där. Folk är fan inte kloka, speciellt "sånna".

Sen hem om snabbt till mig för lite hämta och lämna saker.
Hade lyckats få Sophie att köra oss till Trelleborg i det väldigt blåsiga vädret. Drog med mig Carro upp för att underlätta i framtiden. Sluta klydda!
Sen åkte vi hem i rallyfart... så gott det gick.Raja ville pussas. Uuuh!
Avsläppta på Burlöv Center för att sitta där och käka middag och sen stack vi alla på vars ett håll. Carro for in på Coop, jag fick fixa thai som inte blev tahi och Cicci hängde borta på McDonalds. Så nöjda var vi med vår middag hahaha.

Sen blåste vi upp till Carro för att ge henne våra små paketer som vi köpt för att pigga upp henne.
2 små söta älvor (Carro samlar på sånna) och hon verkade bli lite gladare.
Gissa om jag och Cicci blev en snabbis oense om vad vi skulle köpa haha.
 

Sen spelade vi, åt gott som idag slutade i "flottplopp" bara smack ut från ingenstans. Och grosse vitlök. =O
Spelade lite galna kaniner, såg top model och sen såg vi "Sweeney Todd".
Underbara Depp i en musikal, jag blev imponerad! Men denna man kan som ingen annan!
Jag blev lovad splatter men väntade och väntade, dom sjöng ju bara, men SEN kom det. Yeej!
Fast när dom stod på huvet rös jag till varje gång, FAST DOM VAR DÖDA! Uhhh!


Carro var nog trött för hon fetdäckade. Snabbspolade slutet och for sedan hem. Tack för idag.


Fast det är aldrig riktigt slut när man tror. =)

Kvällstokigheter:
*Carro galer på ballkongen: City, vi ska sitta på film nu! (Cicci, titta)
*Jag och Carro kör egentolkade uppsättningar av "Svansjön" och "Nötknäpparen" medans Cicci pratade i telefon. Hon gick ut i köket och satte sig. =/
*När jag la ner något och stängde ämnet så öppnade Carro det igen.


3 timmars sömn och ingen glad mig i morse när jag var på äventyr. Sen hem om och sen iväg och träna med en liten fikapaus.

Helgen ser ut att bli fullspäckad, UNDERBART! Lite av varje.
Men nu ska jag outa.

Peace out, oute town!


Livsfarligt!

Min dag började med en utskällning idag. Rätt ovanligt med tanke på att det är jag som brukar skälla på morgnarna. Förvirrande!
Tydligen är det VÄLDIGT farligt att dagdrömma när man är i vissa situationer.
Men vad fan, ibland har man mycket att tänka på.
Och när något börjar gå fel så måste givetvis ALLT annat fortsätta i samma stuk. MOGET!

Stack och kinkade på löpbandet en timme. Knasig gubbe som stönade och hade sig, men han kämpade på han också. Ploppade i min mp3a med galopperande rytmer och tänkte på annat.

Nu ska jag glo på Taxi och njuta av att kunna vara det man blir. Helt jevla soft!

Haha, kalas på söndag! Fira Ola och JAG köper med gifflar (som han bjuder på). Klockrent!
Grattis till Ola idag!

Peace out dagdrömma eller inte town.
 
 image783

Danskväll & pussafton?

Jajamensan, då var man jevlar i det människa igen.
Söndagar är sällan roliga och lär man sig? Neee ne, sånt är för nybörjare, eller nåt! =P

Vad hände nu i helgen då?! Nån som minns!? *ekooo*
Haha, nu var jag rolig! *anse*
Haha jag har precis sovit middag nu så jag är helt uberpigg och fjantig. Lilla mormor själv här.

Fredagen spenderade jag i Arlöv med Carro. "Pusta champagneglasen för jag är glad!" skrev jag och packade lite skumpa. Ibland är är saker bra och jag ville fira min framgång. =)
Började dock kvällen med att prova en jäkla massa kläder som Carro inte skulle ha längre. 2 nya påsar till mig!
 
Kläder? KLÄDER!!! =)

Sen kilade vi ner en tur till Burlöv Center och sen gjorde vi middag. Min kylling vs Carros veggiecurry-något.
Middag och film. En heltokig komedi med ett par ungdomar i Europa. "HAPPI JUISE"
 
Sen var det dags för Let´s Dance. Jaaa, jag har stenkoll på Danny!
I reklamen fick jag lust att testa lite dans själv så jag dog upp Carro på en vals. Gick inge vidare... hon skulle böja mig bakåt och i denna sportiga move så knakade min rygg i tre omgångar, så vi fick ge upp. Man måste väl värma upp först antar jag. =( *skylla på*
Inför utröstningen var det "hjälp" som vi tittade på, skrattade så vi grät en stund. Helskoj!
Efter att vinet tog slut gjorde Carro oss varsin hemmagjord "blandning" med lite av var... sen blev allt jätteskoj och jag blev JÄTTESUGEN på glass! Ville ha vaniljglass... mmm men fick nöjja mig med en trasig pinne som legat i hennes frys sen inflyttning eller nåt haha.
 Glass ÄR gott! Bara feta in det i flabben liksom.

En runda party efter utröstningen och sen somnade Carro... (däckade) så jag begav mig hem och däckade jag också. Galet svårt att hålla ögonen uppe. =/ Natten hatt!

Lördagen blev ju inte alls som den var tänkt.
Nu när jag kollar på fotona ser jag att det var en kväll i pussens tecken för jäklar vad folk pussades. Jag osse tydligen hahaha!
Eftersom det inte blev som det var tänkt så slutade med att jag och Micke satt hemma hos honom och spelade playstation, först något fattigt fotbolls-spel där det enda jag kunde var att passa. Sen lite fighting och sen Need for Speed. Me likie!
  
Spel & ÖL! Puss på Molly. Puss/näsgnugg på maj! =)

Sen blev vi körda av något fruntimmer till Lorensborg där vårt bord väntade. Öööööl!
Sen fylldes det på med mer och mer folk. Jag flängde nog runt med Angelica en hel del. Och hon den jevlen, hon lurade på mig att jag skulle doa till henne när hon sjöng men helt plötsligt står jag där med en mick i handen och skrålar för fulla muggar. Hemska upplevelse och jag får be om ursäkt till folket. Har för mig att Micke filmade... UCHA!
Sen skulle jag ABSOLUT INTE vidare. Lite öl senare och en överäcklig shot frågar jag Petra om hon kan köra mig till Slagt. JAG ÅKTE SJÄLV till Slagt. Jo jo!
Hookade up med ett väldans trevligt latcho-gäng på 3 karlar och 2 fruntimmer. Hade en riktigt trevlig kväll även om man kanske inte presenterade sig från sin bästa sida och med på tok för mycket yrhet i hatten.
Lånade ut mitt örhänge till en av killarna också. Bling on dude!
Sen när vi skulle kila hem så vandrar vi ner till Stortorget, folket skulle in och käka och jag blev så jättesugen på en sån liten hamburgare, inge annat! Fy fy fyyy!
Ställer oss i kö och med 2-3 personer framför och DÅ, DÅÅÅ tröttnar jag och tycker det är ju skitjobbigt med denna kö så jag vänder på klacken, utan att säga hejdå =( och kilar ner till Gustav för att ställa mig i deras MEGAKÖ på Burger King. Så jevla korkad man är. Sen lullade jag hem sjungandes som en jekla alkis eller nåt. Men kul hade jag, me myself and I! Alltid bra saker! Carro kan!

Övrigt:
Visst är det SKITJOBBIGT när folk kommer fram och kramar om dig och ställer massivt med frågor när du fundersamt kilar därifrån undrar vem FAN typen var!?
Så kan det gå när inte minnet är på.
BTW Slagt suger fortfarande fetballe!

Peace out weekend-town!
Tänkte köra lite dramatik här nedan som avslutning på dagens blogg.
Skratta inte ner er! =P


GRATTIS!

Grattis till lillasyster som fyller tonåring idag!

Puss på dig busunge!
image772


Skärpning!

Näää näää? Jo visst!
*suuuuuck* Ja, suck då!
Ibland blir saker INTE som man planerat... speciellt igår. Jevlar i det då!?
Moooo!
Men omdömmet: "Flummig på ett bra sätt"
Man tackar! =)

Cicci är döende poet
Jag är en ilsken lampsmällare! =/ Fattar ni!? Inte jag heller.

Ne, "Hajen 4" nu. 
Mohaha, så B!

image770

Den boken MÅSTE jag ha!!! Min bibel? Och vilken pingla på framsidan. =)
image771

i väntan...

Här, i väntan på festligheterna så sitter jag och har redan blivit helfestlig!
Kan det bli bättre!?

Väntar på Mickeman som kommer och hämtar mig när som helst och sen bär det av till favorit-mammsen. (Mickes mamma) där det blir umgänge och spel? Sen verkar det vara Lorensborg som står på schemat ikväll.
Vad som händer efter detta vet man ALDRIG, återstår att se!

Skrämmande tanke:
Eftersom jag varken har Cicci eller Carro med mig i afton, hur kommer det att sluta!? =)
Får väl uppföra mig dåååå! *suuuuck* =P

Skååååål!
image769 
Yeah! Håll i hattafan för nu kommer jag!


Let´s dance!

Öf körs!
Tillbehör? YES!

Det är ju fredag!

Lite läxa sen får det vara bra.
Hunden åt up den? Orka!

Kompitörer. La laaa laaaaa!


Lill-lördag!(en)

Igår var det ju lill-lördag, och jag firade!!!
Nattligt samtal som jag fortfarande skrattar åt. "Butiken är stängd men det är bara att gå bakvägen" Sen funderar jag fortfarande vad han menade med snörena. =/ Skoj skoj.
Gösta och Mörten, VILKA MÄN!

Mindre skoj idag. Mammsen försökte övertala mig till att åka ner till akuten i morse. I HELSIKE heller! Vad är lite smärta liksom? Gnällfior! Så länge man i alla fall kan andas LITE så! ;)

Potatismos är gott!

Ja ja JAAA, jag ska!       Hejdå!

Rangsa dingdans!

Piska på ryggen, inre kaos och en dubbelbokad vardag...
Det är jag fungerar som bäst. Då hinner jag inte krångla till det för mig själv och som alltid: ÖVERANAYSERA! Baaah! Blir så dryyyygt i längden.

Trång i näsan? Ja!
Använder man inte hål så växer dom igen lite. Boooojaaah! Smack! =)

Förra veckan var looolig. Torsdagen gick till att supe-spela bort hemma hos Jocke. Eller hans föräldrar som dock inte var hemma. =P Mina gamla hoods ute på Rosengård... i samma hus bodde jag och Niklas tillsammans i 1 år tror jag, om inte längre. På den tiden när Cicci fick komma med mjölk till oss.
Nostalgi!
Vi spelade, supade, rangsade dingdans i duschen, sorterade bilar, sjöng julsånger och slabbade öl i sängen! Resten fick jag avtorkat i baken. =/
Jag som blev helfjompad ville inte höra talas om övernattning utan jag skulle him! Så jag och Cicci raglade hemåt med sista turen. Snurrigt värre.
  
Ta en sorterad bil och kamma dig?

Fredag.
Top Model final!!! Jag och Carro på plats i Arlöv för att snacka skit om modellerna och själva fundera på att fläka ut våra magar... Repris så klart så hon som vann, vann igen! Go Eva!
Lite öl, Mariokart (som alltid) och sen väntade vi in Jocke (carros gubbe, inte gårdagens) så körde vi till stan och köpte La Empanada!!! Me likie!
Sen var det Let´s Dance kväll. Inget speciellt JÄTTESPÄNNANDE men jag måste se Danny och Jocke ville se Tony. =) Båda fick vara kvar, ännu en vecka du brudfanskapet ska klänga runt på mitt lamm. FY SIG!
Sen kom Sophie och "geten" Raja. Raja ville pussas, ikke sa nikke!
Så spelade vi lite sällskapsspel och när klockan var lagom natt körde Sophie mig in eftersom hon ändå skulle hämta sin gubbe. Perffa!
  
Raja tycker om Carros goda chips & kel med Sophie.

Lördag. MORGON!
Fick äran och jobba med Zoran på Jägersro. Direktspelet. Lagom lite och göra och tiden sniglade. Men det var kul att träffa gamla chefen igen. =) Första gången på "nya jägersro". Blev omkramad av min gamle stammis, ett ANTAL gånger, han var sååå glad att jag var tillbaka! =) Kul!
Sen när jag ÄNTLIGEN fick kila så stack jag ner för att måla lite ansikte, lukta lite gott och byta kläder. Sen var det direkt hem till Ciccis mamms. Kalas med släkten. Möhe trevligt och massa god mat.
Sen blev det lite spel. Jevla Sverigespel!!!
När kalaset var slut stannade jag och Cicci en stund för lite tjötande med mor och sen begav vi oss hem till Cicci med lite rester (i flytande form). Där hattifnattade vi oss och spelade 5 lika eller vad man ska kalla det. Helt okej synkade men ibland tänker man olika!
Sen kilade jag hem i stormen. (vilket som JAG ansåg att det var) Hamnade mitt i Afrika. Småtokigt!

Söndagen var en dålig dag. Minns bara att folk kan ta sig där solen inte skiner. Vem är dom och tro att allt ska vara när det passar dom, som om ingenting har hänt!? En person? Två personer? Nej men ett par till! Söndagen då alla försökte leka som ingenting har hänt? Sug balle!

Måndag gick till träning och stanvandring. Mindre äventyr så att säga.
Jobbade på kvälla på Tröls. Mycket najs ställe. Me like!!! Har för mig att jag varit där och kollat fotboll någon gång förr...

Tisdag. Jobba på Jägers. I gamla kiosken. Vilka minnen! Fick dock jobba med två nya snubbar. Lammet Niklas och tuffe Svenne. Latcho! Hela kvällen var rikitgt skoj, även om det var korv för hela slanten. Massa stammisar som bara kom och snackade. Skönt att vara saknad och få höra att det var "bättre förr" =) 

Idag... tokigt nog. Lär mig ALDRIG. Ska det var samma visa varje gång!? Jag tror!
Ne fröken, så kan du inte hålla på!  
Hitta nu på nå skoj och fira!

Tre klipp från torsdagens tokigheter.
Givetvis är det jag med den gnälliga rösten och håret på sniskan! ;)

1. Cicci ska förklara hur tumm-mästaren fungerar. Dock får hon inte säga "du" eller "jag" och MÅSTE avsluta varje mening med "enligt ryktena". Så lite fusk är det faktiskt!


2. Jag förlorade och ska stå i duschen och dricka öl ur en ljuskopp medans Cicci och Jocke ska "rangsa dingdans"
 


3. Jag förlorade IGEN och ska dricka ur Jockes händer, i sängen medans han ska sjunga "jingle bells" Ja, ni ser ju hur bra det gick... eller hör! =P


Haha, fjantigt värre, men KUL!
Jag bjuder! ;)

May You Rest In Peace! <3

Alla hjärtans dag...
Inget speciellt och egentligen bara löjligt.
Kanske var det kul när man var yngre?
Träffade man någon var det en höjdare och var man singel så var det en pisse-dag med singelpakter!?

Idag betyder det att det är årsdag.
För exakt 5 år sen lämnade du oss i sorg och saknad.

Märker att denna dag påverkar bara inte mig utan även mina nära och kära. En del tassar omkring och vet inte riktigt hur dom ska vara. Det GÖR inget. =)
En del vet inget och resten som vet och behandlar mig som precis så som jag behöver ha det.
All my love to you!

Må du vila i frid älskade bror.
image763

"Do not stand at my grave and weep,
I am not there, I do not sleep
I am a thousands winds that blow,
I am the diamond glint on snow
I am the sunlight on ripened grain,
I am the gentle autumn rain
When you waken in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight,
I am the soft stars that shine at night
Do not stand at my grave and cry,
I am not there, I did not die"

image760
image762
Klychigt värre? Kanske...


Naken, BRA dag!

Ucha pi.
Känner mig så naaaaken. Får inte på min ena tummring än. (jevla tumme) och efter ca 10 år med samma ringar VARJE DAG så känner man sig lite naken utan. Inte riktigt hel, tappat något.
Kan ju absolut inte bara gå med en heller. Uuuuh!

Något annat som också känns naket är att jag glömt min kamera hemma hos Carro. Skitjobbigt ju! Har aldrig glömt den innan. Känns riktigt hemskt. Mitt lilla gullefjun. Ska väl iofs försöka införskaffa en lite nyare. En sån reeedig! =) Men än så länge får han duga. Saaaknaaa!

Bra dag idag! =)
Tazy skutta hopp!
Allt bara KLICK!

Mindre lyckat äventyr i morse. Klockrent! PRATA INTE MED MIG NÄR JAG NYSS VAKNAT!

Mixade och matchade och dagen till ära blidde det grönt. Mycket grönt i min vardag nu. ;)
Träffade Louise som planerat och sen körde vi till Västra Hamnen. Information.
Nytt jobb? Verkar ju så! Halleluujaah!
4 gamla arbetskamrater som träffades igen. Nostalgi!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

Efter la grand tour var det hemfärd.
Fläng i stan med Cicci.
Köpte nya gardiner, eller vepor. Fick bara ett superinfall i väntan på att vi skulle träffas.
Trött på dom jag har nu. Sen blev det lite småplanering på andra inköp men saken är att jag har inte plats till mer saker nu. Måste ha en lägenhet som jag kan fylla. =P Fan vad segt det går med sökandet. Ny lägenhet på G dock. Yeah!

Massa snurr i stan och komplicerat försök till att räkna ut procenten av något så fick vi allt avklarat. Present till lördag. Gutt!

Efter snurret tog jag mig en extra tur för lite andra inköp. Bra att haaa!
Sen kilade jag hem för lite maod och avflappning. Råkade dock däcka i pausen. Hoppla!

Vad faaan. Vill ut och shaka! Utan karate, vi har försökt lova oss. Men man är ju som man är! =)
Shake That Ass Bitch! (fast till tha man så klart)
Ännu en klassiker som CCC visat upp sina färdigheter till ;) Alles funkar till Eminem!!!



Drop it like it´s hot!? = Släng vad du än har i handen som om den vore varm. Aaaao!


Peace out happy-day-town!

Disco, G C-minne, bebis & kaffe!

Jaaa. Vaknade och var bara helt uberhappy. (inte ofta detta händer)
Körde en disco-morgon med gamla godingar. Lite Karlsson på taket dans. Bra saker!

Träna? Nope... blidde inte så i heller. Trötta människor.
Så det blev fika med Carro och Sophie. Vilken maoe! En månad kvar till hennes bebbe ska ploppa ut. "Den". Icha! Tycker nästan synd om henne. Blev helt nervös för hennes skull. Stackare.

Så mycket kaffe idag, helt galet! Jag dricker mycket kaffe!!! Men idag var extreeemt! Wiiiie!

Sen kom vi in på gamla minnen. För EXAKT ett år sen satt jag och Carro på Gran Canaria och fixade årets karatefylla. Eftersom den var utomlands så gälls den dock ikke. =)
Det var exakt ett år sen jag började bli kallad för "inte första kvällen". Detta blev något som spred sig på jobb och framförallt bland Ronnys kamrater (arbetskamrater på posten) som han berättat det för också. Han mobbades konstant för detta. Inte första kvällen, om det inte är Jonas! =)
Situation:
Vi blev "uppraggade" redan första kvällen av tre killar från Hörby eller vad dom var ifrån. Dom fastnade för oss på planet redan. Haha. Första kvällen ute stöter vi på dom och gemensamt drar vi till Playa del Inglés.  
Benny "das ragger" försöker få till det eller nåt.
Benny: Kyss mig!
Jag: Näääääee!
Benny: Jo, kyss mig.
Jag: Så kan man inte säga och dessutom... eh,.. hm... dessutom har vi lovat att vi inte kysser någon första kvällen!
Haha, han fick visserligen inget dom andra kvällarna heller, men man måste försöka tydligen.
Inte ens på vår karatefylla-fredag då han köpte en ros till mig fick han något. Jag tackade fint och vek ihopa blomman och stoppade ner den i väskan. (som jag sen slängde ilsket på någon)
Detta fick vi höra kvällen därpå... vi fick också höra vad vi mer pysslat med. =/
*Carro skulle sälja sig till en spansk "pimp" för 1000 euro och det var bara till att dra kortet i "springan". (vem säger ens så!?)
*Jag skulle vissa mina nya dansmove och står på näsan (som alltid men ändå) och  när en vakt försökte hjälpa mig upp och jag hade skrikit att jag skulle nita honom om  han rörde mig en gång till och dessutom vevat för fulla muggar. (hm, sa JAG verkligen det?)
*Carros väska blev snodd och eftersom nyckeln låg där i hade jag fått utbrott på henne. Jag skulle klättra in via bakgården (till någon annans tomt tydligen) och komma in det hållet fast där var ju låst ändå. Slutade med att vi ryckte upp dörren med våld. Lätt som en plätt! Så hade vi det tills vi vågade berätta att vi tappat vår nyckel.
*Carros vita pumps hade av någon andledning legat: Sko 1. Hos grannen från Borås. Sko 2. Mitt i rabatten.
*Som värsta ovänner hade Carro gått upp och däckat och jag satt med armarna i kors på nedanvåningen och tjurade.

Blött!

Ne, det var då en kväll att minnas, även om ingen av oss minns så mycket. =/
Vad hände mer där...
*Vi blev ovänner en kväll så Carro stack hem med alla pengar. Då tog jag nyckeln och hängde kvar med boysen. Gentlemannen fixade!
* Ca 70 % öl? Lite däckande i solen och sen mer öl. På kvällstimmarna kom den fina groggen fram! Öl-spelet på grogg och shots. ILLA!
*Winerinvalido ramlade ner för ALLA trapporna som gav hela ön något att minnas.
*Kamelridning i öknen. Vår kamel hette Lola.
*Hotellförflyttning. Golflyx!
* Shopping, shopping SHOPPING! (till ära fick min trämask heta Benny) Jag samlar ju på sånna.
*Easy easy! Kan you close the ruta? I´m fresing!
*Hola, hola, COCA COLA!
* Carro fick sig ett par jävlar för att hon snarkat. En gång sparkade jag henne ur sängen och en gång sparkade jag till henne så att ryggen knäcktes till på henne. "Vad fan äre om, sluta!" Jag kontrar med "håll flabben då!" 
Hon kunde gott låta mig somna först i så fall! Måste ha tyst!
 Haha, japp. "Kolla boken, maräääng"
Hm, trött i ögonen? Jag tror... la laa laaa.
  Snea Benny med vänner. =)
Från vänster: Kenta (gåva av far från festivalen) Lennart (från Polen) Ett Instrument (från Mallorca) Benny (från Gran Canaria) Igor (Från Rhodos) och längst ner med mössa är O.K (från okänt, därav O.K)
Dom hänger lite snett men detta är visserligen bara en tillfällig lösning. =)

Uch ja, jag vill utomlands!!! Sola och shoppa!

Tillbaka till idag...

När Sophie gått så kilade vi ner en runda till Burlöv Center. Apoteket. Carro is the shit!!!
Sen handlade vi på 10 Kr marknaden plus lite maod. Carro bjöd på köttfärsfyllt fransbröd. Jag rök på att hacka lök. =(
Sen körde vi massa MarioKart sen körde vi alla banor IGEN fast baklänges, eller spegelvänt eller vad det blir. Sen stulade Mackan. Blääää... och sen fick det vara nog för idag. Lite avkoppling och en sista Karlsson på taket-sväng om.

Har fått med mig Carro på att  försöka styra upp en "Boogie Theme Night". =)

En gammal goding som bara gör en såååå happy!
Fast jag dansar nog hellre... ;) Sån e jao!
Gissa om jag rockat loss till denna idag! :D Tvingade även Carro på några toner. =)



Peace out disco-town!

Felbedömning, V.H & banta sig lit?

Uuuuh. Så mätt. Mätt och belåten.
Kom nyss hem från Mongolian.
Var inte svårövertalad när Micke ringde och frågade om jag skulle med.
Massa mat och samtalande. Saknar ju min Mickeman!
Ny pakt nu. =) Undrar hur många vi har sammanlagt. =/
Lämnad hemma igen och nu sitter jag och bara suckar. Bläää.

Fredagen på Amiralen var ett helvete. Har jag inte fått jobba förr så har jag allt fått göra det nu. Nästan slutsålt och från vi öppnade tills vi stängde var det fetkö i baren. Jag fick äran att stå i stora baren på en av hörnorna. Trasig kassa och trasig kortläsare. Kan det bli roligare!? Sen ett minne som inte var på topp.
Fick beröm för min påhittade drink som en kille beställde : Gör något gott. =) Hell yeah, sen skulle man minnas den eftersom han ville ha en till haha. GALET!
Musiken var ingen höjdare. Tappade för en gångs skull inte ett enda glas eller flaska. Status!
Uch ja, det var mig en tokig kväll.
Inte nog med detta så fick jag stå ut med en helvetes migrän som inte ville försvinna. Låssades inte om den. Jag vann! Fast jag förlorade nog till sist. SPANN!

Jägers blev som det blev. Kunde inte hjälpas. Dumma mig.

På kvälla var det umgänge i Västra Hamnnen som stod på schemat. En mysig hemmakväll i Sammes nya lägenhet.
Spelade lite "Guitar Hero" eller vad det heter. När det var min tur så fick jag bara fram "man vad fan, var är strängarna!?" Fanns inga haha. Fick i alla fall in mitt namn på toppen av en sång. =)
Hoffman var en söt chinchilla och min fråga var "vad gör dom!?" Men tydligen gör dom inte så mycket.

Kvällen gick snabbt förbi och vi tog bussen in till stan. En polack sa att jag såg ut som Amy Diamond. Är det bra eller dåligt!? Jag tror det sistnämnda. Sen ville nog dom följa med oss, men så blev det ikke. Vi skulle till Retro och hamnade på Metro som redan stängt. Så vi yrade en skvätt innan vi kom fram till vart RETRO låg. Visste vi ju hela tiden egentligen.
Där satt vi kvällen ut och sen stängde även dom.
Cicci skulle promt på efterfest jag jag skulle promt inte! Jag skulle köpa en bulle och gå hem.
I kön stod en tokig tjej framför mig, hon gal om att någon tagit hennes vaniljbulle som var den sista på stället. Hon var så arg och jag fick lyssna på allt eftersom hon pratade med mig. När jag äntligen fick en syl i vädret så sa jag till henne: Be han baka en ny till dig?
Då slutade hon prata med mig. På väg ut träffade jag Kim som stod i kö. Fattade inte mycket av vad hon sa eller ville ha sagt utan jag höll med lite enkelt och sa sen: nu måste jag gå, jag ska hem och käka en bulle. =) Och så gick jag. Kan ju inte stå där och yra. Fattar ju inget ändå.
Sen höll jag lite låda för mig själv tills inte det var roligt längre och där fick det vara nog.



Vaknade idag. Såg ut som en kines tydligen. Men jag kunde verkligen INTE öppna mina ögon och helt tokiga var dom.
Nu är man äntligen människa igen. Ska hinna med ett litet äventyr till idag innan det får vara nog. Hoppas bara dom dyker upp snarast.

Övrigt: Jaaa, så tjock man har blit! Man får nog ta och banta sig lit!

Blir lika glad varje gång Carros mobil ringer. =)
Neeee, så tjock du har blit!

Supertorsdag = Helvetesdygn!

Det sa jag ju för inte så länge sen.
Söka jobb... INTE min grej.
FÅ jobb. Bra saker!

Vilken superdag det har varit!

Först ringde Ab U och väckte mig i morse. Om jag kunde ta ett pass för dagen på något ställe i stan. Hade tyvärr redan bokat annat vilket som dels förväxlades med morgondagen. =/

Strax därpå ringde Zoran (gamla chefen på jägers). Men sin egna signal hoppade jag till av förtjusning. =)
Lite pladder om allt möjligt först.
Sen frågade om jag var intresserad av att hjälpa en av dom andra chefterna ute på ett nytt ställe i Västra Hamnen. Mer än gärna!!! Tyvärr är inte den andra chefen där själv (vilket jag först trodde) utan han hjälper bara till med personal. Helt skoj juh!
Pratade dessutom med Lollo nu i kväll som också ska dit. Säkert Linda också. Faak vad skoj om det blir vi 3 igen!

Sedan efter ha handlat, ränt i stan, solat och tränat så kom jag hem.

Då ringer den andra chefen och frågar om allt var okej vilket jag redan sagt.
Lite allmännt pladder även där. Min frukost-kompis juh! Saknar den tokiga stockholmaren!
(hans son som faktiskt fixade in mig på jägers från början, dåvarande kökschef)

Direkt när vi lagt på ringer Zoran IGEN. Nu började det kännas som gamla tider. "Jaaaaa vad är det nuuuuu" svarade jag.
Z: Jag har fixat jobb till dig.
Jag: Jo jag vet...
Z: Nej men i morgon.
Jag: Jaha?
Z: Du börjar klockan 10.
J: 10!? Men jag har ärrenden innan på morgonen. Får snabba mig.
Z: Men 22 på kvällen. 22-06
Jag: Jaha!? Vardå, på McDonalds eller? *kinkig*
Z: Nee, du ska jobba på Amiralen, Kasso behöver dig i baren. Han har försökt ringa dig.
Jag: Det har han inte alls. Dessutom så VET du ju att jag börjar klockan 9 på lördag.
Z: Ja, men det fixar du! (tror han syftar antingen på dom gånger man kommit direkt från att ha varit ute ELLER dom dubbla pass vi kört där)

Inte mycket att säga till om där inte. =/

Kom EFTERÅT på vad det egentligen är som händer där på kvällen. Något som jag och Cicci snackat om att gå på ändå kanske. "House-fest". Hade nog hellre sprallat dit och donsat/diggat fast levebröd går före.
Förstår dock bara inte hur jag ska klara först mogrgonmöte 08 sedan 22-06 på Amiralen och sen 09-19/20 på Jägers. Speciellt nu när man är helt ur form. DESSUTOM är det lördagsplaner på kvällen. Kommer sluta antingen med en jävlar i det tjoflöjtare eller så kommer jag bara stå och sonma lite här och var. Så som man gjorde första åren i Falsterbo.

"Hed Kandi @ Amiralen 8:e februari

Hedkandi - For the love of house music

Fredagen den 8 Februari kl; 23:00 öppnar vi upp portarna till ett
av världens största klubbkoncept på Amiralen i Malmö.

London, Ibiza, Canada, Hongkong, Franrike & andra
delar av världen har tagit del av vad Hedkandi har att erbjuda..
NU ÄR DET MALMÖS TUR..

FREDAG 8 FEBRUARI
ÅLDER: 20ÅR
ÖPPNAR: 23.00
AMIRALEN, Amiralsgatan 35
Erkända hedkandi djs & producenter i bagaget.
Ljud och ljus utrustning som du tidigare inte skådat."

Kanske inte RIIIIKTIGT vad man brukar lyssna på men det lär ju bli en stort ändå.

Känna igen?

Här börjar det likna något även om det fortfarande är lite för soft. ;)



Nu blire till att fett vända på dygnet.
Möööödaaaa-dyyygn!

Peace out house-town.

Skogstur & jobb

Ja det är frågan, vad tusan gjorde jag uppe 07.45. Man kan ju undra!
Blidde i alla fall en promenad efter äventyr och sen skulle det bli träning men i sista stund blev det ändrade planer. BOKSKOGEN!
Carro ringde och fråga om jag ville följa med och jag ville ju inget hellre än att få följa med.
Blev hämtad vid 13 för att sedan åka ut till skogen.
Blev så till mig att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Carro sa något i stil med "jag vet inte om det känns som man är ute med en unge eller en hund". Haha =)
Blidde ju helt skogstokig och sprang mest fram och tillbaka medans dom andra två lunkade på lite slött efter.
Lite klätter i träd (givetvis) och lite frågesport. Träd med blöt mossa = halt! Men ack så kul!
Lekte lite indian och lekte fridfull. Mysigt värre!
   
Frågesport. Gympajag. Fridfull? Carro på vift.

Naturen:
   

Efter avklarad runda så var det dags att åka hem och jg kinkade för jag hade inte alls fått nog.
Detta slutade i en tur till Bo01, Västra Hamnen för att visa Jocke vattnet och mongohusen.
Givetvis lite lekande och åkande på favoritlekplatsen. =) fast jag föredrar ju ändå att åka där miss i nassen!

  

Najs najs hallon.
Efter alla dessa tokigheter blev det festhumör och folk ville supa till det lite. Hmmm sa jag och var inte sen att hänga på.
Hem om för lite renlighet och ätande och sedan på skutt för en kväll med spel, vattenpipa och skojigheter.
Jag råkade vinna Sverigespelet. JAG!!! Helt fel någonstans!
Fråga: Vad var Karin Kock först med?
Jag: Hon bakade en ny kaka.
Rätt svar: Första kvinna att bli invald till något.
HALLÅE liskom!? Hur ska man veta det. Mat-Tina lagar ju mat!

Lite MarioKart som fetsabbade min arma tumme ännu mer. Varför lär man sig aldrig!?
Vattenfall, Carro hade egenrätt på kungarna.
Pipan, melon blandat med jordgubb! Mmmm.

 

Under denna dag ringde nya bossen på Jägers. Frågade om jag kunde komma in och hjälpa till på lördag.
Givetvis. Vill ju jooooobba! Vill ha tillbaka! *blänga surt*
Ingen aning vad som väntar men eftersom hon sa till mig att ha med plånbok och vinöppnare så antar jag att det är antingen min gamla bar/resturang eller resturangen som väntar.
Hon skulle se om jag kunde hamna på "mitt gamla" ställe.
Faaaak vad jag saknar gamla tiden på Jägers. =(
Om det så var stordagar i korvaluvan så ändå... Får ta en "jägers-blogg" sen och minnas lite.
Sen får vi se vad som väntar på lördag. Hört att "nya stuket" är att alla springer i kock-rockar. Det gör man väl när man jobbar i kök!? Det fick jag ha när dom slängde ut mig i hamnen. Haha, så mupp!
 
Jevla tramserier och inte hjälper det figuren. =P (ja den som är på vift nu men ändå)
Netack. Hejdå hamnen och varsegoda! Tazy hör inte hemma i ett kök!

Vi får se vad som händer i framtiden. Tycker jag halkar runt på ställen nu trots min "brist på utbildning". Vad kan man få för jobb på spela-allan-utbildningen? La ner teatern rätt fett efter skolan. INTE Hollywood nästa. Periodare? Jag tror!
Får se, nytt som eventuellt väntar. Spännande!
Vet ju dock inte vad jag VILL pyssla med, bara jag slipper sitta still och möga. =P

Hm, idag har varit en rätt bra dag.
Tränat tills man höll på svimma. Braaa där!
Samtalat ut? Lite.
Varit positiv och fått positivt tillbaka!
Yeah!

Nä, nu vet jag inte mer. Ska pilla lite navelludd och glo film eller nåt.
Funky in tha head. Knepigheter pågår, men dom bjuder jag på!
Tänk vad lite frisk luft kan göra!

Jaaa, jag har alltid kamera med mig. Nyhet? =P

Peace out funky-head-town!


Gällivarehäng & diskmedel!

Vilken trött morgon. Tjöt på mobilen i morse att han kunde fara med sin jäkla "det är dags att vakna". För det tyckte jag inte alls att det var!
Jag HATAR morgonar! Bläää!

Kom upp till slut och fick lite "pappersarbete" avklarat. Najjs!
Sen skulle jag ta mig en promenad. Fick höra att det var JÄTTEKALLT ute så jag pälsade på mig som aldrig förr. KALLT!? Hitte pooo! Hur okej som helst. Kanske inte en dag på stranden men det blev på tok för mycket kläder ändå.
Gällivarehäng och Hawaii-boxer, det är jag det!
Varning på stan, hänget är på... av? Där!
Haha ja, jag tappar alltid byxorna. =)  "dra upp gumpen!"
 Ronny och Ragge, det var tider det, fan vad jag diggade dom. =)
"Tjeeeeeena faaan!"

Fick ett trevligt erbjudande om myskväll med Carro eftersom hon hade sambofritt.
Kan vara skönt att umgås utan karlen också? Prata av sig lite. Sen är det skönt med en trejde part ibland som kan se saker på andra sätt. Me uppskatta.
Lite Arlövs-mat och en flarra vin och "Black Christmas". Helt okej film. Akta er för Billy och hans syster/dotter Agnes! Gissa om fötterna höll till i soffan! =P
Sen halvkollade vi på "Silent Hill" men det blev väl mest flams av den biten. Tur man sett filmen. =P
Då påpekade Carro att han rupestumpen som dyker upp från skroten (!?) påminner om mig när jag går i klackar... vad fan, jag tränar ju för fullt när jag dammsuger! Skulle inte det ge sig så kan man göra som jag gjorde på nyår, man vänder på fötterna och går på insidan! ;) Även om det regnar! (KAN ge stukade fötter!!!)
 

Hm, diskmedel är inte gott. BLÄ!
Tog mig ett smakprov nyss i kväll. Man måste ju pröva! =P

Ne, lite nannensi? Jooo.
Ska vara på byn 07.45. Jevla hittepooo tid! 

Fredag hela veckan

Nja, nästan i alla fall.
En halv fredagsvecka, utan lördag. Lördagar brukar vara tokiga.

Igår:
För-samling. Spel.
Jocke träffade Bamse och klappade honom.

Bio. PISSEFILM! Fattade ju ingenting och satt mest och funderade på annat.
Carro somnade haha.
Antingen så är det en film som man ska vara lite klarare när man ser eller så var den helt enkelt bara pissedålig! I am legend. Bläää!

Runda. 4 ställen. Knepig skotte som hängde på.
Skotte: "oh just fucking love you." *mummel mummel*
Jag: Carro, vad säger han?
Carro: Han sa något typ "oh just fucking love you."
Jag: SLUTA MED DET!
 
Haha helt tokig var han.
Sväng på Möllan.
Nattaäventyr.
Står du utanför porten är du inte hemma. Fast på gården är du. Varför har dom tagit bort leksakshuset!!?!? Fan ju!
Moralkaka miss i nassen. Bla blaaa blaaaa säger jag även om sällskap alltid är trevligare. =P
Good people are hard to find.
Jevla fnattande upp och ner upp och ner. Hemma, inte hemma haha.

Vem hörde av sig. Japp.
Kunde jag låta bli att INTE svara!? NEEE.
Mycket frustration och oklarhet blev ett kort ilsket svar. Mohaha!
image725
   Kameraoffer!

Fredag var fredag. Smack i päran! Gutt gutt.
HEMLO!

Torsdag.
Pizzabakning. Är inte allt för tokig i pizza men dom blev helt uber!!!
Det enda nyttiga var degen och hur nyttig var den!?
Spel, mario kart. Jättebra med tanke på att jag styrde med min tumme som fortfarande INTE är okej.
Sen film och ryck hemåt.

Carro: Hur är det nu med tummen och så nu?
Jag: Jodå, det går väl på rätt håll.
*tystnad medans vi går ut på ballkongen*
Carro: Guuuud, jag bara satt här och tänkte, fan vad svullen din ena tumme är, vad har du sysslat med.
Hahaha, toookigt!

Jocke. "Hur kan där vara en kant mitt i rampen!?" (funderar på vattenfrågan)

Carro. "Jag vet fantamig inte vilket hus jag bor i!" (på väg till köket)

Jocke: Den blev blöt!
Jag: Där är ju vatten!!!
Carro upprepar: Där är ju vatten hahaha.
Jocke: Ja titta, där är ju vatten!

   
  Förre och efter. NAAAJS!

Har alla matlagningsgrädde på sina pizzor i Dalarna?!

Några olyckor på senaste?
Nope, förutom att jag satte fyr på min hand (bandaget). =/
Det blev varmt ska ni veta!

Nå annat.. hm, man FÅR lova att sakna varandra. =) Fint va? ;)
Betty, Bella, Bert och vem mer, Billy!? Bamse och Bennart i alla fall!

Haha, jag dör av garv. ALLTID! Me love och JA, jag vet att jag har mongohumor.
Klockren! Vi vet väl alla hur det är att se ut som en falukorv! Religös sekt för tjukisar!
 

Peace out, ingen town idag.

Duellen, rätt vs fel...

Rätt möter fel i en duell.
Ganska jämn fight.
Rätt har ligger något sämre till. Har publiken med sig. En publik som dock endast består av medgångshoror.
Fel har oddsen med sig. Dessutom så mycket mer action.
Vem vinner?

Kan man bli bekväm i en vardag som man inte trivs i?
Jag hoppas inte!

Nerdragen av vardagen.

Hemligheter som äter.
Förnekelser som skaver.
Krav som trycker på.

Infected marathon...
I´m the superviser!
Neee

"I found myself going away
Never wanting to go back again.
Leaving all my thoughts behind
Searching for some new ones inside."

Man känner ju igen sig...
"Becoming Insane"


"Cities of the Future"


Vilket tryck! Och jag harändå sett dom live i alla fall vid 3 olika tillfällen.
Yeeehaw!


Helt klart min två favoriter.
Najs najs hallon.

RSS 2.0