Trasig drömfångare?

Jag tror nog faaaaan att min drömfångare är "trasig" eller "tagit slut" eller nåt liknande.
Jisses vilka drömmar jag haft den senaste tiden. Inge skoj alls. =(
Vilka bilder som sätter sig fast när man väl vaknat. Jag brukar inte ens minnas mina drömmar men senaste veckorna har varit riktigt sjuka. UCSH!

" En drömfångare är ett indianskt magiskt föremål, som man hänger upp i taket på sovrummet och som då sägs fånga upp onda drömmar. De tillverkades först av Ojibwastammen i Nordamerika, men har nu snabbt spridits till hela världen. "



Peace out dream town!

Oh happy day!

Wiiie,
Mycket bra dag idag. Nästan toppen topp! Man kan ju aldrig få allt?

Började dagen med lite jobbigt morgonhumör, stack sen och tränade (plus extra vikter dagen till ära).
Hem och fixa sig, chailatte i stan. ( kommer snart se ut som en extra stor kopp chailatte)
Minipromenadi regniga stan.
Pussar och tvångsmys. Mmm, nästan allt man kan önska sig? =P

Glad dag, glada tankar. =)
 


Peace out mys-town.



OCH en stor puss till lillasyster som fyllt år idag.
Puss och kram från syster yster

Fööör mycket helg!

Puh. Låg lagom slö och lite halvnere låg jag och  lästa min bok när glada sms kom pipande.
Piggnade till lite och ryckte upp mig. När vissa saker inte vill sig riktigt så finns det andra saker som gör dagen bra.
Vem säger nej till kärlek? Hm... jo, iofs... men ni vet.
Jag saknar verkligen min Mickeman, vare sig det blir några barn eller ej gjorda! =)

Denna helgen var allt LIIITE för lång för mig. Två dagars partajande är inte standard längre, knappt en. Då kan jag bara minnas den gamla gooooda tiden när var dag var en ny fest. Varje dag. Tjoo ho! Uh, orka! =P

Fredagen spenderades ute i Arlöv. Närmsta tjejkretsen var inbjuda till mor för att spela Mario Party, sjunga Idol, spela pyramid och vattenfall, äta tacos, titta film, dansa lite, mysa och vara tjejiga till en hel del drickegott. Blev även en hel del "pudra näsan".

Jag blev hämtad redan vid 2 av RallyMaria som höll på att Malmö till en mindre befolkad stad. Men vad fan, en kärring hit eller dit!? Men alla överlevde och vi kom säkert fram. Något senare dök även Malin upp.
En underbar kväll och den var välbehövd! Hade skitkul.

Vaknade dagen därpå i en knasig ställning i soffan. Maria som redan var uppe fick sig då lite sällskap av mig som kom två. Även Malin vaknade till sen, men Carro! Hon var då omöjlig! Folk som ringer i telefoner och på dörrar och kommer släpandes på ett orgel!?!?! Jag visste inte vad jag skulle göra så vi släppte in dom. Haha, vilken grej. "Ja kom ni in men hon sover". =P
Jag och Maria som åt frukost fick sällskap en efter en och sen satt vi alla ihopa igen.

Lite fniss och dagen efter var det allt och jag fick t.o.m diskat lite trots huvudet bultade som aldrig förr. Iiih!


Vid 12 åkte jag hem med Maria för att börja om på nytt. Duscha, "vila" och sen blev det till att laga maod. Grillspett med potatissallad. Rena rama sommerkäket!


Närmre sju var det dags att bege oss till Lund, till Krille med sambo. Mycket trevliga typer. Där var det melodifestival på tvn (jag var ju tvungen att se Danny som tävlade). Efter att melodifestivalen tog slut (tydligen, fattade ingenting) så blev det lite Wii. Herrar och deras tvspelande asså! (hihi)

Sen efter en jäkel (såndär redbull/vodka) så kom formen tillbaka. Jävlar. Tal om utgång till Tegnérs Matsalar. Kom ditfarandes i två taxibilar och efter köat i kanske max 10 minuter fick jag nog i snöovädret. Som ni vet kan jag inte köa som vanligt folk så jag tog min man och gick. Adjö!

Blev en lite halvyr promenad till Stationen och eftersom vi var tvungna att vänta i ca 30 minuter så gick vi till Burger King. Där fick en antagligen "ny i kassan" två kronor dricks för att han var så kass! Var god!


En gratis resa hem (fniss) och sen en tråkig promenad där jag hittade tre nya kompisar som ville bjuda på FÖRST något oanständigt och sedan Sibylla när dom inte kunde dra pennor med mig. Nej tack men tack för att ni följde mig hem. Dom kunde vara trevliga trots allt, behövde bara lite pli.

Småkinkig och MEGA TRÖTT.

Somnade gott.


Blir inga bilder idag eftersom bloggen strular, ni får föreställa er. =)


Puuuh.

Snart nya helg. Även denna fullspäckad.

Men nog ska vi överleva den också, man kan ju hoppas i alla fall.


Åh, vill ha choklad. SKA INTE HA NÅT JÄVLA CHOKLAD!


Peace out med eller utan choklad-town!


Something more?

There's times when I
want something more
Someone more like me
. . .

Tjejkväll!

Fredag! Fredag!!! FREDAG!!!!
Wiiie!

Ljuspartyt hos Maria var spännande. Blev dock lite snurrig av allt luktande hit och dit. Efter mycket beslutångest och snålande så köpte jag i alla fall en omgång "päronchampagne". Luktade riktigt uppfriskande. Lät lite lyxigt. =)

Försökte pruta mig genom kvällen. Carros farmor ska efter en vinst köpa ny bil. Jag sa "du får 100 spänn för den gamla". Men det blir nog till att diskutera mer sen. Går den igenom besiktningen och hon säljer den till ett hyssat pris så tar jag den. Så är det bara! =) It´s a deal!

Försökte mig även på att köpa Marias nya sängstomme för 50 spänn. Gick inte. Men man måste väl i alla fall försöka!?!!

Pratade lite om Ullared också. Efter Carros gapande om mina bravader som chafför (som vi tyst mörkade ner och räddade) så får vi nog låna bilen ändå. Jag är faktiskt rätt duktig bilförare. Bara lite vimsig och gapig på världen utanför min bil. =P
Tack till värdinnan Maria för en trevlig kväll och MADDE!!! Glöm inte att klippa ut Danny till mig! Jag har redan gjort plats i plånboken. =D

Torsdagen gick till att rensa ut lite skit medans jag gick nervöst och bet på naglarna här hemma. Tyvärr ville det inte sig denna gången men det är bara att försöka igen. Hejja hejja! =)
Sen biljard nere på TILT där jag förlorade med 6-3 tror jag. ÄH!
Sen middag på No1. Mmm pasta! (som jag iofs levt på den sista tiden).
Sen kilade jag hem i kylan och gömmde mig under täcket. Ville absolut inte vara med längre.
  
Nu ryker dom. Mina samlade och sparade FHS tröjor. (Falsterbo Horse Show). Ny tröja varje år och här är 6 av dom. (Varit där i 10 år). Blått is THE färg? Men det är inget att spara på. Nu åker dom och så nöjer vi oss med att spara minnena innombords. =)

IKVÄLL... Tjooohooo!
Blir hämtad lite i två av Maria för att bege oss ut till kvällens destination, ARLÖV! Det ska handlas, lagas maod, fnittras, spelas och bara vara i mängder.
Bara vi töser. En härligt gäng blir vi. Naaajs!
Så... nu ska jag packa mitt sista IFALL att jag ska prova att sova över (hatar att sova borta!!) och vänta på att kameran ska bli klar. Sen bär det av mot antagligen en oförglömlig natt!

Peace out tjekväll-town!


Trisslotter.

Vad fan i helvetes jevlar då!?

Köpte två trisslotter och kände mig lyckligt.
Skrapade mina två trisslotter och blev depprimerad.

Var är min vinst så jag kan åka till Playa del whatever!?
Blä!


Träna nu.
Ljusparty hos Maria i Oxie i kväll. Jippie! =)

Peace out trisslott-town!


Tillbakablicks-tisdag.

Ja, då var måndagen förbi. Inte mycket bättre med tisdag men kanske inte riktigt lika segt som igår...
Äch, allt är bara så tradigt nu. Jevla kyla och väder. Dra täcket över huvudet till sådär april kanske? Jatack.

Fick tränat idag också. Inte illa men känns faktiskt inge kul det heller. Händer ju absolut ingenting. Skitmotion!
Lämnade filmerna efter ha försökt se dom igen. Funkade inte. SKITFILMER!
Sen det vanliga, laga maod, diska och tråka. Vill verkligen inte ta mig ut i kylan.

För att fortsätta från där jag slutade sist så måste det bli torsdag? Ja.

Förmiddagsfika med Samme och Cicci i stan.
Cicci kom cyklandes med blommor som jag och Samme oförväntat mottog med glääädje. Tack så myyyye!
Sen bläddrade vi lite i resekataloger och drömde oss bort? Jag gjorde i alla fall. Thailand i vinter? Tanken är ju där.
Tiden gick och det var dags att bege sig. Samme skulle inte direkt på solsemester men Polen under vintertid är väl inte helt fel det heller!?! Haahaa, kallt som satan!

Jag och Cicci knallade på vårt håll och hann med lite småshopping innan vi stack hem om och sedan ner och träna.
Fick man något vettigt gjort i alla fall... Typ.
  Fiiina! (deppväder i bakgrunden?..!!!)

På fredagen fick jag träna själv. Blev en snabbis på löpbandet men jag var där i alla fall. Hem snabbt för att bli klar och äta innan det var spel och lite festkväll hos Carro och Jocke.
En trevlig kväll som tog slut ovanligt tidigt. Jag var hemma redan klockan 03 och hur ofta är man det när man är i Arlöv!? Jadå! Spel, spel, dricka och lekar. Hann t.o.m shoppa lite på Burlöv Center, jag som bara skulle ha EN sak haha. Typiskt. Men man somnade fint i alla fall.
  
Pyramid. Katt under låda och Jocke i låda.

Lördag! Vaknade kanske NÅGOT seg och slö. Hm, som det kan gå.
Hann i alla fall upp och duscha innan min fina kom förbi, men finaste buketten! Naw! <3
Visste inte om jag skulle bli glad eller arg eftersom jag påpekat att "alla hjärtans dag" är en dag som jag INTE firar. Men trots allt så blev jag rörd. Tack så myyye!
Sen lagade vi middag och hann med lite ensammys innan vi skulle bege oss till Peter på schlagerkväll. Lillie & Sussie för tusan!!! Både jag och Cicci var deras största fans som små! (inte "STÖRSTA FANS" nu som Skazi-äventyret!!!)
Vi var på plats lite tidigare för att pojkarna skulle få rasta sina tummar til Peters nya spel "Mortal Combat" som faktiskt även jag tycker är latjo. Minns den gamla goda tiden när man kunde spela på Åhlens haha.
Sen kom resten en efter en och vi fick se alla tävlande... för kvällen! Vaddå att det har blivit invecklat!?!?
Eftersom jag gick vid 9 så fick jag höra detajlerna sen. Fattade INGENTING!

Jag fick kila vid nio eftersom jag fick tidigare samma dag veta att jag skulle jobba på nattklubben på Moriskan. Club Amore eller vad den hette. I alla fall var det dom som hade nattklubb på Moriskan i somras. Kvällen till ära fick jag sitta i kassan, entrén. Ingen höjdare. Kallt och tråkigt och ingen dricks. Hade dock min privata vakt som underhöll mig under kvällen. Men vad tusan, blir pengar av det ändå.
Något senare och efter att brandlarmet gåtttvå gånner så dök mitt förfestargäng upp. Lite avis var man allt. Cicci, Fredrik, Peter och Camilla fortsatte sin kväll hos mig men ändå inte. Blää! Givetvis hade dom haft JÄTTEKUL efter jag gått. Jo jooo!
När jag väl fick räkna kassan så kunde jag antingen kila in och släppa loss sista halvtimmen eller vänta och hjälpa till. Blev att jag stannade. Kändes inte värt det.
Sen kom även jag hem vid 4. Lagom? Kanske... om man fått sova...
  <3

På söndagen hade jag planer på att sova efter ha jobbat "natt". MEN eftersom chefen skulle slippa köra in till Malmö och öppna Moriskan så fick jag äran. Knalla upp tidigt för att låsa upp och koka kaffe. Sen när killarna kom för att packa ner sitt ljus och ljud så gick jag hem om väntade på att dom skulle bli klara och ringa så jag kunde kila ner och låsa.
Jevligt läskigt att knalla runt själv och leta efter folk. Fy för!
Sen kilade jag äntligen hem och hade en mysig och slapp söndag. Me myself och Beck! =)

Sitter nu här i kylan (fryser satan) och lyssnar på Richard Marx & Matt Scannell album. Helt underbart nu på kvälla i mörkret. Mmm.
Lite ljus tända, en filt och en kopp chailatte. =)
Lägger in kvällens favoritlåt (som säkert så många känner igen) och valde att ta en liveinspelning. Inget klår en bra liveshow. Underbart! Vackert! Haha, nu fattas bara tåren i ögat. ;) Men han är verkligen helt fantastisk!
(sen vet även folk som känner mig väl vilka toner jag gillar extra mycket i denna versionen)

Richard Marx - Hazard


Peace out Hazard-town!

Just another manic monday?


Just another SHITTY monday!

Så traaadit.
Värdelöst.
Kallt och tråkigt!


Upp
Frukost
Morgonkaffegäst
Lämna nycklar på jobb, värma sig
Träna
Hem = HALT
HIHIII
Stan
Middag
Diska

SUCK!
Suck suck suck. Vill inte. Orka inte.
Neeere. Blä!




Nu räcker denna måndagen för idag!

Peace out monday-town!


Är det konstigt?

Är det konstigt att man längtar bort ibland?
Är det konstigt?

Schema:

Frispelsfri/humöret på!
Pastasallad
Hell´s Kitchen
Buss
Systemet
H&M
Umgås
Spel
Fylle
Avreagera sig
Discodans?
Spel
Buss
Däcka. Heeeeejdå!


It´s a fucking bag in a box! Whateeeeeever!




Redan torsdag

Sitter nu här med dagens tredje kopp kaffe. Måste ju vakna till nu innan man ska iväg och dricka mer kaffe! =)
Redan torsdag, denna veckan har gått snabbt.

Fick patat lite med Peter igår och som vanligt så lär man alltid sig något nytt, sånt man har nytta av senare. Ska få mig ett par snickarebyxor också av honom, nu ska jag bara hitta något att snickra på, men det är det lilla problemet.
Fick lite planerat inför helgen. Middag på JPs blir nog framflyttat men schlager för hela slanten på lördag. Tjo flöjt. Ni som ska alla hjärtans dag fjanta er får skylla er själva! HA!

Blev filmhyrning igår kväll. Inte kan man bara hyra en film? Aaaanej, lika bra att ta tre på en gång! =)
Det blev "The signal" "Altered" och "Teeth".
Hann se två av dom igår så nu återstår Teeth.  Wiiie!
  

Dom första två var väl inte allt för superbraiga. Resten av förväntningarna ligger på sista filmen nu.

Nä, om man skulle fixa till nyllet så man kommer iväg. Åh, screw the kaffe, ge mig en chai!

Peace out movie-town!


Ja se det snöar!

Där fick jag för mina vårkänslor. Typiskt!

Sitta på ett kontor och plöstligt titta ut ur den enorma rutan och se att det snöade var ingen höjdare. Att leka kontorist var heller ingen höjdare. Vad vet jag om kummuner, landsting och nämnder, INTE MYCKET! Men nu är det väl lite bättre. Jekla ringande idag. Roligare när man fick pyssla med saker man kunde. =P

Ett plus i kanten idag var helt klart lunchen som även blev middag.
Fritt val från Smörgåshörnan. Valde en pastasallad med kyckling. Två tummar upp. Helt klart prisvärd också. (även om jobbet bjöd) Kommer LÄTT att handla där fler gånger.
Kolla in deras utbud:
Smörgåshörnan

Kilade sedan hem i "snöyran" för att varva ner och bara flappna av till kassa såpor på tv. Vem trodde att det var så ansträngande att jobba på kontor!? =P

Dessutom, JA jag fick träningsvärk från igår. Braaa klenfis.

Kort och gott. Detta var idag.

Peace out snö-town

Måndag!

Måndagar brukar vara sega och tråkiga men inte denna. Nejdå!
Lyckades somna "i tid" igår och ta mig upp vid nio... inte allt för illa. Sen kom min fina med bullar och ost. FRUKOST!
(jag som precis köpt en ny ost) =/ Men men.
Alltid trevligt med sällskap, även om sällskapet ligger och sover under besöket? Haha, så jag spelade Ludo innan det blev rusning till träningen. JAJAMENSAN! Styrketräning idag, lär ju kännas i morn eftersom det var ca en halv livstid sen sist. Men men.
Raskt hem i kylan för en shakad middag. Mumsfillibabba! I ett tråkit bad började jag på en ny bok. "Innan Döden Kom" av Elizabeth George. Spännande än så länge!


Efter ett hastigt samtal så är ett ljusparty inplanerat (nu när jag skrev in RÄTT dag) helt säker att det var på på torsdagen fast det var på onsdagen. Men jag kommer Maria!
Bjuden på pyjamasparty. Pyjamas ett måste FAST jag som inte är så förtjust i att sova över slipper. Yehaw!
En hel tjejkväll med tjejfilmer, tjejdrickor (?) och massa tjejsnack! Naaajas!
 
   
Ljus! Pyjamaskungarna och Pink Panther. Rosa men galet god!!!
(Licor 43, mjölk, grenadin, isbitar och spetsa med vodka den som vill) Inte svårare än så!

Chefen ringde och jag fick lite timmar i morgon. Ska sitta på kontoret och jaga folk. Hm, kan ju bli spännande hur JAG fixar den skivan. =P

Efter en lång dag med lite av varje så borde man ändå komma i säng snart. Sova lagom många timmar och vakna pigg i morgon? Ja tack!


Peace out monday-town!

Vårdag!?

Nja, kanske inte riktigt vår än men att få se lite sol gjorde mycket idag!
Är våren på väg? Eller hösten som jag frågade efter. Hur gick nu årstiderna? =P
  Höst eller vår?

Fick mig en liten promenad idag då var fikatajm med Fredrik och Peter som stod på schemat.
Vinyl var tanken men eftersom där både var stängt och nytt så kilade vi ner tll gågatan för en mysig stund inne på Espresso House. Åh, älskade chailatte! Mmm...
Diskuterade oviktiga saker som hemmabio och tv-storlekar och viktigare saker som HELGEN! =)
Äta på JP:s? Låter spännande!
Mitt i fikan blev en ny fika inbokad, JAAA!
Samme ringde glad som alltid och vem säger nej till en fika liskom!? Wiiie.
Sen fick det vara färdigfikat och vi alla begav oss på olika håll.
Storshopping för mig på Hemköp och sedan hem och laga maod. (det vanliga så klart)
  Mmm cahiiiiii!

Igår, lördags så blev det en "stänga-av-mobilen-och-poppa-popcorn-kväll". Bara me, myself and I. Helt underbart. Möllan min balle! Hemmamys... mmm. Det räckte mer än väl för mig!

Fredag blev en lång dag. Efter ca 4 timmars sömn gick jag upp för att ringa och väcka min fina. Kaffe, kaffe KAFFE sen ner till Centralen för avfärd. Andledningen var att fira 6 månader tillsammans. Inte illa va! <3
Började med en tur inne på "Ripley´s. Belive it or not" Jodå, där fick man se en del tokiga saker, gå i den snurriga tunneln och skrika till när balkongen tippade neråt. GALET!

Trippade vidare på Ströget och jag blev "på-lurad" ett par "catwoman byxor" Hihi, lite så gummi. Wiiie. Ser rätt hyffsat ut emellanåt. Fast INGA sommarbyxor och "daska ej" gäller!
Åt en mysig middag på ett fint Italiensk ställe och sen knallade vi hemåt, lagom nöjda med dagen.
Blir rätt tröttsamt att knalla i kylan. Hann dock köpa lite mer saker... la la laaaa!

Hem om till mig för ombyte och börja processen med att få byxorna och två timmar senare var vi på plats hos Peter för evighetsspelet TP. SUCK! Fast töserna vann och så spelar vi inte det på LÄNGE! Hann med lite BUZZ och t.o.m jag vann en omgång. SÅ DET SÅ! =) Catwoman kan!
Sen spelade pågarna lite fotboll och vi satt lagom buttra och gnällde lite. Men men, låt dom små liven få roa sig. ;)
Sen fick det vara nog och efter LAGOM dricka så kom vi hem för att jag skulle hinna somna MITT I FILMEN. Våga försöka sno mitt täcke när jag sover. Hihihi.

En underbar dag. Tack så myckeeee <3!!!

I torsdags blev den många timmar. Mindre än önskat men lagom ändå.
Säger inget så har jag inget sagt men. folk i grupp, HERREGUD! När jag kommer upp i "en viss ålder" så ska jag faaaaan inte uppföra mig på just "det sättet".
Men men, kvällen tog slut och man kom hem. Hann spela lite och lyckades givetvis INTE somna. Perffa?
Neee! Grinig som en tant. Är väl lite ev en tant då och då tydligen... men men, det bjuder jag på!
 Tanten själv? Jodå... 
Kaffekoppen och badmössan, mer krävs ikke!


Nu har jag kollat på Beck och försökt hänga med men det gick som vanligt. =/
Se om man kanske kan vända tillbaka dygnet, IGEN.

Så nu får det vara nock!

Peace out rödpölse-town!

Morgonpolitik!

Jajamensan!
Jag som varken är morgonmänniska eller politikmänniska lyckades ta mig upp tidigt idag OCH diskutera bland annat politik och nyheter.
Vilken grej!

Men men, på med mitt jobbe-face and off we go.

Peace out politik-town!


( Wiiie, längtar till i morgon! *skutta hopp* )
 
Bara FÖR att:

Dygnsrytm... PANIIIIK!

Uppe med tuppen. Halv åtta och så tjiiing! Upp och hoooooppa!
Vänder dygnen varannan dag. Sova, inte sova... sova, inte sova.
Hälsosamt! =/

Tänkte hinna med en del vettiga saker idag. "Stadsjogging", shopping! Måste måste MÅSTE ha ny "kolsyretyyyb" till min älskade sodastreamer.  Sen såg jag att det var nån rolig rea på Ur & Penn. Yeeehaw! Man kan ju i alla fall kolla.

Förhoppningsvis somnar jag lagom i kväll och är rätt på dygnet i morgon när det är "långpanna" som gäller. (långt pass, dubbelt) 12.30 - 02.00 GUTT!
Sen somnar man gott den kvällen? Sen är man uppe i tid på fredag så man orkar all day long i Danmark? Man kan i alla fall hoppas!

PANIK!
Jag är som vanligt helt sen men nu är det denna låten som går repeat i min playlist.
"dansa dansa era jevla svin!"



Far och Son - Panik

Peace out Panik-town!

"Jugge-fest", köra mot rött & update.

Jag är helt mör idag.
Natten var något av det värsta jag varit med om.
Så många timmar, så mycket skit.
Igår var det "jugge-fest" på Amiralen. Hm, får man säga så utan att det tolkas fel!?
20.00-02.00... (hemma 4)
Stod med Bill & Bull i Stora Baren. Tror ALDRIG jag fått höra så mycket skit på samma dag. Så många nedvärderande ord mot kvinnor. Dom haglade över mig. Men efter dom fått beställa till slut så ville dom "byta nummer"!? Men HALLÅ!?!?!?
En tjej kastade glas mot mig för att hon inte fick beställa, småsaker kom farandes in mot oss HELA tiden. Folk bankade i baren och skrek som vildar. Nervös varje gång man vände ryggen till för att något skulle komma flygandes. Stölder. 
HUR orkar man!? Det tar fan på en. Varför gör man det!?
Fanns dock en del trevliga typer också som gjorde det lite lättare men det var riktigt jobbigt. Obehagligt.
Inte ens den övergrymma dricksen väger upp mot en sådan natt. Never!

Men efter en kalasig fredag så får man väl ändå godkänna helgen.
Var ute hos Carro för att laga middag och sedan invänta resten för spelkväll. Lekhemmet NR 1!
Hela guitar setet (?) har hon nu. Latjo!
Lirade satan innan det blev kortspel och sedan lite bowling, baseboll och sedan en MarioParty som avslutning. Wiiiie
  
Katt vaktar öl + katt i låda x 2.
  
Bandet + kören + vattenfall?
  
Osse viii. Och så wii. Och så vattenfall =)

Jadå!

I torsdes var det tömma lite varor och fylla barerna som gällde. Jag och Cicci slet med denna mansgöra till vi till slut, blåa, ömma, trasiga, blodiga (!!!) och klämda, kunde bege oss hemåt.  Iiiih!

Onsdagen gick till att leka Byggare Bob med IKEAsaker. Wiiiie! T.o.m ett träningspass på dagen. Woooho!

I tisdags gjorde jag något tokigt. Jag fetkörde mot rött! Missade HELT att där ens var ett ljus och att det verkligen var rött. Kunde slutat illa, men vad tusan, jag hade ett mål i sikte och man kan väl inte vara bra på allt!?
"Fy dig!!!" Som pappa sa till mig när jag skvallrade. Ja, fy mig!

Förra helgen... middag, poker och bowling.
Först hos Peter sen Big Bowl. Bilder?
 
Middag för 4, "grytan"

  
Poker för herrarna, jag dealer. Jättekort för töserna.

Bowlingen blev livad men två timmar blev mycket och intresset försvann snabbt, för vissa. Peter gjorde "en Peter" och slängde som ingen annan, RAKT UPP I TAKET! Hål i taket och tak på banan.
  
MansPeter kör på kraft. Hål i taket. Städa efter sig.

Det var rooooligt. Är det inte biljard, krocket eller kubb så är det bowling. Se upp!!!
   

Nu blir det nervarvning till Beck och förhoppningsvis en tidig insomning.
Dags att vända tillbaka dygnet så man går upp på morgonen.

Peace out jag VEEEET INTE-town.

RSS 2.0