Morgonpigg!

Ja för tusan! Det är inte ofta men idag så jeeeevlar!
Varit uppe nu nån timme och diskat och städat och funderat.
Helspänd inför det nya jobbet i helgen också. Wiiiiie! Jag har redan frågat om hissen! ;) 

Vill göra något, köra någonstans, hitta pooo något. Men jag vet inte vad bara. Inget händer från i eftermiddag. Ska ta den förbaskade sprutan. Jag funderar på hur jag ska ta mig ur det. Jag är inge bra på att ta sprutor. Jag glömmer andas. Iiiih.
Sen middag och reseplanering. Det ska ju hinnas klappa tigrar, jaga apor och jag vill bara soooola och klättra i berg!
Syster tycker inte om att jag blir så brun, men det gör jag! :D

Nä, kanske ska ner och städa bilen så det är gjort. Har hittat någon ska ska passa Bettan medans jag är på vift och när jag kommer hem ska beslutet tas om jag ska behålla henne eller om det loppet är kört. Nu när man blivit så bekvääääm! :d


Nä, ut och flänga.

Peace out sprut-town!
(no snuskigt menat)


Helgens bravader

Blev ingen storslagen helg men jag hann med en jekla massa i alla fall!

I fredes jobbade jag 07-14 UTAN att ha sovit så när jag kom hem tog jag mig en liten powernap innan jag körde iväg på marathonkväll! Har inte sett "en annan del av Köping" förr men denna kväll kollade vi alla avsnitt från alla säsonger. Dom är ju helt underbara dom små liven!!!
Förstår varför man blir kär i Tobbe. HÅLL KÄFTEN!!!
Körde hem lagom i tid för att somna som ett barn.

Lördagen gick först åt att jobba till 3 sen direkt iväg och äte med far och syster. Ge bort lite paket och så. Mysepys.
Hem om för att svira om och sen iväg till Lisa för lite mys innan resten kom. Lämna bilen hemma men höll mig duktigt nog till mitt glas vin och en öl. Kunde iofs inte säga nej till skumpan när den kom. Speciellt eftersom man var en av dom fem som fick äran. =P
Lagom nykter och inte alls på topp cyklade jag hem lagom sent. Man vill ju inte vara med när skandalerna släpps lösa. =P
Bra mig!!!

Söndag.
Körde ut till far på landet för att äta frukost med familjen innan vi begav oss till Nellis bandymatch. Stolt storasyster som man är satt man och hejjade. =)
Matchen slutade 7-3 och minns jag inte helt fel så gjorde Nellie fyra eller fem av målen! MIN SYSTER!!! =D
Efter matchen körde jag till Arlöv för lite resesnack och upplägg. Lide hemtemat och sen hemfärd. Skulle se min film klockan nio för tusan!!! 

  

1. Upptagna lillasyster. (som inte är så liten längre).  2. Syster vämer upp, far och styvmor köper kaffe och jag tar dåliga bilder. =P 3. Efter vinsten! HEJJA HEJJA! 


Måndag gick till allt möjligt vettigt. Var överallt i stan innan det var dags att hämta Carro och dra till Rusta och titta på tapeter. Tröttnade rätt snabbt men köpte helt nytt hushållsapparatsystem till mamma.=P Sen blev det middag och ännu mer resefunderingar. Det är ju på riktigt nu!!!

Fått dille på kinagryta/thaimat (som tur är) och lagar för fullt här hemma. Gårdagens resultat=

  

Före, efter och efterrätt! Me likie!!!


Slänger in ett härligt klipp på Tobbe från Köping. Han är ju helt underbar!



Annars? Jodå, jag är fortfarande jag ;)
  

Peace out Tobbe-town!


Måndagsmys

Helt vanligt kvälls/nattamys i Arlöv. =)









Peace out webcam-town


Så fel!!!

Klockan är haaaalv sex och jag har gått upp... gått upp efter att INTE ha gått och lagt mig för det brukar man ju göra nu. =P

Så fel att börja kränga kaffe redan nu.
Kallt inne, kallt ute, sätta sig i en kall bil och åka till ett kallt jobb.
Iiih!

Slutar dock redan klockan två och eftersom det inte är jobb ikväll så blir det lite hang out! Inget allt för tokigt, jobbar dag i morgon sen är det fullspäckat.
Jobba till 15. Middag på Vagabond 16. Partaj hos Lisa klockan 20. Hej och hå!

Nä, kaffe kaffe kaffe!!!

TYST meee DAAAJ!
Håll käften!
*fniss*

OCH JA!!!!
Beskedet kom idag... kan det vara så fantastiskt att jag är på väg till Thailand den 3:e februari!?!?
Yippiekaajeeej!

Vad hääänder!?

Ja vad är det egentligen som försigår?
Bloggandet har väl legat lite på is. Jobbade så sjukt mycket i oktober, november och december att jag knappt visste var jag hade röven mellan varven. Men det var precis vad som behövdes. Just då i alla fall.

Partajandet har också legat på is vilket det fortfarande gör. Fasar lite för i morgon och lördag. Blir nog att jag tar bilen på lördag för säkerhets skull. Vet hur det kan sluta med kollegorna... =O
Även om det inte skadat med lite karateeeeh! 

Restaurangfesten blev inte så tokig som jag trodde. Var livrädd för att stöta på fel person vilket jag lyckades undvika men i stället var jag någon jevla "hålla ordning på" som bollade runt mellan olika folks dileman som jag försökte lösa. Hade dock min livvakt ifall jag skulle gå loss. ;)


Januari har varit slappefisarnas månad. Ledig deluxé och bara flängt rundor med Bettan. Stjärnorna i Klagshamn skojar man inte med. Inte heller alla monster som säkerligen gömmer sig i den mörka skogen där ute. Jag är tvärsäker på att där är fuffens i mörkret. Därför föredrar jag att sitta i LÅST bil och kika ut genom rutorna. Precis som i Bokskogen miss i nassen!!! Uhhh! "DOM KOMMER ÄTAAAA UPP OSS!!!!!"

Thailandsplanerna känns avlägsna. På torsdag får vi det slutliga beskedet.
Hade behövt komma iväg till solen dessa två veckor och bara ladda upp inför nya tag. 
Var man ska lägga sin lojalitet är en stor fråga även detta året. Fick på nosen för hur jag valde förra året. Men jag kunde inte gjort ett bättre val!
Det är med stor sorg dags att inse att finalen har gått. 

Fick nytt jobb idag. En kollega som jag parades ihop med i julas har fått ett ställe att sköta och vill ha med mig vid sin sida. Givetvis kunde jag inte annat än säga ja idag. Självklart! 
Är det någon som vet vad man går för så är det hon. Som vi slet hela julen för att få fakturor och alkoholfördelning att gå ihop. Och alla dessa jevla nycklar, koder, rapporter och redovisningar. Hallelujah! Sen att vi har jevligt kul ihopa när vi tar en after work är bara ett stort plus i kanten. Det är inte alla som lyckas ragga dödsgrävare på en femöring =P

Hur sen resten av året kommer att se ut har jag inte bestämt än. Jag vill vara kvar men orkar man?
Jag trivs med "mitt" men är det värt det?
Att komma "först bland resten" är kanske inte det som lockar mest just nu. Alla dessa funderingar. Det får lösa sig... det gör det alltid?

Vilken insats. =)
Prata av sig med sig själv funkar rätt bra ibland.
Nu ska jag och mitt chaite se vidare på handbollen! 

Nya favoritdisco-låten! =)

i can see clearly now...

Pooo med uniformen!!! 


RSS 2.0