Tillbakablicken!

Kommer bli ett sinnessjukt långt inlägg med massa bilder och klipp!

Vissa bilder och klipp som aldrig visats förr. =O
Enjoy or not! ;)


Såg en tysk tjejs hemsida där hon hade gjort den coolaste årskrönikan. Tyvärr fattade jag inte mkt men tänkte göra något liknande. Efter ett litet försök så blev det inte så utan en smått B:igare variant.


2007, ett år som vi minns både det bra och det dåliga?


År 2007 började med, förutom en jevla fylla, blöta fötter och trasiga vader på Stortorget utan också med löften, hopp och förväntningar. Man lär sig liksom aldrig på den fronten.

Vi hade en helvetes trevlig kväll med alla härliga clubjoelmänniskor på Escape med trerätters och skumpa vid tolvslaget. Själv skulle man ju tända raketer som inte gick speciellt bra.

Glädje. Efter lite dans skulle vi vidare till Ètage, MEN, på Stortorget, i regnet i en trappuppgång brast min kväll. Där fick jag nog och ville hem.

Löften? Jojo. Tror aldrig jag brutit mina löften så hårt som detta året.

Sluta röka? (aldrig rökt så mycket som nu)

Gå ner i vikt? (både jag & Cicci gick ner en massa fast dom kilona kom tillbaka och dom hade vänner med sig!)

Uppehåll? (haha värre än hemskt)

Festa mindre? Haha, alkholistsnack i år, vissa kom inte undan...
Jo jo, detta gick ju la braaa.


12 januari. För att börja året lugnt (!?) så jobbade jag en hel del på Hipp med  Sophia. Lite extra pengar var inte  fel. Lättförtjänta också. På något sätt lyckades Sophia lura med mig och Cicci på Hipps personalfest där hon själv hoppade i sista stund. Här lyckades jag och Cicci klämma in en fylla som ikke går att beskriva. Vi jobbade nån timme innan festen och när dom andra kom var vi redan smått i gasen. Hamnade med fina bordsherren och drickan flödade! Jag tror ALDRIG jag och Cicci har lämnat glas med Baylis i förr. Här hade vi knappt ens suttat på dom, det gick helt enkelt inte ner mer. Sen hamnade vi på Centiliter & Gram och då flödade det in Redbull/Vodka och Jäger/Vodka. Efter ha klämt ner en så klarade vi inte mer, vi fick bege oss. Haha. Hann bli av med min telefon på Gustav denna kväll. Första kvällen som jag faktiskt blivit av med den när jag sagt det haha.

 Vad fan händer!?

Början av 2007 blev till att spendera många hemmakvällar hos Carro i Arlöv. Spela.

Flum, fniss och flams.

Vi flydde. Tillsammans lyckade vi slippa.

Trött på det mesta. Solsjuk.



20 januari. CCCs första fest för året. "stamp" Escape From The Cuckoo's Nest. En fest som kanske slutade lite galet?

 Uv-krigare?

7 - 14 februari. För att ta steget ännu längre när det gällde att fly så bokade äntligen Carro och jag vår resa. Gran Canaria. Resa, uppleva, festa och fixa solbrännan fast framförallt bara komma iväg.

En vecka som slutade i tokigheter. Nu har man fantamig ridit kamel också!

Årets första och megafeta panikanfall mitt på en ö i ingenstans. Typiskt.

Nya bekanta och jag undrar om vår granne "den ballögda Boråsaren" hittat sina badbyxor & falukorv än. Han tror att flygmaskinen tagit dom. Undrar faktiskt om han ens kommit hem. Han var riktigt vilsen denna man. Och elchokar hade han fått minsann! Han undrade om vi också fått det någon gång. Nej nej. Sen söp vi han full (på ett halvt glas öl) så han fick gå och in och lägga sig. Men ölen skulle han ha med sig och spara resten. Han var 76 år och firade att han fyllt 70. =/ 



 Så ser man ut efteren panikdag! ;) 



Att komma hem igen var inge skoj. Men att få komma hem var trevligt. Tydligen terrorister på flygplatsen.

Fortsatte med en del hemmaslapp och enstaka utgångar för att fotografera lite. Inget riktigt intresse för detta då det kändes halv-seriöst. Vi la ner rätt snabbt.


16 Mars var det personalfest på Jägersro. Andra inbjudna (ssp) var O´Learys och Burger King Centralen (som blev fetmobbade). En kväll som bestod av 7-kamp och öppen bar (för alla utom Burger King)

Slutade i kaos för vissa och inte riktigt lika illa för andra. Jag, Cicci och inplankade Petra körde till Escape sen för att efter en stunds hängande dra vidare till HeartBreake för mer hängande.



17 mars, KickOff för MFF. Haha! FYLLE!!!

Vi skrattar och minns. Denna kväll halkade jag runt som Bambi on ice och efter lite Lorensborg blev det hemfärd.

Jag hade nämligen bestämt mig att jag skulle lura med mig Andy dagen därpå för att spela lite inomhusfotboll. Alla bakfulla pvs (dvs jag som tjej och 9 killar) som yrade runt i combihallen. Jag körde mest tacklingar! =) RESPEKT!!!

Inge riktigt najs väder än så det blev en del spelkvällar. Mys och mys.

Hejja sällskapsspel!

 Sällskapspel?

6 april. I slutet av mars kommer en årlig hämndelse... CICCIS FÖRDELSEDAG!!!

En kväll där vi börjar med middag, CCC så klart innan resten kommer för spelande, lekande och förfestande. Jag skulle jobba dagen därpå och var lite halvt off, kläcker ur mig (eftersom det funkar lättast att övertala mig när jag är lullig) "ska ni få med mig ut i kväll så måste jag faaan bli full!" Med lite hjälp av goda vänner och väldens sliskigaste vin så lyckades jag bli lite sådär full... neee! Askalas! Fick gå hem efter kanske en halvtimme då jag bland annat försökt ragga till Carro.

Jag: Haallååååjsan!

Kille i baren (som Carro digga): Hej.

Jag: Är du siiiingel?

Kille i baren: Joo

Jag: Är du öppen för förschlag?

Kille i baren: Jodå.

Jag: Det är är min kompis Carro!

Så hade jag slitit fram Carro till honom och sedan promenerat iväg med min dricka.

Snäll kompis man är va!? Tyvärr blev det inget mellan dom. Inte min karriär att matcha.

Men efter en stund så frågade jag snällt om jag verkligen fick gå hem vilket dom andra tyckte var bäst. Slutade med att Henke fick bära mig hem, släääpa! Hade tvunget envisats om att jag skulle sitta ner på varenda bänk längs hela Lugnet. Moget!



Givetvis var dagen därpå lika jobbig som anat och vilken förebild är man som ansvarig när man kommer dagen efter till jobb och ser ut som fan!? Men eftersom dom vet att hur jag än ser ut och illa jag mår så kickar jag och mina töser fetröv när vi jobbar. Låt mig gnälla innan öppning och sen kör vi. Så har det varit alla år! Men visst har vi respekt, ingen vill jobba med oss hyndor eftersom vi är "tjejmaffian" som förr chefen kallade oss. han vågade knappt sätta in någon där haha! =)



När värmen äntligen började smyga sig fram så lyckades vi få in årets första grillfest. Slutet av april. Naaajs! Blev en lyckad kväll med grill, gitarr, lek och sedan en avslutning där jag Cicci och Henke spelade twister.



Var ute och såg syrrans påskshow, vilka gullungar!

En runda i Skanör för lite solning som slutade med cykeltur i blåst!


30 April. Valborg. Mys hos Micke sen har jag för mig att vi drog ut!? Haha vet i alla fall att vi missade Svenska Akademin. =(


5 Maj. Årets bästa utefest. CCC tar sig till Sturup för att raggla runt i skogen och vingla på ett lutande dansgolv. Humöret på topp! Vilken natt men hur slutade det nu!? För mycket för Cicci eller vad sa vi!? =P



12 Maj var det dags för årliga SCHLAGERKVÄLLEN!

Försökte oss på grillning som var lite si och så. Sen kom några fler typer och pennorna var redo. Tyvärr var det bara jag och Carro som fokuserade på det viktiga. Jag hade med mig blåsisar som tutade satan och blev kvällens höjdare.

Och som det ser ut på bilderna så var det denna kväll som jag var ute i Klagshamn och fiskade mitt i morgonen... hm.



Mer värme och fler äventyr. Ribban, Bokskogen... osv.

Köpte äntligen en ny säng! Fick ett ryck bara sådär.


Fotboll i parken, naaajs

Årets första rull-tur!



9 juni.  Tjejmiddag hos saknade PP där det blev lite för mycket av det goda. Jag och Petra som festat en del ihop förr... Hon ville kära en sån kväll för gamla tider skull, jag som kände mig mogen sa blankt nej. Men det sket sig och hur hon lyckades få in mig på Ètage vet jag fortfarande inte. Jag hade totalvägrat hela kvällen.

Fick spatt när jag var på mingelrunda och hade smugit hem bara sådär. Denna ovana ni vet.

Men denna morgon hade tydligen spenderats i Arrie. Fem-träda-skogen!



Ja dessa äventyr som jag fått frågor om. Tänk så gillar jag att morgoncykla? =P


15-17 juni åkte vi ut för en sista helg i huset ute i Rydsgård. En regning helg som slutade i grillning, spel, fylla och ett antal turer till Ystad och framförallt ÖB!

Tråkigt. =( Saknad.




19 juni. Årets första dopp. Nog det enda vad jag kan minnas. Carro och Carro, askals (givetvis) blir medryckta och åker för att fyllebada! Ett snabbt dopp sen på med kläderna, läckte ju rätt bra igenom haha.

Se själva:

 

 

22 juni. Midsommar!

Middag och spel i Arlöv. Jag som årets hetaste midsommarstång. Micke som årets fyllo?

Cicci som årets starkaste i nyporna? Puttade lätt på denna Micke som lyckas ramla in i grillen och sabba den. HELT tokigt! Skulle bli utgång, blev trasig taxi, tjafs och hemfärd.




28 juni, denna hemska afton som slutade i att jag blev av med både det ena och andra, bland annat plånboken. Jevla Ètage! Fast Bowlingen var kul!



30juni. Jag och Carro tar oss till sist ut till den försenade midsommarfesten i "bögskogen". Ett flak energidricka och vi studsade som bollar hela natten.



12 juli stod Tyskland på schemat för lite shopping! Shit vad kul det var och vilken affär! Ge mig mer! Grill och mys hos Henkes kollega på kvällen. Ännu en kväll då jag fick bli släpad hem. Trill-i-busken-Carro, det är jag det!



14-22 juli. Årets händelse som alltid! FALSTERBO!

Vår vecka! Fylle, sol,bad (?) jobba och hästar!

Hamnade på en ny uppgift i år. Jag och Cicci hade hand om programförsäljningen. Vi hade massa töser som vi tog hand om, helt underbara! Dessutom hade vi gjort ett bra jobb där fick vi höra. Vår nya uppgift i framtiden kanske? Vi tycker.

Firade min födelsedag där nere. Lite sådär. Wiiie!

Skaffade en ny kompis. En BUSKE!!! Stod smått och hängde på honom när Carro frågade varför jag snackade med ett träd och då blev jag sne och sa "han heter BUSKE" fast visst visste jag att det var ett träd. Sen tappade Carro något mitt i skogen mitt i natten, något som man absolut INTE får tappa! Vi ska åka ut och leta!

Härlig vecka och Ragnar stod pall! (husvagnen som pappa sedan köpte till mig, JA, jag har en husvagn) Lika trist att åka hem som alltid, fast så skönt, så rent!





 Den milda versionen...

 

Sommaren rullade på med massa mys, bus, rullande och även en hel del jobbande.

Uteserveringar! Me love!


17 augusti. Det årliga brostampet. Jag och Cicci lyckas ta oss ut med Dennis och Chrille efter förfestat hos Dennis. Kalasnatt!


24 augusti. Avslutning på festivalen och jag och Cicci svänger dom lurviga på Dansbanan. Fick massa nya vänner.


25 augusti firar jag min baksmälla med en härlig tripp på landet med Micke hos hans släkting. Grabbarna meckade med bilen och jag var på äventyr och glodde på en ko som envist glodde tillbaka.


Kommentarer
Postat av: Sara

haha.. najs!

2008-01-07 @ 22:05:00
URL: http://lunaqueen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0